Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוסיתא ב-ynet

יורם
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה בהזדמנות חגיגית זו להודות לכל חברי הועד שתרמו להצלחת הארוע. בלי ספק - המפגש עם משפחת שובינסקי היה מרגש ביותר ומכובד מאוד!

תודה לבעלי הסוסיתות שהביעו נכונות והציגו את כלי הרכב בנוכחות יפה ומכובדת.

כאן המקום לפנות לכל חברי המועדון אשר מכירים בעלי סוסיתות או "שרידי סוסיתא" להפנות אותם אלינו על מנת שנוכל לאגד אותם בתוכנו כחברי המועדון.

צפייה נעימה בכתבה ב - ynet ובסירטון הוידאו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247978,00.html

פורסם

האירוע של קבוצת הסוסיתא שיזמנו אני אבי גרוסברג ויורם מקובר היה מאוד משמח את ליבי ואני רוצה בפורום זה להודות לכל אלו שנתנו יד באירוע: ששמרו שלא יכנסו רכבים בזמן האירוע למגרש החניה,שתרמו הרבה לאירוע. ברצוני להודות להנהלת המועדון קובי מילוא, מתניה הלוי, בני הספל ההיסטוריון של מועדון החמש ולנחום קדמיאל יושב ראש מועדון החמש ,אירית בורג מוועדת אירועים וגם יוליה מוועדת אירועים ולמשה אזולאי על תמיכתו באירוע ולרועי צוקרמן מ- YNET אני מקווה שבמפגשים הבאים יהיו עוד בעלי סוסיתות מכל הסוגים להתראות אבי סוסיתא.

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

לסמדר מזכירת המועדון תודה רבה על עזרתך אבי.

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
לסמדר מזכירת המועדון תודה רבה על עזרתך אבי.

אני חייב להצטרף לדבריך ולא רק בקשר לאירוע הסוסיתות.

תמיד מענה אדיב, מהיר, יעיל וענייני לכל עניין ונושא.

תמיד תחושה שהכל בשליטה.

לסמדר, כל הכבוד!!!

• תוכן חדש...