Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מחשב MAG 786 FD- לא נדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מאוד, לא נתקלתי בבעיה הזו.

יכול באמת להיות שזה משהו פנימי.

המסך שלי, זהה לשלך, עובד ללא תקלות כבר כמעט 7 שנים :shock:

יש לנו עוד 2 כאלה בבית מזה 4 שנים, וגם לא מראים סימני גסיסה.

אם אתה מתכוון בכל זאת לקנות מסך חדש, לך על MAG שוב, אני דיי בטוח שהדגמים החדשים שלהם לא פחות טובים מזה שיש לך כרגע...

!AWDSOME

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
MAG מייצרים מסכים יחסית נחותים, גם PROVIEW.

כדאי לקנות LG או SUMSUNG, ההבדל יורגש לטובה.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187935&DB4157=4158&DB4147=4148&DB4154=4155

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187949&DB4157=4158&DB4147=4148&DB4154=4155

מצטרף להמלצות על סמסונג, לפני שבועיים החלפתי את הסוני שלי שהיה כבר בן 8 שנים בסמסונג חדש.

הסוני, למי ששאל עדיין עובד, פשוט נמסר לאחותי עקב מותו בטרם עת של המאג שלה.

הסמסונג עלה לי 900 ש"ח, 17 אינצ' מדגם 793DF, אחלה צבעים, חדות מדהימה ורק הכיוונונים מעט לא נעימים [בטח שלא כמו בסוני, בו הכיוונונים מאוד אינטואיטיביים]

בכל מקרה, אני הייתי הולך על CRT, מסכי LCD ופלסמה לא יגיעו בזמן הקרוב לרמת התצוגה של CRT טוב, ולמי שידו אינה משגת סוני, הסמסונג הוא בהחלט פתרון איכותי מאוד.

נ.ב. - מנסיון עם מסכים בעבודה שלי, הLG לא רעים אבל אינם אמינים כמו מאג ו\או סמסונג.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

המסכים החדשים של MAG הם אכן מאיכות ירודה ביותר.

מהרגע שסוני ומיצובישי הפסיקו לספק שפורפרות לMAG , החלה ההתדרדרות שכבר הורגשה ב786pf,

והמשיכה במסכים הדקים.

יש לי בבית שני מסכים דקים, אחד חצי שנה - סמסונג 710N והשני LG 1750SQ,

שניהם מעולים. מומלץ בחום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכולם על התשובות!

היום בבוקר זה היה שיא השיאים מבחינתי, בהדלקת המחשב המסך לא נדלק לי במשך 15 דקות! מה לא עשיתי והוא לא נדלק.

בסוף התייאשתי ורגע לפני שניתקתי אותו והרכבתי את הספייר החלטתי לדפוק למסך כמה מכות בצדדים, והופ הוא נדלק מיד! (יש לי עוד מסך בן 17 שנה של "פקארד בל" 14 אינץ' צבעוני, שאני משתמש בו ל"מקרי חירום")

ממש מוזר.. בכל מקרה אני משאיר את המסך עובד כל היום כדי שלא יהיו לי בעיות. (פעם הייתי מכוון בהגדרות שהוא יתכבה אוטומטית אחרי 15 דקות, על מנת לחסוך בחשמל).

פורסם

יש לי מסך שטוח פרוויו 17'.

שאני מקליד נוצרות וויבריציות בשידה ואז המסך מתחיל "להתנדנד" אין לי בעיות של בריוחת צבעים או משהו כזה רק רק המסך עצמו ספציפית {לא כולל הפלסטיק מסביב ומהסגרות אלא רק מה שרואים בזכוכית עצמה} רוקד להנאתו.ממה זה נובע?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זהו. הלך המסך סופית...

לפני שבועיים וחצי הדלקתי את המסך, עברה שעה קלה, התמונה התרחבה ממש ויצאה מגבולות המסך ופתאום: בום!!

המסך התכבה ולא נדלק יותר.

החלטתי לתקן אותו והבאתי אותו למישהו מהצבא שיש לו המלצות ושיש לו מעבדה בבית.

הספק מפוצץ, היה ניסיון להחלפת ספק והתגלו עוד מס' רב של רכיבים פגומים או שהם במצב לא טוב.

המסך נזרק לפח.

ועכשיו, אני צריך בבקשה המלצות למסך מחשב שטוח בלבד, 17 אינץ', לא משנה מסך דק או עבה.

עד 600-700 ש"ח.

המאג 786 שבתמונה בהודעה הראשונה החזיק 6 וחצי שנים ועבד המון.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

תודה על התשובות.

אתם מחזקים את כיוון המחשבה שלי.

חשבתי על מסכי LG, סמסונג ופיליפס.

מסך CRT, גם בגלל שאומרים שהם יותר איכותיים וגם בגלל המחיר הזול שלהם.

פורסם

יותר איכותיים? תלוי לאיזה שימוש.

נכון להיום, קיימים מסכי LCD עם נתוני קצב ריענון מדהימים של 4MS ואפילו פחות, כשאפילו 8MS, ו-12MS מספיקים לעין.

חיסרון כמעט מוחלט צפייה בסרטים, זויות צפיה וכד'.

מעבר לכך, LCD יוביל מבחינת תפוקת חום, צריכת חשמל, ולרוב יציג תמונה טובה יותר, תלוי בהשוואה בין סוגי מסכים.

בכל מקרה, בתקציב כזה אתה יכול לרכוש מסך CRT מצויין, במקום להתפשר על מסך 15" LCD עם קצב ריענון של 98465468MS, רק כדי להגיד יש לי מסך LCD.

ב-1300 ש"ח לערך, ניתן לרכוש את ה-LG 1570S (אם אינני טועה בדגם), מסך מעולה לטעמי, במחיר אפסי כמעט. תלוי אם אתה מעוניין להגדיל את התקציב.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אם אתה רוצה (מיידית) מאג טריניטרון 17 (לא שטוח) במחיר סמלי צור קשר.אני מחזיק אותו כספייר.

יש ברשותי גם LG 795FTplus שטוח כמובן, שבקרוב גם לא אצטרך אותו.

(אני עומד להחליף אותו ל LCD בקרוב)

כל זאת אם אתה רוצה ללכת על משומש.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכולם על ההצעות גם פה וגם בפרטי, אך אני רוצה לרכוש מסך חדש שיחזיק לי לעוד שנים רבות.

האמת שהיה לי מסך ספייר במחסן מסוג "פאקארד בל" 14 אינץ בן 16 שנה, אך שהמאג התקלקל וחיברתי אותו התברר לי שהוא גם לא עובד, וזרקתי גם אותו.

פורסם

http://zap.co.il/model.asp?model_id=151849

מספיק טוב בשבילך וניכנס בתקציב.

עריכה-יש לך פה שלל מסכים בתקציב שלך, קח אחד מהם במקום CRT. אותך גם ככה לא מעניין MS כי אתה לא משחק במשחקים כבדים או משהו כזה. גם צריכת חשמל יותר נמוכה וגם צבעים נעימים יותר.

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4148&DB55019=138766

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...