Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני שוקל את הקניה של הסט הבא :

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2798186

אני לא כזה בתחום האודיו ולכן ההצעה הזאת נראית לי מפתה בתור התחלה.

אני לא מחפש את הצליל הנקי והמדוייק בנתיים, אני לא אמצע מגבר + סאב במחיר הזה (על חשבון איכות\מחיר).

בנוסף קיימת שאלה אם אני מתקין את המגבר והסאב אני צריך להוסיף משהו כי קראתי מאמר על חשמל הרכב ומערכות הגברה אשר צורכות הרבה חשמל מישהו יכול להסביר בנידון

תודה.

פורסם

מה התקציב שלך נתחיל ככה? אם אתה מחפש רק שהאוטו ירעד הסאב הזה יעשה תעבודה, המגבר לא מכיר את החברה שלו אבל אולי זה רק אני, למרות שנראה לי דיי דבילי להביא מגבר 4 ערוצים בשביל לעשות אותו בסופו של דבר מונו לסאב אחד, עדיף לקנות מגבר 2 ערוצים נורמלי. לפי דעתי תוסיף עוד איזה 200 שקל ותקנה רכיבים נורמלים, עדיף לך אפילו יד שניה העיקר לא להגיד זה הכסף שיש לי זה מתאים אז יאלה ניקח. יש הצעות יותר מפתות..

סאב יד שניה עם תיבה אתה יכול למצוא באיזה 500 שקל וכנ"ל מגבר שיחזיק אותו. תחפש פה ביד שניה לדעתי תהנה יותר.

רותם

רותם

פורסם

שמעת את הסט הזה עם מורל פולס..

חמוד ביותר

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

הרכב הוא טויוטה קורולה משהו יותר טוב תמיד אפשר לארגן אבל כסף לא תמיד אפשר לארגן.

בקשר למגבר בגלל זה פתחתי פה בנושא שאני לא כל כך מבין בנושא של ערוצים וכו, אשמח להסבר

כרגע יש לי HU של JVC KDG-300 פשוט ועושה את העבודה.

ואם תוכלו להמליץ לי על סאב משומש + תיבה + מגבר יד שניה שעושים עבודה טובה יותר מה טוב

תודה.

פורסם

סאב טוב שירעיד תרכב

אבל המגבר הזה זה זבל סיני אותו מגבר הוא חיקוי של בוס ושל PULSE AUDIO לא לגעת בו!!!!!

פורסם

ירעיד תרכב אני מסכים, אבל איכות לא תקבל ממנו, ישבתי באוטו של מישהו מהעבודה שלי הבנאדם כולו התלהב וזה אני מקשיב וזה הבגאז' שלו עוד שניה קפץ מהאוטו אבל מה לא איכות המוזיקה היתה פשוט דוחההה לדעתי לפחות..

רותם

• תוכן חדש...