Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשתיסע בסבבה שלך על 100 (בימני כמובן!!!) ופיתאום יבוא לך משום מקום R1 על 230 קמ"ש ויעבור 30ס"מ מהמראה שלך תאמין לי גם לבחור אמיץ כמוך ייפול הלב לתחתונים.

אופק.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר, ובעצם כולם, אני רוצה להגיד רק דבר אחד, בתור מישהו שמבלה מתחת לקסדה מספיק:

אל תצפצף לאופנוען, בטח לא צפצוף סתמי, זה בסדר, הוא מודע לעצם העובדה שהוא עקף אותך על 200 קמ"ש בערך, ואתה בכלל לא הבנת מה קורה, הצפירה הזו מיותרת, היא עלולה להבהיל אותו, והוא יעשה טעות שעלולה לגרור אותך לתוך תאונה, אני לא חושב שאתה רוצה את זה, או בעצם כל אחד אחר

אההההה כן, אין לכם מה לעשות נגד הבעיה, בטח לא נגד רוכב אופנוע שלא זוהה ואין גם מספר רישוי, תפנימו, תחליקו, זה מה יש, ככה זה, כי התשתית כבישים בארץ בעייתית, אני רוצה לראות מישהו שיעלה על אופנוע כבד, ויסע כל הזמן 90 בכביש מהיר, לא בשביל זה קונים אופנוע, כמו שלא קונים אימפרזה בשביל לנסוע ברגוע...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

איתמר מה היה קורה אם הייתי נוסע בSLR ועוקף אותך ב250 קמ"ש ? היית נסער כל כך ? היית מטלפן למשטרה להודיע על הטייס ?

בשביל שלא יהיו אי הבנות אין לי ואנני יודע אם אוכל להוציא רשיון על אופנוע . אבל זה לא משנה את העובדה שאישית במכונית אני משתדל תמיד אבל תמיד לנסוע הכי מהר שאני יכול ולצאת מהרמזור הכי מהר , ולא בגלל שאני ילד שעושה רייסים , אלא בגלל שאחרי כמה זמן בכביש , אני מעדיף לברוח מהנהג הישראלי המצוי , והיות והוא נוסע לאט אז עד הרמזור הבא יש לי לפעמים שקט . ועדיין כשאני מגיע לרמזור אני מאט הרבה לפניו ,בתקווה שהמטומטם מאחורי יקלוט את אורות הבלם ויעצור ולא יכנס בי.

אז אני יכול להבין אותם , הם לא נוסעים במכונית שיתכן ותצא מזה בלי כלום , אצלהם יש או פציעה או להריח את שורשי הפרחים

אני מקבל את עמדתך שזה רשלנות ועל זה צריך לצעוק כמו כל רשלן שמסכן את הסביבה , אבל נראה לי שהכעס שלך הוא טיפה יותר מזה ואני לא מבין על מה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לכל המאחלים לי להוציא רשיון - בעתיד. כפרוייקט לחיים שמתי לעצמי מטרה להוציא את כל סוגי הרשיונות האפשריים, החל מטרקטור וכלה ברשיון טייס ומשיט.

מי שאמר "תבין איזה ג'ונגל בחוץ" - אותם אופנוענים ממש לא הופכים את הג'ונגל לאי טרופי שלו.

מסוכן שם בחוץ? כן אני יודע. אני לא חי במדינה הזאת מאתמול. ואותם אופנוענים לא צריכים להוסיף שמן למדורה.

אנחנו חיים בישראל (השאלה ששאלתי בהתחלה הייתה רטורית לכל המתחכמים) וכאן, לצערי, אין תרבות נהיגה.

דווקא במקום כזה בו העצבים והמתח הם אלה שמכתיבים את אורח החיים - היה טוב אם כל אחד יקח קצת אחריות על מעשיו. אם זה היה קורה - הייתה לנו ארץ נהדרת (ולא רק תוכנית בערבי שישי).

אין לי בעייה עם זה שיש כאלה שדוהרים על 160, ולא משנה אם זה אנזו, SLR או קאווסאקי מיול. רואים מכונית לפניכם? תאטו, תאותתו, תעקפו לפי החוק. אח"כ כשהכביש פנוי - רק לכם יש את זכות הבחירה מה לעשות עם החיים שלכם.

לא צריך להצדיק את מעשיהם של אותם שני אופנעונים המוזכרים לעיל בשום צורה. התנהגותם עברה כל גבול.

אור,

להחליק ולהפנים זאת בדיוק הדרך בה העם הנבחר היושב בציון אוהב. למה? כי זה הכי קל. לא צריך להתאמץ.

ולנמרוד,

תתפלא, אבל למרות העובדה שהשקעתי במערכת שלי ואני מאוד אוהב אותה, אני אף פעם לא שומע בווליום גבוה ותמיד נוסע עם לפחות חלון אחד פתוח, בדיוק בשל הסיבה שצריך להיות מחובר לסביבה העויינת שבחוץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יודע מה ?

אל תחליק

תתרגז ללא טעם, זה בעיה שלך או של כל אחד אחר שבוחר להתנהג ככה, אבל תעשה לעצמך טובה ואל תעשה דברים שיבהילו את רוכב האופנוע...

מרבית השעות שלי אני מבלה על טייפון שבוא נאמר בעדינות "גמור" כי זה בורגראנץ, גמור זה אומר שאם אני מגיע ל65 אני אומר דרשני, עד שאני מגיע לשם, אני סופג צפצופים כאשר אני נוסע בימין בצד כדי להפריע כמה שפחות, יש את חצי נתיב ימין וכל נתיב שמאל במרבית הכבישים שאני נוסע, אבל אנשים מעדיפים לצפצף, אני עושה תנועה עם היד של "תעקוף" ודופק חצי חיוך, אין בנאדם בישראל ששווה שאני אתרגז, כולל נהגי מוניות ואוטובוסים, זו מדינה מושחתת, יש לך או להשלים עם המצב, או לצאת למלחמה מול עצמך כי לא תצליח לשנות את העולם

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
בערך כך נהרג Gilgul ז"ל מפורום פול גז.
הוא לא נהרג ככה.

אודה לך אם לא תעיר דברים שאתה לא יודע.

תודה.

ככה חשבו בהתחלה שהוא נהרג.

הסיטואצייה שבה התרחשה התאונה הנוראית שבה היה מעורב יגיל שמחי ז"ל הייתה שונה לגמרי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כתגובה לשרשור - אופנוע צריך, אמור, ואפילו מאוד רצוי ומומלץ - שירכב 10 עד 20 אחוז יותר מהיר ממהירות התנועה.

עדיף לו להיות נייד בתוכה מאשר לרכב כנייח במהירות קבועה.

חלק מתעבורה נכונה באופנוע היא להתרחק עד כמה שניתן ממכוניות, להיות יותר מהיר מהן (ואז אתה "שולט" בתנועה - במקום להיות כפוי אליה) וכשאשר אתה עוקף - לעשות זאת במהירות המקסימלית (באופן יחסי עד כמה שניתן) בכדי לצמצם את השהות שלך לצד הרכב הנעקף.

שוב - מה שנראה לך כהשתוללות הוא כורח המציאות לאופנוען.

שלא לדבר על זה שלרכב בכביש מהיר על 140 על אופנוע זו באמת לא הגזמה או טירוף.

צא מהסרט.

כל עונדה מצוייה נוסעת יותר מהר מזה ומסכנת את כל שוכני הכביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הוא לא נהרג ככה.

אודה לך אם לא תעיר דברים שאתה לא יודע.

תודה.

ככה חשבו בהתחלה שהוא נהרג.

הסיטואצייה שבה התרחשה התאונה הנוראית שבה היה מעורב יגיל שמחי ז"ל הייתה שונה לגמרי.

אם כך אני לא מעודכן, והתנצלותי הכנה נתונה לכל מי שנפגע מזה.

מכאן ועד סייג לחוכמה יש מרחק גדול מאוד, שכן עובדה היא שזה מה שחשבו, ואני לכל היותר לא מעודכן. אני מבין שזה פוגע בך בתור מישהו שככל הנראה הכיר אותו, אבל אל תגזים ותתלהם. מבחינתי הנושא סגור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ואני חשבתי כבר שאני לא בוגר ואחראי אם לשפוט לדיברי איתמר...

ולקונדסון- שאני יבין, יש לך בעייה עם נהגים של עונדות ? :2gunfire:

לא לעשות ישר הכללות בבקשה.

פורסם

יאללה לרצוח אופנוענים :evil:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אנזו,

לפי תגובתך ולפי החתימה שלך אני מבין שאתה אחד מאותם אנשים ששמים פס על החוק.

כן, כביש 6 הוא באיכות מאוד גבוהה, אבל הוא בעל שני נתיבים בלבד. לא זכור לי שראיתי אוטובאן בסביבה או תרבות נהיגה אירופאית.

איתמר.

ואיך הגעת למסקנה הזאת?? אני פס על החוק? להוציא גלישה מתחום המהירות החוקית מפעם לפעם, עם טעם וללא השתלוללות מיותרת, אני מקפיד על כל חוק אפשרי. אנשים שנוסעים איתי משתגעים מעצירה הכפולה שלי בעצור, ההקפדה על איתות אפילו באמצע שומקום וכו'. כי ככה אני והייתי מקווה שרבים ינהגו כך.

אף אחד לא קובע שצריך להתיר מהירויות בכביש 6 כמו באוטובאנים, אבל יסכימו רבים (אולי לא אתה) ש-110 קמ"ש היא הגבלה נמוכה מידיי לכביש, ועל זה כבר היו ויהיו ויכוחים לא מעטים. כשהבנאדם אומר שהם טסו ב-140, אז סליחה - אבל לאופנוע בכביש מסוג זה זו לא מהירות מסוכנת לכשעצמה(!) אלא הברבריות של אותו נהג שעקף מימין, והייתי מתייחס אליו באותה צורה גם אם היה עושה את זה ב-70. המהירות היא פשוט לא issue כאן.

לגבי תרבות נהיגה - אני מסכים, אבל מזכיר שבזה הבעיה, לא במהירות. ואת זה "מתלהמים שונים" שוכחים בעקביות.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
ואני חשבתי כבר שאני לא בוגר ואחראי אם לשפוט לדיברי איתמר...

ולקונדסון- שאני יבין, יש לך בעייה עם נהגים של עונדות ? :2gunfire:

לא לעשות ישר הכללות בבקשה.

עם נהגים של הונדות?

לא.

נהגים של עונדות?

כן.

פורסם
אההה, הבנתי.

אני נהג של הונדה שנוסע בעונדה כן?

הונדה - נהג שמחפש משפחטומטית אמינה וטובה. איש נחמד.

עונדה - נהג שמחפש דאווין ופוזה עם 10 ספויילרים ויותר כוח סוס במערכת סטריאו שלו מאשר המנוע. ערס ממוצע שחותך את כולם בכביש.

פורסם

אני עדיין מאמין שלרכב 10-20% מהר יותר מהתנועה מחייב אותך לעקוף נון-סטופ כל הדרך. סע בכביש החוף 132-144 קמ"ש, אתה כל כמה שניות עוקף רכב אחר, פעם מימין פעם משמאל, מרחק הבלימה שלך גדול, אתה חלק גדול מהזמן בהטית-צד מסוימת, ומפתיע את אותם נהגים פלגמטים שהמראה שלהם לא מכוונת. אל תשכח שגם נהגים אחרים זזים בין הנתיבים. היתרון היחידי שלך הוא שאין כלכך טעם להסתכל במראות (עד שתעקף בעצמך ע"י אופנוען חוליגן שחשב שאתה בכלל עומד).

לדעתי בטוח שיותר בטוח לנסוע בכביש החוף על 90 במרכז המסלול הימיני, לשמור שתי שניות ארוכות של מרחק מהרכב שלפניך, בלי סטיות מהנתיב, עם מרחק עצירה קצר, בלי להפתיע אף אחד.

מקסימום אתה יכול להגיד שהחסרון הוא כמובן שמכוניות חולפות משמאלך, אבל אל דאגה אף אחת מהן לא תשפשף אותך, וגם אם לעתים רחוקות איזה חצוף יחלוף לידך קרוב מדי לטעמך- אתה יכול לזוז עוד חצי נתיב ימינה. לא נורא - הרי אופנוענים אוהבים לחלוף קרוב מאוד למכוניות כשהם בתפקיד העוקף. אז עדיף פעם ביום להעקף ככה (ועוד במהירויות של 90-100 ) מאשר לעקוף ככה שלוש-מאות מכוניות ביום ב 130-140.

• תוכן חדש...