Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

היום קניתי קלטץ' חדש לאוטו מכוון שהקודם גמר את חייו בעיקר באשמתי(נהג חדש שחושב שהוא נוהג באוטו מירוץ) .

כמה יעלה לי לחליף את הקלטץ שזה אומר לפרק את הקלטץ' שישנו ולהרכיב את החדש שקניתי?

האוטו הוא פיז'ו 306 מנוע 1400 שנת 95.

תודה לעונים.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

מניסיון מר-לפעמים כדאי לתת למוסכניק להרוויח עליך כמה שקלים,ושהוא יביא בעצמו את הקלאצ',וירכיב אותו.אני הבאתי את הקלאצ' לבד כי השגתי אותו המחיר זול מאד.

המוסכניק הרכיב וההילוכים פשוט לא נכנסו.הוא אמר שהקלאצ' דפוק.כשהחזרתי את הקלאצ' אמרו לי שהמכונאי דפוק,והרכיב אותו הפוך.

כך שבסופו של דבר שילמתי פעמיים עבודה,וזה לא צחוק,כדי להחליף קלאצ' מפרקים חלק מהגיר,אתה בטח יודע.

כך שנשארתי עם זיכוי עבור הקלאצ' ויצאתי קצת טמבל..בכל אופן כשכתבי בזמנו הודעה בנושא מישהו כתב לי "כהולכים למסעדה אתה לא מביא את הסטייק איתך" -והוא צדק.

לגבי שאלתך בנושא העלות זה מאד תלוי איפה אתה מבצע את העבודה{מוסך מורשה או מוסך רגיל}.בצע סקר תסתובב קצת..לפי דעתי מחיר של 400-450 ש"ח הוא מחיר מעולה רק לעבודה.אני מניח שיהיו כאלה שירצו יותר,אל תתבייש להתמקח.בקשר לקלאצ' שכבר קנית-מציע לך להזדכות עליו ולקחת דברים אחרים.

דרך הגב איזה קלאצ' קנית ובכמה?אם יש דברים שאפשר וצריך לעשות על הדרך-ממולץ

{מחזירי שמן,וכו'}.

בהצלחה יוני.:-D

פורסם

הקלטץ' הוא של VLAEO מגיע עם מיסב לחץ וכול התענוג הוא 400 שקלים.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם
מניסיון מר-לפעמים כדאי לתת למוסכניק להרוויח עליך כמה שקלים,ושהוא יביא בעצמו את הקלאצ',וירכיב אותו.אני הבאתי את הקלאצ' לבד כי השגתי אותו המחיר זול מאד.

המוסכניק הרכיב וההילוכים פשוט לא נכנסו.הוא אמר שהקלאצ' דפוק.כשהחזרתי את הקלאצ' אמרו לי שהמכונאי דפוק,והרכיב אותו הפוך.

כך שבסופו של דבר שילמתי פעמיים עבודה,וזה לא צחוק,כדי להחליף קלאצ' מפרקים חלק מהגיר,אתה בטח יודע.

כך שנשארתי עם זיכוי עבור הקלאצ' ויצאתי קצת טמבל..בכל אופן כשכתבי בזמנו הודעה בנושא מישהו כתב לי "כהולכים למסעדה אתה לא מביא את הסטייק איתך" -והוא צדק.

לגבי שאלתך בנושא העלות זה מאד תלוי איפה אתה מבצע את העבודה{מוסך מורשה או מוסך רגיל}.בצע סקר תסתובב קצת..לפי דעתי מחיר של 400-450 ש"ח הוא מחיר מעולה רק לעבודה.אני מניח שיהיו כאלה שירצו יותר,אל תתבייש להתמקח.בקשר לקלאצ' שכבר קנית-מציע לך להזדכות עליו ולקחת דברים אחרים.

דרך הגב איזה קלאצ' קנית ובכמה?אם יש דברים שאפשר וצריך לעשות על הדרך-ממולץ

{מחזירי שמן,וכו'}.

בהצלחה יוני.:-D

שלום.

אני כתבתי {לא הולכים למסעדה אם הסטיק ועוד יש טעונות לטבח}.

ידידי לך תחזיר את המצמד גש למוסך ובקש הצעת מחיר להחלפת מצמד כולל חלקים ועבודה והכי חשוב """אחריות""".

אם תמצא מוסך פרייר שיסכים להרכיב את המצמד שלך ותהיה בעיה אז חייך אכלתה אותה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...