Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של 106 ק"מ לליטר (!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים לא יוציאו את זה לייצור המוני, גם אם זה הכי חסכוני בעולם, הכי בריא לסביבה והכי יעיל שיש.

יש פה עניין של הפסדי ענק לאנשי הנפט בעולם, שלא נדבר על המחירים שהמדינה מכניסה לכיסה ממכירות הדלק, אין מצב.

עוד מעט גם יתחילו לטפס על הגז כשם שטיפסו על הסולר.

לאט לאט.

פורסם
זה רק אני, או שהחזית דומה לשברולט קוואליר (אחרי מתיחת הפנים) ?!

הקוואליר הייתה רוצה להראות ככה אחרי מתיחת פנים ולפני.

:D

פורסם

עם כל הכבוד לרועי צוקרמן,

הוא מאמין בזה כמו שאני מאמין בזה, ולא קשה לחזות על פי התקדמות הטכנולוגיה, שדברים כאלה לא באים ביום בהיר אחד, ופיזית זה קצת יותר קשה במציאות מאשר להבטיח הבטחות שנועדו אולי להעלות את ערך המניה של חברה מסויימת.

פורסם
זה רק אני, או שהחזית דומה לשברולט קוואליר (אחרי מתיחת הפנים) ?!
גם אני חשבתי ככה, בחזית הרכב הרכב נראה כמו הקאווליר האחרונה אחרי מתיחה נוספת.

אופנוען

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שיש פה מישהו עם 106 שעושה קילומטר לליטר והוא שואל אם זה סביר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בחיים לא יוציאו את זה לייצור המוני, גם אם זה הכי חסכוני בעולם, הכי בריא לסביבה והכי יעיל שיש.

זה יגיע לייצור המוני, כמו שהפריוס הגיעה, וכמו שרכבי האתנול (תירס) הגיעו.

מבחינה טכנולוגית זה פתרון מאד יפה, שילוב של מצברים עם קבלי-על וגלגל-תנופה, אם הבנתי נכון את האתר שלהם.

plug-in hybrids זה הדבר הבא.

אורי

פורסם

תסתכלו טוב ותראו שמדובר על מכונית שצריכה גם טעינה בלילה מהחשמל הביתי. לא כתוב בכתבה כמה היא יכולה ליסוע בלי הטעינה ובאיזו תדירות היא צריכה את זה.

החשמל הביתי אינו בחינם ולא לכל אחד יש חניה פרטית מתחת לבית.

זה נשמע יותר כמו שיפור מסויים של מערכת היברידית רגילה ואולי פתרון מהפכני(?) לסוללות בעלות קיבולת גבוהה יותר.

בקיצור, מי שתכנן טיול מחוף לחוף על מיכל דלק אחד יכול ליסוע בטרמפים ולחסוך גם את המיכל

• תוכן חדש...