Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה ימים אני מקבל הודעת

"מצטערים! מנהל המערכת קבע שאתה יכול לערוך חיפוש רק כל 20 שניות."

בכל פעם שאני לוחץ על הלינק "הודעות חדשות", וכמובן שאני ממתין הרבה יותר מכך בין החיפושים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנראה.

פעם הבאה שזה קורה, הגב כאן בבקשה עם הקישור המלא שמופיע בשורת הכתובת של הדפדפן לאחר שאתה בוחר בלינק "הודעות חדשות".

פורסם

הלינק הוא תמיד אותו הלינק : search.php עם הפרמטר getnew

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?do=getnew

הרגע בדקתי ושוב אותה ההודעה. זה קורה לי מכל מחשב : בבית, בעבודה, אצל חברים - לא קשור ל ISP מסויים.

פורסם

עכשיו הבנתי אותך.

בעצם כשאתה לוחץ על "הודעות חדשות", אתה מבצע מעין חיפוש בפורום - זהה לכל חיפוש אחר שתעשה, ולכן אתה חייב כמו בכל חיפוש, להמתין כ-20 שניות בין לחיצה ללחיצה - כזו או אחרת.

פורסם

אגב, גם בחיפושים בחתכים אחרים כמו "מצא את ההודעות שלך"

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?do=process&searchuser=elibaba&showposts=0&exactname=1

שזה אותו search.php עם פרמטרי חיפוש אחרים, מתקבלת אותה תוצאה.

כפי שנאמר - זה לא הסיפור של 20 שניות, אני מחכה הרבה יותר (לילה שלם למשל...)

פורסם

אני אולי נראה כמו טמבל לנוכח התמונה שנמצאת פה מצד ימין, אבל אני לא עד כדי כך.

בעוונותי החמורים פיתחתי אתרי Web הרבה שנים ואפילו הייתי ראש צוות, ואני יודע די טוב מתי הבעיה אצלי ומתי היא באתר.

אז אני סגור שהיא לא אצלי.

עכשיו השאלה היא האם זה משהו שקשור לפרופיל הספציפי של היוזר elibaba או שזה קורה למשתמשים אחרים גם כן. ניקיתי קוקיז ושמוקיז ועמייאת, יצאתי נכנסתי וזה לא עזר.

האם ציינתי כבר שזה מעצבן לי את הטוטה ברמות שלא יתוארו בכלל ? אני ככה צריך להכנס פורום פורום ולחפור את ההודעות.

פורסם

אכן, הבעיה הייתה באתר.

מסיבה לא ברורה המערכת החליטה שאת החיפוש האחרון ביצעת אי שם בשנת 2008 (למרות שזאת

נראית לי יותר כמו אלפא סוד מאשר דלוריאן), ומכיוון שעוד לא עברו 20 שניות מאז...

פורסם

וואלה ראית מה זה (כל יום אני מתמודד עם אותה הבעיה של החיפוש)

מה לעשות אם המנהל אמר אז.....

מגאן קופה 16v 2000

• תוכן חדש...