Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית גג ל-306 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי 306 ממש יפה יש לי רק בעייה אחת

הגג שלי לא במצב הכי חדש. ביררתי רוצים על גג חדש בערך 4000 ש"ח הבנתי שאפשר לקנות גג מהאתר ebay nna czuk

אבל אני לא מוצא אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאד...

ארז

o1_1_1_5_20060221200221.jpg

o1_1_2_5_20060221200223.jpg

פורסם

4000 שקל לגג חדש ?

זה כלום ...שאני ביררתי דיברו על סביבות ה8000 שקל ומעלה לגג חדש.(ברוך השם שהגג אצלי במצב טוב)

אגב יש לי אוטו בדיוק כמו שלך.

פורסם

אם הציעו לך חדש ב-4000 ש"ח לך על זה,בזמנו שחבר בירר על גג חדש הציעו לו סביב ה-7000 ש"ח.

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שטויות במיץ!

קניתי גג למוסטנג שלי (1970) ב 128$. מישלוחה עוד 40-50$ ושעתיים-שלוש הרכבה תוך מיזמוז הרכב עד איבריו הפנימיים. תענוג צרוף, מה גם שעברו מאז שמונה שנים וזה עדיין קיים, ואפילו החלון האחורי מפלסטיק עוד שקוף.

קצת יוזמה עצמית, קריאה של הוראות ההרכבה (בדר"כ מצורף), עזרה של חבר או שנים (אצלי גם אימא עזרה כי ההיתה צריך דלי מלא מקלות כביסה) וצא לדרך.

• תוכן חדש...