Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקים מקוריים לטויוטה קורולה?

במוסך המורשה לא מסכימים למכור חלקים ללא ביצוע העבודה.

פורסם

בכור כהן סירבו למכור לי חלקים ללא ביצוע עבודה, גם פתחתי על כך ת'רד בעבר. לפי דעתי זה לא חוקי אבל באמת שאני לא הולך להקריב עצבים לעניין.

שפילמן לא עשו בעיות, ועכשיו רייכמן הפך להיות מעוני הקבוע :wink: .

איתמר.

• רעיון טוב! 1

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכור באמת סירבו למכור בעבר, אבל הם החליטו כן למכור, נדמה לי שזה היה בעקבות דיון בג'יפטריפ. בכל מקרה, אני קניתי מהם כבר כמה פעמים חלפים להיילקס בחודשים האחרונים. אבי, הבן של הבעלים, הוא האחראי על מחסן החלפים והוא בחור חביב מאוד ומשתף פעולה. מייעץ חופשי בענייניים טכניים בלי לחשבן לכך שאני לא מטפל במוסכים בכלל. יתכן שכל זה נכון רק לרכבי שטח ולא לרכבי כביש, אם כי אני לא יודע למה צריך להיות הבדל.

• תוכן חדש...