Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז מדובר ברנו 5 שלי שנת 88

לרכב הוחלפה ציריה שלא הייתה תקינה, אין נזילות, צמיגים חדשים (פחות מ5 חודשים על הכביש ) ,בלמים צלחות רפידות וכל המכלולים החלפתי לפני שנה והם עדין במצב תקין ,תאורה הוחלפו כל המנורות ברכב ןהכל עובד. בגדול הכל כמו שצריך . 2 דברים שקצת מדאיגים לפני שמחר אני ניגש

ברכב יש אגזוז זרימה חופשית מתוצרת ITC יש אישור מכון תקנים ואני יודע שהחברה הזאת בעלת דודים ע"י משרד התחבורה . יעבור טסט או לא ?

ועוד שאלה לוחית הרישוי מאחורה מעט דהוייה ... יעבור או לא?

תודה לעוזרים

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

יש סיכוי לבעיות על האגזוז, הלוחית תלוי במצב רוחו של הבוחן (בג'אסטי שלי הייתה לוחית דהויה ומחוקה, הוא עבר עליה עם צבע שחור ואמר לי סע).

אל תשכח להביא אישור בלמים לפני הטסט, שלא תחכה בתור ואז יזכירו לך ותלך להביא ותעמוד שוב בתור

בהצלחה

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עם אתה חושש שהלוחית לא תעבור, לך תעשה חדשה. עולה 40 ש"ח ו 5 דקות.

אני לא מאמין שיעשו לך בעיות על האגזוז, כל עוד אין לו רעש מוגזם מידי אין בעייה.

אופק.

פורסם

תודה על העידוד חברים ...

האגזוז אכן לא מרעיש בהגזמה אפשר לומר שכמעט ולא מרעיש ...

הלוחית אם זה תלוי במצב רוחו של הבוחן אז סבבה זה לא ביג דיל גם אם אני יחליף

לגבי אישור בלמים מחר המכונאי שלי יביא אני יודע שאני צריך להביא כזה וסתם עוד שאלה קטנה

120 לאישור בלמים זה מחיר טוב ?

פורסם

שטוף את הלוחית מאבק, ותעבור על הספרות עם טוש פרמננט שחור.

שווה לנסות, מקסימום תחליף בכ"ז.

לגבי אישור בלמים - אפשר גם לקבל בחינם אם זה במסגרת טיפול שוטף לרכב שנעשה ממילא, או מוסך שאתה מטפל בו קבוע ומכירים אותך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הקטע הוא שיש לי קרוב משפחה מכונאי והוא מטפל בכל הקשור לרכב שלי ויש לו אנשים שהוא בקשר איתם ומארגנים לי את האישור במחיר הזה אם קומפי אמר שהמחיר סביר אז כנראה שהוא סביר

פורסם

עדכון : בטסט בכלל לא התייחסו לאגזוז ....אכן החלפתי לוחית רישוי אחורית וגם תפוח הגה שנימצא לא תקין והאוטו עבר תודה לעוזרים....

פורסם

סתם שאלה, ששמתי לב אליה היום:

אפודה, מישהו נבדק ?

אני הייתי השבוע בטסט פעמיים, עם 2 הרכבים שלי, לא בדקו, האפודה בתא כפפות ככה שלא רואים על הכסא או משהו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עשיתי 3 טסטים בחודש האחרון, באף אחד לא בדקו אפודה.

כניראה שהכל תלוי בכמה הבוחן צהוב

אופק.

פורסם

זה דווקא חיובי שלא מתעסקים בשטויות של אור רוורס אפודה אגזוז וכו'.

קודם כל שיבדקו כמו שצריך צמיגים, בלמים, היגוי, ומבחינתי אני מבסוט. הרי יש לא מעט קומבינות בענף שמעבירים רכבים עם ליקויים חמורים בדברים הנ"ל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...