Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLK AUDIO

amit20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חרישה של זאפ וחנויות ברשת בתקופה האחרונה ,שמתי לב לחברה שאני לא מכיר .

הרצתי חיפוש בפורם והבנתי שהחברה הזו היא חברה מקצועית .

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB141014=242467

אני מחפש לי רמקולים חדשים (קומפוננט ) ואני כבר דיי הרבה זמן מחפש משהו קצת שונה ופשוט אין חברות מעניינות בארץ הזו.

למישהו יש ניסיון עם איזה סט של החברה? ,איך הסטים שלהם בתווח של 1500 שקל ?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

זאת חברה מצויינת אבל אל תקנה בלי לשמוע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוצרים מעולים!

הבעיה היא התמחור בארץ. אם אתה רוכש בארה"ב לא יהיה לך קל למצוא מוצרים טובים יותר באותם מחירים, בארץ המחירים מכאיבים לכיס ללא כל סיבה שניתנת להצדקה.

הסטים האיכותיים יותר שלהם מבוססים על דרייברים מעולים מהשורה הראשונה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני חושב ללכת על הקומפוננט שלהם מדגם DB5250

הקומפוננט עולה 1500 שקל ,האם הוא מצדיק בכלל את המחיר? .

לפי מה שהבנתי זה סדרה נמוכה ,איך נראה לכם היא תשמע? .

מישהו יודע אולי איפה אפשר לשמוע את הקומפוננט הזה?

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

סדרת ה DB היא אכן הנמוכה של החברה, אך יש בה את רוב מאפייני הצליל שלה.

זהו רמקול שתחום האמצע הוא הדומיננטי בו, והוא נשמע צלול וחזק. גם הבאס מאד חזק, ובגלל שהרמקול נציל, כמעט כל מגבר יזיז אותו. הגבוהים שלו חדים ובהירים מאד, יצטרכו ריסון בהתקנה.

בסה"כ, רמקול מאד אגרסיבי, שיודע לנגן רוק, דאנס, טראנס, ומוזיקה ווקאלית בצורה טובה מאד.

שים לב על הווליום, הרמקול מאד מטעה וכשמגבירים אותו תחום האמצע נשמע כ"כ מדהים עד שמגבירים עוד ועוד, והשמיעה אט אט נחלשת !! ראה הוזהרת !!

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מחזק את השורה האחרונה של אודיו-פיל.. הכל בגלל המיד הזה.. רציתי עוד ועוד.. ובאמת קיבלתי כמה שרציתי מהמיד הזה, רק חבל שנהרס הטוויטר. נאלצתי להחליף אותו במורל TW-11

פורסם

amit20

לי יש ברכב את ה- MMC6500 (סדרת MOMO Carbon שמשמום מה לא מופיע ב ZAP). רכשתי אותו בארה"ב ב- 270 (מחירו הרשמי 300$). לפי מחיר ה- 5.25 הוא נע סביב 2700 ש"ח (המון כסף).

את האמת - מופתע מהמחירים הגבוהים - לא ציפיתי שישחטו עד כדי כך....... במחיר הזה הייתי הולך על Morel Elate. מעניין כמה היו עולים בארץ ה- SR6500 (שעולה בארה"ב 750$)........

הסט נחמד מאד - אין לי מושג על מה מדברים החברים (טוויטר נשרף....). אצלי מחובר למגבר ZAPCO כבר למעלה משנה ואין שום בעיה.

יתרונות - מיד באס יפה (ניתן להפיק ממנו צלילים נמוכים להפליא, כמובן עם איטום, אבל גם ללא, נשמע יפה). הטוויטר עשןי ממשי (כמו במורל) - דבר יחסית נדיר, שיוצר צליל נעים לאוזן (זאת הסיבה שקניתי אותו).

לא יכול להמליץ על סדרת ה- DB כיוון שלא שמעתי אותה.

חנות שמוכרת - ברחובות (סאונדר?)

פורסם

מה זה קשור ממה הטוויטר עשוי?

הרמקולים אכו מתומחרים גבוה, אך הם שונים בתכלית מהמורל, וקצת קשה להשוות.

המורל הוא רמקול הרבה יותר מאוזן, רך ונעים יותר.

לפולק מיד צלול הרבה יותר, אך עם זאת אגרסיבי מאד ולא מאוזן. קשה לשלוט ברזוננס שיוצר הרמקול הזה

משום שהוא בנוי להרעיש.

על הגברה של זפקו הייתי משקיע איזה SCAN-SPEAK, VIFA, או איזה DYNAUDIO ...

פורסם

audio-feel

אני אסביר לך מה קשור - בדרך כלל טוויור ממשי יותר עדין בצליל שלו מטוויטר אלומיניום או טיטניום (פחות צורם).

האם שמעת את ה- MMC6500 או את ה- DB6500?

מבחינת האיזון - לא יודע למה אתה מתכוון אבל כשאתה מכליל את כל הדגמים תחת משפט אחד אז זה לא רציני.

ואיך הגעת למסקנה שאם יש זאפקו חייבים להשקיע את מה שאמרת? בסך הכל מדובר על ref350 שעלה לי בארה"ב 400$ כך שבוא לא נגזים.

סתם כדרך אגב - במבחן שעשו לדגם ה- SR6500 הרמקול זכה למחמאות רבות.

פורסם
audio-feel

אני אסביר לך מה קשור - בדרך כלל טוויור ממשי יותר עדין בצליל שלו מטוויטר אלומיניום או טיטניום (פחות צורם).

מבחינת האיזון - לא יודע למה אתה מתכוון אבל כשאתה מכליל את כל הדגמים תחת משפט אחד אז זה לא רציני.

ואיך הגעת למסקנה שאם יש זאפקו חייבים להשקיע את מה שאמרת? בסך הכל מדובר על ref350 שעלה לי בארה"ב 400$ כך שבוא לא נגזים.

.

אני גם אוכל לענות לך על זה.

1. טוויטר אלומיניום או טיטניום לא חייב להיות צורם, אומנם טוויטר משי לסוגיו יהיה בעל סאונד יותר רך, אבל כל טוויטר יכול להיות צורם.

ראיה לטוויטרים לא משי ולא צורמים = פוקאל.

אפשר להגיד שהוא יותר חד, חזק יותר בתדרי הקצה העליון וכן הלאה, אבל הגדרה כוללנית של צורם זו טעות.

2. מבחינת איזון אז אותו סט של פולק אודיו הוא בעל מיד מאוד דומיננטי אבל חסר איזון בין המיד לטוויטר, הכוונה הכללית שבמורל יש איזון טוב על כל קשת המוצרים שלהם בהתאם לכל מוצר ספציפי.

3. מגבר שעלה בארה"ב 400 דולר , מחירו לצרכן בארץ יהיה באיזור ה3500-4000 ש"ח ולכן מהשקפת העולם של שלומי (אודיו-פיל) וגם השקפה דומה שלי, אני הייתי שם עליו סט או אלמנטים קצת יותר איכותיים.

4* סתם בשביל הידע הכללי, סדרת MOMO של פולק היא לא איזה סדרה מדהימה, זה סה"כ גימיק שיווקי בשיתוף עם חברת מומו, ההשקעה ניכרת באריזות,בעיצוב,בסיקור ולכן המיתוג שלהם עלה וכך המחיר יהיה גבוה יותר.

בדומה לסדרת DUB של אודיובאן שזו סדרה שיצאה בשיתוף עם מגזין DUB.

קיימים המון שיתופי פעולה בתחום הזה והרוב נועד לסחוט כסף מהלקוחות אל מול תמורה לא אפקטיבית.

לייטנינג אודיו הוציא סטים של מגברים וסאבים בעקבות הסרט מהיר ועצבני ובכל זאת על מנת לסחוט מהלקוח את המקסימום והתמורה היא מינימלית, הדוגמאות הן רבות אבל הרעיון הכללי מובן.

לפותח התרד',

אני בארץ לא משקיע 1500 ש"ח בסט הכי נמוך של אף חברה.

הייתי לוקח סט של דוטק MK2 ומשדך לו זוג טוויטרים של MT22 (במקור משודכים להייבריד).

אני מאמין שבתוספת של כ200 ש"ח מעל מחירו המקורי של הדוטק ניתן יהיה לשדרג לו את הטוויטרים ולהשאר בגבול ה1400-1450 ש"ח, תמורה טובה יותר מיזה בארץ- אני לא מוצא.

under construction..

פורסם
על הגברה של זפקו הייתי משקיע איזה SCAN-SPEAK, VIFA, או איזה DYNAUDIO ...

הסידרה הגבוהה של POLK כוללת טוויטר מסדרת XT של VIFA

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=939811#post939811

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
audio-feel

האם שמעת את ה- MMC6500 או את ה- DB6500?

סתם כדרך אגב - במבחן שעשו לדגם ה- SR6500 הרמקול זכה למחמאות רבות.

ניר, תודה רבה על ההסבר..

RLEVARI אל תהיה קטנוני. הכוונה הייתה לאופי סאונד. וכזה הוא של הפולק.

הטוויטר שלי ברכב DIAMOND AUDIO , עשוי אלומיניום ובכיוון לא נכון משמיד אזניים.

אך בכיוון נכון, תשמע ממנו גודל של סאונד ופירוט שמאד יפתיע אותך. אף טוויטר משי של מורל ששמעתי

לא הגיע לרמה שלו מהבחינה הזאת וגם לא של פולק או של סקאן-ספיק (צליל רך הוא דבר אחר)

לגבי הרמקולים, זוהי בחירה שלך, שיקולים שלך, הטעם שלך. לא הצלחתי להבין מאיפה הבנת "מוכרחים". כתבתי שאני הייתי משלב אותם...

חוצמזה ניר, באזניי הטוויטרים של פוקאל ללא ריסון מתאים, הם זוועה של תתואר ואינם ראויים להקרא רמקולים.. צורמים? הנחה גדולה עבורם...

פורסם

חוצמזה ניר, באזניי הטוויטרים של פוקאל ללא ריסון מתאים, הם זוועה של תתואר ואינם ראויים להקרא רמקולים.. צורמים? הנחה גדולה עבורם...

האמת שעד היום לא נתקלתי בסט שהטוויטרים שלו לא היו צריכים ריסון.

אבל האמת שאתה לא ממש דוגמא, בעוצמה שאתה שומע הטוויטר לא מגיע בכלל למצב של בקושי 40 אחוז מהניצול שלו מבחינת עוצמה ואצלך הכל צורם:).

אבל האמת שאני אישית עם כמה שאני לא אוהב את הסגנון צליל של פוקאל ,אני לא יכול להתעלם מהעובדה שיש להם טוויטרים מפורטים וחדים ברמה גבוהה אבל ציוון הסאונד הכללי פשוט לא לטעמי.

אבל אם ריסון של הטוויטרים של פוקאל ניתן להגיע לתוצאה טובה אבל זה הרבה עבודה ולדעתי ללא אקולציה טובה אי אפשר לרסן אותם, במיוחד לא רק ע"י הקרוס הפסיבי.

אבל בכל מקרה אני מדבר רק על הסדרות הגבוהות שלהם.

under construction..

• תוכן חדש...