Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ריציתי לשאול העם אפשרי לכוון מגבר לפחות (GAIN) ע"י פלוק בצורה מדויקת על מנת לא לשרוף קומפוננט (DOTECH MK2-6) עם כן אז מה מתח שיוכל לעמוד בו קומפוננט נ"ל בלי שינזק?

פורסם

בכדי לכוון מערכת אודיו לרכב אין צורך בסקופ, אין צורך באבו מטר (פלוק) ואין צורך בכל צב"ד מכל סוג שהוא. על מנת לכוון מערכת ברכב צריך בסה"כ אוזן טובה ובעל מיקצוע שיודע מה שהוא עושה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מאיפו רעיון לכוון מערכת עלפי ציוד נוסף?! מי זה שנשרפו לי הטוויטרים ב קומפוננט וכידי להיות בטוח שזה לא יקרה לי בעתיד עוד פעם, אז היום הייתי אצל מתקין מערכות סטריו (אוטו'ס) שיכוון לי אותה ומה שהוא עשה בסה"כ הוריד GAIN וחתך HPF בתדרים יותר נמוכים. לאחר זה בווליום כימת מקסימלי לא מרגיש ש מערכת מנוצלת אפילו ב 50%... אז אני רוצה לכוון מערכת בצורה אופטימלית והכי נכונה!!!

פורסם

Jokerito,

1. איזה מגבר מחובר לקומפוננטים? יצרן? דגם?

2. הורדת תדר החיתוך ב - HPF לתדר נמוך יותר תיגרום לכך שהוופר בסט הקומפוננט ינגן תדרים נמוכים יותר. כתוצאה מכך, סביר להניח שבעתיד הוופר גם יישרף. הפעולה הזאת שביצע התקין המהולל שהלכת אליו אינה משפיעה כלל וכלל על הטוויטר. לידיעתך!!!

3. אין לי מושג האם כיוון ה - GAIN שביצע לך אותו מתקין בוצע באופן מיקצועי.

4. אני ממליץ לך שתיפנה למתקין יותר מיקצועי על מנת שיכוון ויפתור לך את הבעיה במערכת.

5. מכיוון שאתה מאזור חיפה, אני ממליץ שתיפנה לדני זומרשטיין ממצת אור. רצ"ב קישור לאתר האינטרנט שלהם:

http://www.matsat.starwebz.com/

בהצלחה בפיתרון הבעיה,

שלו.

פורסם

דגם של מגבר הוא CODENCE-Z4000. מחובר גם כן עליו זוג רמקולים אחוריים KENWOOD 80rms

מי מה שאני ראיתי אפילו בחיתוך הכי נמוך מידים לא מיתאמצים ומחזיקים מוזיקה בצורה מעולה.

אבל עקב תרגדיה עם טויטרים אני מפחד לעלות ווליום על מנת לא לשרוף אותם עוד פעם. בגלל זה הייתי מאוד שמח אם למישהו יש ציוד מקצועי לכיוון ושיכול לעזור בכך, שאפשר יהיה לשמוע מערכת בלי לדאוג כל שניה שמשהו יכול להינזק. כי בסופו של דבר אי אפשר לדעתי לכוון בצורה אופטימלית מערכת רק לפי שמיעה.

פורסם

שאלה...

אמרת שכדי לכוון צריך אוזן טובה ומתקין מקצועי...

עכשיו ככה.. התקנתי אצל מתקין ולא אהבתי את הדרך שבה הוא כיוון לי את המערכת...

יצא לי שבסופו של דבר החלשתי את הגיין ואת ה-HP. זה יכול לגרום לנזק בעתיד?

(הקומפוננט מחובר רק על תדרים גבוהים לא על Full Range)

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

SOUNDSTREAM,

1. הנמכת פוטנציומטר ה - GAIN לא תיגרום לנזק. בסה"כ הרמקול שמחובר ליציאה של המגבר הנ"ל, ינגן חלש יותר.

2. כיוון של פוטנציומטר ה - HPF הוא כיוון של תדר, לא כיוון של עוצמה. לכן לא הבנתי את המושג "החלשת HP".

שלו.

• תוכן חדש...