Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אחים שלי!

קניתי לפני כמה ימים משאית זבל כמו שחיפשתי כבר הרבה זמן, עם מנוע של סיאט מרבלה 900 סמ"ק וגיר אוטומטי 2 הילוכים (אחד מהם לא עובד חלק אבל אני נורא אוהב את הצורה של משאית הזבל שלי), שמורה לאללה בצבע ירוק שנת 2000.

אני מאוד מבסוט מהתאוצות האדירות של משאית הזבל שלי ו-28 כוחות הסוס שלה ביום טוב, היא מרגישה ממש כמו מטוס ליד המלגזה החשמלית שהייתה לי מתי שנגמר לה המצבר.

עכשיו (וגם אחר-כך) יש לי כמה שאלות שהופיעו כבר בחיפוש לפחות מיליון וחצי פעמים אבל הגיע הזמן לטחון אותן שוב, כבר לא שאלו שום דבר דומה מעל לארבע שעות ברצף!

1. הבנתי שהשתלה של שני מגדשי טורבו בטור היא השיטה להוציא הרבה סוסים מהמנוע של המשאית שלי עליו ביססו את משאית הזבל GTI-R6W22 למירוצי הבאחה ככה שברור לי שהמנוע שלי מלא בפוטנציאל. מה שכן, התקציב שלי עומד על 23 ש"ח ואולי טיפה יותר אם אני אפסיק לקנות פחית קולה כל יום במשך שבועיים אז בינתיים רציתי לדעת האם תוספת של צ'יפ למנוע הקרבורטור שלי תחסוך בדלק?

2. איזה שמן מומלץ להשתמש (יכול להיות שהתשובה השתנתה מ-1000 השרשורים הקודמים בנושא)?

3. אני מתכוון לקנות צמיגי מירוץ למשאית שלי כי אני רוצה יציבות כיוונית של רכבת, האם כדאי להגדיל את החישוקים על הדרך מה-"12 המקוריים ל-"22?

4. לגבי יחס ההעברה (הייתי אומר יחסי אבל ההילוך השני לא עובד) של הגיר, האם שווה להתקין הילוכים של אופניים מתוצרת Shimano?

5. האם שווה להחליף לשמן אנטנה סינטטי בדירוג SLJQWR-E667?

6. ראיתי פטנט ישראלי של מטליות ספונג'ה במשולשים, שווה?

7. כמו כן, כל המלצה אחרת למשאית שלי שאני נ-ו-ר-א אוהב איך שהיא ב-מ-ק-ו-ר ייתקבלו באהבה לזולת.

תודה מקרב לב,

ל. מהקניתי

פורסם

:lol:

אחי, לדעתי לא כדאי לך להשקיע במשאית זבל את כל הכסף הזה, בגלל שהאוטו שך לא סוחב בעליות עם השיריון מאחורה.

אני ממליץ לך ללכת על אוטבוס, עם מגדש-אל יסדר לך ת'אוטו משו לבבנים.

פורסם

ניתוח פסיכולוגי בסגנון ורדה רזיאל ז'קונט

1.משעמם למוטי אך יש לו מצב רוח.

2.מוטי מסתלבט על שואלי השאלות המפXYZת.

בקשר לפחון שיש ברשותך תזרוק אותו אבל מהר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מוטי היקר, קללות בן זו_ה כלב מטומטם עם לא קללות

אלה מילות חיפוש נפוצות

שנית עשה חיפוש

שלישית לא הייתי ממליץ לך על המוסכניק הזה, הוא חרא של בנאדם

זבל

האם המשאית טופלה רק במורשה?

האם קאפות הגלגלים שלה תואמות? יש מצב שזה משפיע לרעה על ההיגוי ועל המשיכה של ההגה בגבוהות

חוץ מזה בטח שההילוך השני לא עובד - תחליף חוטי הצתה לספויילר של הונדה סיביק מודבק עם דבק סנאדות - תראה שההילוכים יישתלבו כמו חמאה

חוץ מזה אם לך צמיגים על הג'אנטים, חבל שלא היית בתערוכה של אוטומוטור, היה שם כרטיס גירוד שטיפס על עצים וחילק הנחות

חוץ מזה, אם מישהו יודע אפשר גם להתקין על המנוע שלה המקורי עם צ'יפ של ג'אסטי בלי סימני פיסוק ליד חדרה שני אנשים ואחר כך לכבס במיים פושרים.

מקווה שהבנת

אה, ואם אתה רוצה, אחי, אני פותח מועדון של בעלי משאיות זבל עם הילוך אחד

הוא ייתחרה במועדון PSI ואולי נארגן גם ג'ימיקאנות במנחת של תל-עדשים מאחורי הפיצוציה

הפחית קולה עלי

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בעזרת סכין גילוח או אולר "לדרמן", חתוך את גג הפח וקנה ב Zbay גג נפתח של חיפושית משנים 1989-1991 שניתן להתאימו בקלות וכך תחסוך במשקל, מרכז הכובד של משאית הזבל ירד, תזכה להרבה מבטי הערצה ותמהון ותשיג חסכון בדלק בגלל המשקל המופחת. גג נפתח ידש כזה תוכל להשיג מקסימום ב 18$ והמשלוח יעלה לך בבול דואר אויר ובמכס, אם ישאלו, תגיד שזה שמיכה רפואית עבור חמותך.

יש רפד רכב ברח' הארגז 38 א.ת חולון שמתאים לך הגג אל המכונית כולל תפירה והכל ללא תשלום אלא רק עבור הכבוד לבצע לך זאת + מע"מ (הוא עובד רק חוקי).

דרך אגב, באיזה אזור תיסע עם המשאית זבל המיוחדת הזאת טהאם היא רק לזבל אוגני או גם לאשפה כבדה?, האם יש לה מנגנון דחיסה וכמה עובדי נקיון היא מסוגלת לשאת בעמידה מאחור ו/או מהצדדים?.

בהערצה - רפי לין :-)

פורסם
אהלן אחים שלי!

קניתי לפני כמה ימים משאית זבל כמו שחיפשתי כבר הרבה זמן, עם מנוע של סיאט מרבלה 900 סמ"ק וגיר אוטומטי 2 הילוכים (אחד מהם לא עובד חלק אבל אני נורא אוהב את הצורה של משאית הזבל שלי), שמורה לאללה בצבע ירוק שנת 2000.

שמע, רק בגלל שרואים מהשאלות שלך שאתה חדש בעסק אני יענה לך, למרות שלא עשית חיפוש

קודם כל מברוק אחחחחחח שלי מזל טובבבבבב קנית משאית לפנים, לדוד של אחותי היתה כזאת, עד היום אני זוכר את החאראקות שהיינו מביאים איתה.

1. לא יודע בברור, אבל אם תוריד את הסניקרס והפחית קולה, אז אולי תצליח לגרד איזה טורבו מפירוקיות

2.שמן עץ הזית בתקן slj 505 שאני משתמש בו שנים ועד כה חוץ מ 4 פעמים שעשיתי ראש מנוע הכל בסדר.

3.לא היית ממליץ, גם ככה המשאית לא הכי נוחה, מה שכן אתה יכול לשים מסגרת מסביב לג'נט זה מגדיל בכאילו.

4.תמשיך להשתמש במה שהשתמשת עד היום זכור "סוס מנצח לא מחליפים"

5. אל תתקרב ממטר, עשה לי סריטות בג'נט מגנזיום

7. כסאות ספורטיביים, אתה לא יודע כמה זה מוסיף בסיבובים מעל 7.3 קמ"ש פשוט לא להאמין!

8. ניאון מתחת לרכב ואם נשאר עוד תקציב גם מתחת לדשבורד.

9 תרגיש חופשי לשאול אנחנו כאן בשביל לעזור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תתחדש, מה הפלאפון שלך שאני יוכל להיתקשר אלייך בחגים, משאירים לנו בחג תמיד ערמות של זבל.:wink:

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...