Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אנחנו על סף רכישת רכב ודיי נוטים לכיוון הפורסטר טורבו החדשה, יש מישהו שניסה את הרכב? שנהג או משהו דומה? ואני לא מדבר על פורסטר מהשנים הקודמות כי זה לא רלוונטי לדעתי .

ההתלבטות הייתה בין הפורסטר לבין הפג'רו קינג והלנד קרוזר הקצרים , שבאותם סביבות מחיר אבל , בעלי מנוע דיזל שמשפיע המון על צריכת הדלק..

אשמח לשמוע חוות דעת

פורסם

מה?!?!

הדיזל אכן משפיע על צריכת הדלק... אבל לטובה (הוא צורך פחות דלק).

הבעיה היחידה שלו היא אגרת רישוי גבוהה הרבה יותר (זה מתבטל אם הרכב נקנה כרכב נכה או שנוסעים בו הרבה מאוד).

פורסם

כמובן שהתכוונתי שזה משפיע על הצריכת דלק לטובה, הפורסטר ובמיוחד הגרסת טורבו תאכל המון המון דלק, וזאת הייתה ההתלבטות שלנו , אבל מצד שני..צריך גם להנות מהחיים :twisted: ולא לקחת ג'יפ דיזל משעמם שיש כבר המון כמוהו בכבישים.

פורסם
כמובן שהתכוונתי שזה משפיע על הצריכת דלק לטובה, הפורסטר ובמיוחד הגרסת טורבו תאכל המון המון דלק, וזאת הייתה ההתלבטות שלנו , אבל מצד שני..צריך גם להנות מהחיים :twisted: ולא לקחת ג'יפ דיזל משעמם שיש כבר המון כמוהו בכבישים.
נתת לעצמך תשובה.

למרות שאינני רואה כיצד ניתן להשוות בין הרכבים המוזכרים לעיל, בעוד שהטויוטה והמיצו הם גיפים של ממש והסובארו נועדה לנסיעה בשבילים ולא לשטח טכני.

Down shift to drift

פורסם

תראה, אמרתי שאנחנו גם ככה בכיוון של הפורסטר, אבל הדבר היחידי שלא שמעתי זה חוות דעת על הרכב מאנשים , לא משנה איפה חיפשתי ..בגלל זה רציתי לשמוע קצת , מאנשים שכן מכירים , שכן יצא להם להכיר את הרכב קצת יותר מקרוב.

ג'יפים זה נחמד לשטח והכל , אבל לפי איך שאני רואה את זה, יש לנו את הדי מקס כבר שנתיים , והמספר נסיעות שלנו איתו בשטח כמעט שאפסי ובגלל זה לא חשוב לנו השטח טכני ממש.

פורסם

יש חוות דעת על הפורסטר טורבו בעונה השנייה של טופ גיר. אם אני זוכר נכון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מנהיגה על פורסטר טורבו:

מאוד חזק. התנהגות כביש טובה יחסית אבל מאוד ניטרלית, ומרכז כובד גבוה והיגוי מעורפל לא תורמים להנאה מנהיגה בסיבובים. מפואר בערך כמו אימפרזה מאובזרת, כלומר - לא ממש. מרווח באופן סביר. בולע דלק כמו אימפרזה טורבו. מתאים לשבילים בלבד. יקר מאוד.

אם אין לכם כוונה לצאת לשטח (אז למה יש לכם DMAX לעזאזל?), עדיפה לכם משפחתית מהירה ולא רכב כאילו-שטח. אם אתם מתעקשים, אז לדעתי אאוטבק 2.5 ל' (בפחות כסף!) יעשה את העבודה טוב משמעותית, גם אם יהיה איטי הרבה יותר. אם רוצים להשקיע עוד קצת - אאוטבק 3.0 ליטר זה פצצה של אוטו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

dmax...רכב מהחברה לצערי, הרכב שהיה לנו לפניו הוא סיאט לאון טורבו..

דווקא אני אהבתי את הפורסטר מבפנים, ריפודי עור, מגיע עם מערכת אודיו ברמה, נראה מפואר ובנוי טוב מבפנים, גם ביחס לפג'רו וללנד קרוזר(לדעתי לפחות ), סאן רוף גדול מאוד, ושוב לדעתי יותר ברמה בהרבה מאימפרזה מאובזרת .

ולמה לא אווטבק 3 ליטר (שלדעתי הוא רכב מעולה )? הפרש של 40 אלף שקל...זה לא כלכך קצת

בכל זאת יש לנו העדפה לרכב גבוה מצד אחד , מצד שני כן ספורטיבי , ולא מוחצן שזה עוד משהו חיובי לגבי הפורסטר .

אבל תודה על החוות דעת :) סוף סוף

פורסם

אכן ריפודי עור ועוד כמה פיצ'פקס שאין באימפרזה, אבל התחושה הבסיסית היא של משפחתית רגילה ששדרגו לה את רמת האבזור, וזה מה שהוא באמת הרי. אל תשכח שמדובר באימפרזה מוגבהת. אי אפשר להשוות לפג'רו וללנדקרוזר - אלו רכבי שטח רציניים יותר ושונים בתכלית.

לא אמרתי אאוטבק 3 ליטר, אמרתי אאוטבק 2.5 ליטר. חלש יותר, אבל עדיף בכל שאר התחומים. ואם אתם רוצים רכב ספורטיבי, אל תקנו SUV. אל תצפו שהוא יספק לכם הנאה מנהיגה מלבד ההאצה בקו ישר (וגם בנושא הזה יש לי משהו לומר לכם - 6.3 שקל לליטר...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פורסטר טורבו , זה אימפרזה טורבו במסווה של רכב שטח, אם יש לך את האמצעים לרכוש אחת ולהחזיק בה, אני ממליץ מכל הלב, ביקורות משבחות את הרכב הזה, רכב מהיר מאוד עם דגש על המהירות, יציב מאוד, יפה מאוד (לטעמי), מבפנים מפואר,מבחינת כוח הוא יותר חזק מכל הגיפים שנמכרים כרגע בארץ, למעט הגיפ של פורש.

פורסם

מחזק את דוריו של מלומדי רוני:

אאוטבק 2.5.

ואם ידכם משגת את ב-3 ליטר...נראה יותר טוב מבחוץ, מפואר ובנוי מעולה ואיכותי מבפנים- כמעט גרמני.

מנוע חזק מאד עם סאונד מדהים וכיפי.

אותה יכולת שטח של הפורסטר, ללא המינוסים של הפורסטר.

Down shift to drift

פורסם

סטיישן נהדר. שימושי מאוד. מושבים לא נוחים בנסיעות ארוכות.

מנוע חזק מאוד אבל צריכת דלק פסיכית. תחושת בלימה לא מספקת.

מהיכרות טובה של פורסטר שסובל התעללויות דחופות בכביש ובשטח, הרכב מגלה אמינות טובה (ויכולת עבירות מפתיעה כשהוא ממוגן - אבל לא בזה אנחנו דנים היום).

מנסיעה קצרה באאוטבק, העדפתי את הפורסטר על פניו בגלל שטח חלונות גדול יותר בפורסטר שמעניק תחושה אוורירית. בפורסטר גג השמש הגדול ביותר שראיתי מעולם.

אני הייתי קונה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני שוקל לרכוש פורסטר ובמקרה שלשום עשיתי נסיעת מבחן (אך על בדגם האטמוספרי...מה אני רוטשילד?)

מהכרות טובה עם האימפרזה 1.6 פנים הרכב נראה כאילו נלקח משם

גירסת הטורבו (ראיתי רק באולם התצוגה) אכן מפוארת יותר וריפודי העור מוסיפים מאוד ופנים הרכב נראה ממש טוב, בניגוד לדגמים האטמוספריים.

על הכביש הפורסטר נוסעת כמו האימפרזה 1.6 , שקטה יעילה אבל כמובן יותר מהירה יותר

לגיר האוטומטי השהיה מעצבנת שלא ברור לי מהיכן היא מגיעה? במצב POWER ההשהיה נעלמת אבל הגיר מתנהג בעצבנות.

איכות הנסיעה היא בינונית, המנוע שקט ורעש הצמיגים שולי אך המתלים היפנים לא מצליחים להתחרות במתלים האירופאים ונוסף לכך גם מושב סטנדרטי לחלוטין שלעניות דעתי בנסיעות ארוכות עשוי להתגלות כלא נוח.

גג השמש הענק אכן מרשים אך לא שימושי בנסיעה של מעל 90 קמ"ש בגלל רעש הרוח הבלתי נסבל.

ההתלבטות שלי כרגע היא מול האוטלנדר שיותר מרווחת, בעלת מושבים נוחים יותר ובעלת עיצוב חיצוני יפה יותר (טוב זה לא חוכמה גם יונדאי אטוס נראית יותר טוב מהפורסטר)

סך הכל חוות הדעת מהללות את הפורסטר והשמועות מספרות שדגם הטורבו הוא טיל לא קטן...הם טוענים למיאוץ של 6.5 שניות ל 100 קמ"ש מ ר ש י ם!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על הדעות , רק לגבי הדלק לזה שרשם תצרוכת דלק "פסיכית"...עד כמה פסיכית? יותר מרכב מודגש אחר..למשל כמו הלאון טורבו ?

• תוכן חדש...