Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 RALLYE

Peugeot 106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאחי אני דווקא מציע ללכת על הפיאסטה... אותו שמאוד קל להחזיק אותו הוא מאוד זול ויחסית למכוניות בתקיצב שתוכל כמו אונו 205 AX וכל אלה הוא דיי יפה.

תוכל גם להנות ממנה יש לה שלדה דיי טוב ויחדת כוח סבירה ביותר ה1.3

יש גם את ה1.4 אבל היא כבר פחות אמינה ופחחות ממולצת.

ושוב פעם אני אומר לך לא כדי לך ללכת על הראלי קשה לחזיק אותה.. צריך כמה אלפים בצד רק לטיפולים.

1.6 206

פורסם
מה אתם אומרים על 205 STYLE שנת 93?

עדיף כבר משנת 94, עם הזרקה.

אפשר גם FOREVER, זאת גרסה הכי מאובזרת, עם מראה "צעיר" יותר.

פורסם

אין לי מספיק כסף עכשיו לFOREVER רק אחרי החופש הגדול יהיה לי, אבל בנתיים מצאתי 205 סטייל 93' (מהפורום), האם האוטו הזה הוא אמין ולא צורך הרבה כסף?

ומישהו יכול למצוא לי תמונות של 205 STYLE חוץ ממה שמופיע בGOOGLE,ALSVISTA?

רנו קליאו 96 RT

פורסם

אני אוסיף עוד כמה דברים על הראלי

כמו שמור בסביבות 5 אלף לשיפוץ ולישור קו עליה

האוטו מין הסתם למי שלא יודע בלי מזגן ( ואפילו לא בתור אופציה ... )

עם זוג קרבורטורים כפולים שלא פשוט לכוון ... 103 כ"ס מנוע 1300

( והייתי בטוח שהביאו אותם עד ן89 ... אבל כנראה אחרים יודעים טוב ממני אה? :) )

בקיצר

אם אתה לא משוגע לעיניין ולדגם ספציפית ... ויש לך ראש וסבלנות להתעסק עם האוטו וכסף בצד לתחזק אותו ... תתפשר :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פיאט כתב:

יש הרבה 205 רגילות ושמורות, GTI רובן המצב לא טוב, לא שמורות

(מגורזנות ),

אז ככה. לדעתי כל מי שקנה רכב ספורטיבי, עבר את המהירות המותרת, ויש כאלה שאפילו עברו את מחסום ה-4000 סל"ד.

רכב שנוסע חזק - אין זה הכרח שהוא לא מתוחזק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פיאט כתב:

(מגורזנות ),

אז ככה. לדעתי כל מי שקנה רכב ספורטיבי, עבר את המהירות המותרת, ויש כאלה שאפילו עברו את מחסום ה-4000 סל"ד.

:mm_yeah:

POWERD BY C....

פורסם
פיאט כתב:

(מגורזנות ),

אני לא אמרתי שרכב חזק בהכרח הוא לא מתוחזק. אמרתי שרוב רובן של הGTI היו שייכות לצעירים שלא טיפלו באוטו כראוי, קרי לא ביצעו טיפולים בזמן (אם בכלל ביצעו אותם). ובכלל לאחד שהוא בן 17 ואין לו מי יודע מה הרבה כסף לתחזק GTI עדיף לקחת 205 רגילה.

פורסם

הכוונה הייתי ל205 ראלי שמופיעה בפורום קנייה ומכירה..אני פשוט ראיתי את המודעה לפני כמה ימים, כי היא הופיעה בלוח העיר :!:

רנו קליאו 96 RT

• תוכן חדש...