Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוסיף קצת משלי, כמשתתף בפורום, וזה לאחר שgluk ביטא היטב את מה שאני חש:

ניק,

דווקא מהמקום שלי, שיפוץ מכונית לרמה שאתה שואף אליה, אני כל כך מבין את כל מי שנאבק כמעט בכל העולם: כסף, מיקום, יידע טכני, ועוד.

כי שכחת משהו שהוא בנשמתו של ההובי, היחסיות של העניין: אדם שלוקח חיפושית גוססת ומשקיע את הגרושים האחרונים שלו בשידרוג הרכב, לא שיפוץ עמוק, אבל צביעה כלשהיא וכו וכו, אז ראשית הוא הציל את הרכב, שזה דבר חשוב לכשעצמו ושנית הוא עשה משהו לעצמו, הפיח רוח חיים באוטו ומילא את עצמו בסיפוק. הדרך שאותו אדם עושה, גם כספית אבל בעיקר רגשית היא יותר ארוכה ויותר חשובה מהדרך שאני עושה עם המוסטנג כשיש לי כסף וכו וכו. כי יחסית המעשה של אותו אדם הוא "גדול" יותר מבחינת ההקרבה שהוא עושה והמאמץ שהוא עושה למען ההובי והסיפוק. אל תשכח שזה לא מקום עבודה או תפקיד שבהם מחובתך להגיע לשלמות. כאן זה תחביב ורוח התחביב, בעיני לפחות, זו מידת ההשקעה שאדם מוכן לעשות במשאבים נפשיים ופיזיים ומידת נחת הרוח שמביא אותו אדם לעצמו ולאחרים.

אז לפעמים אני מתבונן בבעל המשאית שמתעקש ומתעקש להניע אותה ומשתף אותנו או בבעל איזושהיא ענתיקה ששמח לספר לנו ואני אומר לעצמי שכאן אין מבחן תוצאה פיזית, כאן יש בהחלט לרוץ ולספר לחברה ולעודד אותם כי אם עוד אחד ישקיע כמה שקלים בחיפושית ויזיז אותה איכשהו, זה בעיני מבחן התוצאה.

אותי זה ממש ריגש!!!! (מזכיר לי את עצמי עם החיפושית הראשונה שלי.... איזה כיף היה שהיא התניעה אחרי שעמדה 5 שנים.... אני לא אשכח את זה).

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אישית מעדיף לראות עבודה חובבנית שעשה אדם במו ידיו מתוך אהבה לתחביב, מאשר עבודה מושלמת שכל מה שנעשה עבורה היה להוציא חבילת מזומנים ולהושיטה לבעל מקצוע, אבל אני מקבל שיש גם גישות שונות משלי.

אלו מילים !!!

תמיד גם בעיני עדיפה העבודה העצמית של בעל הרכב . ואם הרמה עולה - מה טוב :-) ויש דוגמאות גם לבעלי רכבים שעשו את העבודה לבד ברמה גבוהה .

זה מוסיף ומחזק את הקשר של בעליו לרכב . זו תרבות אמיתית !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...