Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פעם ניתן היה להוציא רשיון לרכב מירוץ (רכב שלא היה לו אישור תנועה חוקי)

אישור זה (לא רשיון) היה לו תוקף בחו"ל למירוצים עד שהחוק השתנה שם למצב שצריך לרכב מירוץ

לוחיות זיהוי,רשיון רכב,וביטוח מאותה מדינה שממנה יצא הרכב,קרי ישראל.

אישור זה של ממ"סי דאז עזר לנו להוציא את הרכב מגבולות ישראל ולהחזירו לארץ בתוספת חותמת בדרכון הישראלי.

כיום אישור ממס"י אינו תקף,אינו חוקי, הרשיון רכב מירוץ העתידי יוצא ע"י ההתאחדות ויאושר ע"י רשות הספורט המוטורי,כל זה לאחר התקנת התקנות בעניין.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ועד שלא יוחלט אחרת-ממ"סי היא הנציגה הבלעדית והרישמית של FIA בארץ

אין אף אחד אחר!!

לכן אני מציע לך להתקשר לממס"י כדי לבדוק את העניין

רוי

פורסם

ומכיוון שאין שום קשר בין רשיון רכב מירוץ לFIA ולממס"י אני מציע לך לא לכתוב דברים שאינך יודע

קרא את חוק הנהיגה הספורטיבית סעיף רשיונות ותענה שוב באתר.

מירוצי מכוניות

פורסם

ואני מציע שתפסיק להציע!:evil:

לי מותר לכתוב מה שאני חושב ומוצא לנכון-בדיוק כמו לך!

במקום להתפלסף פה עם כל אחד - פשוט תפרסם את השורות שעליהן אתה מדבר

רוי

פורסם
ואני מציע שתפסיק להציע!:evil:

לי מותר לכתוב מה שאני חושב ומוצא לנכון-בדיוק כמו לך!

במקום להתפלסף פה עם כל אחד - פשוט תפרסם את השורות שעליהן אתה מדבר

רוי

מתאים לך הסימלון (הכוונה לתמונת השור ה"עקשן")....

"ראש קשה"...

כשאתה טועה - זו לא בושה לקבל את התיקון. (למרות שאכן מותר לך לכתוב כמעט, בדגש על כמעט, כל מה שאתה מוצא לנכון).

:wink:

אלון

פורסם

עקשן או לא עקשן - זה אני

לא טענתי שאני יודע בוודאות - פשוט כתבתי מה שאני יודע - ואם זה לא נכון ישנה דרך לתקן ולא להשתלח!

גם לא בהודעות פרטיות עם מילים לא במקום!

לא צריך להתנצל על כל דבר-פשוט ביקשתי שיוכיח שטעיתי ויביא מן המקורות ציטוט כדי ששואל השאלה יקבל סופסוף תשובה!

?למה אתם לוקחים את זה אישית

רוי

פורסם

PIKIKI

עשו פעם מחקר על דפוסי התנהגות ,

מה גורם לאדם לשבת במכונית ולחטט באפו ?

מה גורם לו לעשות תנועה מגונה לנהג שציפצף לו מאחור?הרי הוא לא מתנהג כך כשהוא הולך ברחוב !

טענת המחקר היה שהמרחב המוגן (המכונית ) משרה לו תחושת בטחון לנהוג אחרת ,וככל שהמרחב המוגן יגדל כך גם הבטחון יגדל !

האנשים שנמצאים מולך במחשב אולי זרים לך , אבל לכולנו מטרה משותפת ,והיא לקדם את הספורט שאנו אוהבים

אפשר לנהוג בכבוד ,זה יועיל לאותה מטרה משותפת של כולנו !

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דובי

כאחראי פורום ספורט מוטורי בג'יפטריפ לא נאלצתי אפילו פעם אחת למחוק/ לתקן /לצנזר הודעה בפורום ספורט מוטורי ,

ההודעות היחידות שנמחקו היו הודעות שעלולות היו לגרום נזק או לספורט המוטורי או לכותב ההודעה

(בעיות חוקיות ) והן נמחקו בהסכמה של כותב ההודעה

לאחרונה אתם מרבים לדבר על צינזור /מחיקות וכו'

אתה מנהל הפורום ותעשה בו כרצונך , ששוט המחיקות אינו משרה אווירה טובה ,ואיני בטוח שזה מתפקידך לעשות זאת

לתשומת לבך

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

בלי שום קשר, אני חושב שהבקשה של Pickiki לראות את החלק בחוק שמדבר על הוצאת רשיונות, הגם אם לא נכתבה בסגנון הכי מלבב, היא בקשה לגיטימית שאפשר להיענות לה בלי להכנס למגננה.

היה או לא היה?

מוטי

פורסם

אריה

אתייחס לזה פה רק בקצרה בכדי לא לסטות מנושא ההודעה .

לא אמרתי כלום לגבי מחיקה...יש שוט אחר...:-D בכל מקרה , לא יתכן מצב שבכל פעם אותו האדם ידליק מדורות שגורמות לנושא לסטות ולחזור למלחמות אחרות .

גם תרבות כתיבה רעה תפגע בסופו של דבר בספורט המוטורי , כי הפורום זה , גם הוא , הפנים שלנו .

אפשר ואפילו רצוי להביע דעה , רק בצורה תרבותית .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...