Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכות בכנף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! קצת לפני פחות מחודש קניתי סיוויק האצבק 93:-D . בתכלס אוטו מדהים... פשוט אין לי מילים. הבעיה היא שאם אני מסיע עוד אנשים במושב האחורי (בזמן סיבובים) או סתם עובר מהר מעל איזה שבר אספלט רציני אני שומע שיפשופים מאיזור הכנף האחורית ימנית! העניין הוא שהייתי במוסך שלי (אלי מקס פאור-מומלץ בחום למשפרים כבדים חח) והם לא ראו את הבעיה כי אין שום סימנים עם הצמיג והכל נראה מחוזק באיזור למקום, והמליצו לי ללכת לבדיקה אצל מישהו מומחה בנושא. העניין הוא שאני לא מכיר מישהו באיזור ת"א וקצת צפונה ככה שאם מישהו מכיר או יש לו רעיון מה יכולה להיות הבעיה יותר ממוזמן לעזור!! ובבקשה אנשים זה די דחוף לי כבר!!!

פורסם

תבדוק אם יש לך הזדמנות , בעזרת מטר , את הגובה של הרכב שלך מול סיביק אחרת אם שלך יותר נמוכה.

יכול להיות גם שהבולמים סיימו את החיים שלהם ולא ממש משככים כראוי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בולמים לא משפיעים על גובה הרכב (רק קוייל-אוברס, ומסופקני אם זה מה שיש לו).

יכול להיות שהתקינו ברכב קפיצי הנמכה (במקרה הטוב, במקרה הגרוע הורידו "חצי-קפיץ" מהקפיצים המקוריים) וזה מה שגורם לשפשופים.

כמו כן יכולים להיות ג'אנטים ברוחב, בגודל ובאופסט לא מתאים - מה שמקרב את הצמיג לבית הגלגל ומשתפשף בו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...