Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אנשים אני לא יודע מה לעשות בקשר לעובי כבל/י המתח העוברים מהמצבר למגברים!

יש לי מגבר 6 ערוצים של אינפינטי ועתיד להיות בשבוע שבועיים הקרובים מונו של קיקר 1200.1!

עכשיו השאלה שלי האים כדי להעביר כבל מתח אחד ולפצל אותו לשניים למגברים? או להעביר שני כבלי מתח מהמצבר?

מה היתרונות של כול אחד והחיסרונות אים יש?

פורסם

leva1986,

רצוי להעביר כבל אחד עבה ולפצל אותו ליד המגברים, מאשר להעביר 2 כבלים דקים מהמצבר אחד לכל מגבר. הסיבה היא שאם יש קטע מסויים במוסיקה שהוא כמעט ללא באסים, אז המונו של הבאסים לא יצרוך כמעט זרם וכל הכבל העבה יהיה למעשה לטובת המגבר השני. אותו הדבר גם ההפך אם יש קטע מוסיקה שבנוי ברובו מגיטרה באס + בייס דראם, אז המונו שמפעיל את הסאב יצטרך את רוב הזרם ולצורך כך יהיה לו את הכבל העבה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
עשית חיפוש?

כנראה שלא.

כן עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שעזר לי להבין מה עדיף,גם לא עובדות וגם לא חוות דעת של אנשים לגבי הנושא,לכן שאלתי!

מה שכן מצאתי זה שהשאלה נישאלה אולי פעם אבל לא מצאתי תשובה עיניינית וקולעת!

פורסם
leva1986,

רצוי להעביר כבל אחד עבה ולפצל אותו ליד המגברים, מאשר להעביר 2 כבלים דקים מהמצבר אחד לכל מגבר. הסיבה היא שאם יש קטע מסויים במוסיקה שהוא כמעט ללא באסים, אז המונו של הבאסים לא יצרוך כמעט זרם וכל הכבל העבה יהיה למעשה לטובת המגבר השני. אותו הדבר גם ההפך אם יש קטע מוסיקה שבנוי ברובו מגיטרה באס + בייס דראם, אז המונו שמפעיל את הסאב יצטרך את רוב הזרם ולצורך כך יהיה לו את הכבל העבה.

שלו.

אוקיי הבנתי!

עכשיו ההתלבטות היא האים להעביר כבל 2 גיי'ג ולפצל לשתיים של 4 גיי'ג או להעביר 0 גיי'ג ולפצל לשתיים של 2 גיי'ג?(הייתי מעדיף שלא להתעסק אים ה-0 גיי'ג)

הייתי רוצה שבדרך זו או אחרת המונו שלי יהיה מחובר לכבל 2 גיי'ג!

האים יש אפשרות להעביר כבל 2 גיי'ג ולפצל לאחד 4 גיי'ג ואחד 2 גייי'ג? ככה שהמגבר 6 ערוצים יהיה מחובר לכבל 4 גיי'ג והמונו ל-2 גיי'ג?

תודה!

פורסם
אם תפצל את הכבל ב סוף ל 4 G אז לא יהיה שום בעיה.

תעביר כבל 2 G ו תפצל אותו ל שניים של 4G

כן אבל אז יצא שהמונו שלי יקבל חיבור ישיר של 4 גיי'ג ואני הייתי רוצה שיקבל 2 גיי'ג ולא ממש רוצה להתפשר על זה!(לא חושב שמספיק בשבילו 4 גיי'ג)

אז מה בעצם האפשרויות שלי לחיבור כך שיצא שהמונו שלי יקבל 2 גיי'ג?

פורסם

תבדוק בכלל שאתה יכול לחבר חוט בעובי של 2 גייג' ישירות למונו שלך - סביר להניח שלא תהיה מסוגל... 2 גייג' זה ממש כבל עבה והוא לרוב משמש ככבל מתח ראשי שמתפצל להסתעפויות קטנות יותר שאותן מחברים ישירות למגבר.

בנוסף לכך תבדוק את צריכת הזרם המקסימלית שלך ותראה אם בכלל מדובר על כמות זרם שהאלטרנטור שלך מסוגל לספק והאם המצבר שלך בעל ערך מספיק גבוה למערכת הנתונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תבדוק בכלל שאתה יכול לחבר חוט בעובי של 2 גייג' ישירות למונו שלך - סביר להניח שלא תהיה מסוגל... 2 גייג' זה ממש כבל עבה והוא לרוב משמש ככבל מתח ראשי שמתפצל להסתעפויות קטנות יותר שאותן מחברים ישירות למגבר.

בנוסף לכך תבדוק את צריכת הזרם המקסימלית שלך ותראה אם בכלל מדובר על כמות זרם שהאלטרנטור שלך מסוגל לספק והאם המצבר שלך בעל ערך מספיק גבוה למערכת הנתונה.

לגבי עובי הכבל למונו, המינימום הוא כבל של 4 גיי'ג ככה שכבל של 2 גיי'ג צריך להתאים!

ולגבי האלטרנטור והמצבר,לקחתי את זה בחשבון והחלטתי שקודם אני יתקין ולאחר מכן נבצע את הבדיקה!

ובמידה ויהיו לי בעיות במערכת החשמל אני יפנה למקום מקצועי שיבדוק לי את הנושא ואני ישדרג אלטרנטור/מצבר בהתאם לנדרש!

• תוכן חדש...