Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מחשב MAG 786 FD- לא נדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזובתך mag אחשלו, פיליפס נותן בראש.

עדיין שורד, משו כמו 6 שנים, אחרי מקלדת שנופצה עליו, התעללות קשה עם מגנטים ש"הושאלו" מהמעבדה בפיסיקה, ועם כל המשקל של המדבקות ממועדי הב' שלי.

אור.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי לפני שבועיים LG

בהמלצה של RS

אחלה מסך...

LG 19" 1970HR

עולה משהו כמו 2200 אבל שווה כל שקל..

ועוד עצה. אם אתה קונה באופיס דיפו, תבדוק מחירים באינטרט, ותבקש מהם שימלאו טופס השוואת מחירים, עם אתר באינטרנט...

הם פשוט מוזילים את המחיר. לי הורידו 100 שקל מהמחיר הסופי

:-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לכל מוכי תקלות המסך - למסירה ללא תשלום מסך MAG 786FD, תקין ועובד (עיוות צבע קל בפינה השמאלית - לא הפריע לי בשש השנים האחרונות). נמצא באזור ת"א.

נא לפנות בה"פ.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תתחדש!

מסך זה אמנם מהווה תמורה טובה למחירו הנמוך, אך בהשוואה לMAG שהיה לך קודם,

איכותו ירודה , והוא לא באמת שטוח.

מה שקורה זה שהזכוכית שטוחה, ונורת המסך קמורה מעט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כבר הספקתי לראות ב- 3 שעות שהוא עובד שרק הזכוכית שטוחה אבל המסך עצמו לא ממש שטוח, רואים את זה- אבל זה ממש לא נורא.

מבחינת האיכות- אני דווקא מרגיש שהחדות יותר טובה מהמאג, אולי בגלל שהאיכות שלו ירדה עם השנים.

מבחינתי שהמסך הזה יחזיק 5-6 שנים והוא כבר עשה את שלו.

• תוכן חדש...