Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה

YoavH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוד מעט יכול להתחיל ללמוד נהיגה על רכב, ורציתי לדעת איך לבחור מורה נהיגה? מה אני צריך לעשות בשביל לקבל רשיון נהיגה? וכמה עולה שיעור בממוצע?

תודה,

יואב.

פורסם

תודה רבה אור.

את המידע קיבלתי בחיפוש, חוץ ממורי נהיגה מומלצים שנכתב שמומלץ לקחת מורה לפי המלצות.

האם למישהו יש המלצות למורים באיזור ת"א?

תודה רבה שוב,

יואב.

פורסם

מחיר לשיעור, המלצות חברים משפחה,מוניטין המורה מאוד חשוב, ותק המורה המלמד, דגם הרכב שיש למורה, האווירה בשיעורים,עם הוא עושה קבלנות/רגיל, אלה גורמים עיקריים אני חושב בבחירת מורה הנהיגה, אלא עם יש לך עוד קריטריונים ובקשות אחרות שאתה מחפש במורה נהיגה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

את הרוב אתה בודק מול המורה:

מחיר, קבלנות/רגיל.

לשאול לגבי וותק זה קצת לא במקום

אבל ממתי וותק משפיע על בחירה כזו..

את כל השאר- כמו איך הוא מלמד וכו' אפשר לשאול חברים שעושים שיעורים או עשו שיעורים אצל אחד המורים..

פורסם

יש לי שאלה קשורה, לא רציתי לפתוח שרשור חדש, כך ש-

עד כמה זמן לפני גיל 17 מומלץ להתחיל ללמוד לרישיון?

:-) just smile
פורסם

מומלץ להתחיל (מנסיון אישי) חודשיים +- לפני 17, תלוי באיזה תדירות אתה רוצה לעשות שיעורים.

נסיון שלי עם מורים:

1: הייתי אצלו 3 שיעורים, זקן שנרדם בשיעורים ובזמן שהוא מתעורר הוא נלחץ יותר מדיי, בקושי היה שם לב לטעויות וכשהיה שם לב בקושי היה מעיר = פסול

2: מורה שהתחלתי אצלו מהשיעור ה 4 והייתי איתו עד השיעור ה 19 (החליט לצאת לחופשה באמצע) היה פסיכי אמיתי, צועק על כל עבירה ותוך כדי הלמידה זה פשוט היה מעצבן אבל כשחושבים על זה כל טעות כמו אי מתן זכות קדימה וכדומה יכולה לעלות למישהו בחייו! במבט לאחור אני חייב לציין שזה היה המורה הכי טוב ושממנו למדתי הכל והכי חשוב למדתי לקחת עבירות וחוקי תנוע בפרופורציה הנכונה (בחשיבות גבוה)

3: המחליף של זה שעזב, בנהיגה איתו אני ראיתי טעויות שעשיתי והוא כלל לא העיר לי, נחמד, מסביר בשקט, לא מתנפל על כל דבר קטן = מבחינתי פסול, נהיגה זה לא שטויות והכל מתחיל מלימוד נהיגה... הגזמה בתגובה לעבירות לדעתי רק לטובה.

הרשיון שלי הסתכם ב 28 שיעורים ונגמר בטסט ראשון :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חוסר בלחץ הוא גורם חשוב. מורה שצועק\מקלל\צוחק\מעליב\לא-יודע-מה הוא פסול מבחינתי.

עוד עניין דיי חשוב לדעתי הוא עד כמה אתה מבין את ההסברים שלו-אם הוא מסביר בצורה פשוטה וקלה להבנה אפילו תוך כדי שאתה מרוכז כולך בנהיגה,או שהוא זורק מילה-שתיים ולך תבין למה הוא התכוון.ובזמן שאתה מנסה להבין אתה עושה עוד טעויות בנהיגה כי קשה להתרכז...

ניסחפתי...

המלצות בעיקר.אני הגעתי למורה שלי בהמלצת חבר טוב שלי.ישבתי איתו שיעור,ראיתי את איכות ההוראה של המורה,והתלהבתי(למדתי אצל מורה אחר לפני זה,אחרי שראיתי את ההבדל עזבתי אותו ועברתי לחדש-וגם את הסט עברתי...),הבחור יודע ללמד ולהסביר.

תעשה סקר שוק,תצטרף לחברים שלך לשיעור\תקבע עם מורה שאתה חושב עליו שתשב באוטו ותראה אם טוב או לא. המון בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...