Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנות דלק- רמאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי בתדלוק שלהם יש לך הנחה של 15 אגורות לליטר בתדלוק בכרטיס אשראי?!

אני אישית מתדלק הלן בתחנות הבאות :( אני מפרט כי זה חשוב לי שתדעו מה אני מסיק)

סונות גלילות ואלון הילטון ודור בקניון איילון.

יצא לי כמה פעמים לתדלק בתחנת פז במפגש גשר הירקון שבתל אביב ובתחנת דלק של אבא שלי (לא אני לא עשיר ואבא שלי אפילו ליטר דלק לא הביא לי בחינם ).

בסונול גלילות תמיד אבל תמיד ללא שום הבדל של חום או קור האוטו תמיד אבל תמיד נסע כאילו הביאו לו בעיטה בתחת (שלא נדבר על ה 99 בגלילות שמשנה את האוטו לטובה בהרבה! ) , עכשיו נעבור לאלון הילטון .. בהתחלה זה היה בסדר אבל לאט לאט ראיתי שבין ה 2000 ל 3000 אלף סל"ד האוטו מגמגם בטירוף ולפעמים אף רועד וכן אני מגיע למסקנה שיש שם משהו חשוד ,

בפז גשר הירקון יצא לי לתדלק מעט פעמים אבל שתדלקתי שם זה היה מלת ברירה אבל בוא נגיד שלא היו לי בעיות של ממש בדלק.. ,

בדור קניון איילון הייתי שבע רצון וגם קיבלתי 15 אגורות הנחה על כל ליטר

ואחרון בדלק בני ברק אצל התחנה של אבא שקוראים לתחנה "תחנת דלק השומר" ברחוב הראשי של בני ברק אני אומר לך בשבועה מלאה ואני נותן את האוטו שלי אפילו אם אני משקר שהתחנה של אבא שלי היא בבעלות פרטית שלנו ובחיים אבל בחייייייייייייייייייייים לא עלתה אפילו האפשרות של ערבוב מים! אני מוכן אפילו לקחת אנשים בכל יום ובכל שעה לשם ולתת לכם להכנס למקום של החביות עצמם ולראות את זה בעיניכם ככה שלא כל חברה בבעלות פרטית של דלק או פז הם חרא ..

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם
אני לא מבין למה כל כך מתלהבים בדור אלון?

נראה לי שענית לעצמך...

בדור קניון איילון הייתי שבע רצון וגם קיבלתי 15 אגורות הנחה על כל ליטר

פשוט כמעט ואין דיווחים על תחנות גרועות של דור-אלון (יש דיווח אחד והמבין יבין),

המחירים זולים בהשוואה והתחנות מטופחות ופשוט נעים לתדלק בהן.

לפז נזכור ולא נשכח את פרשית התוסף של תחילת שנות ה-90' בו היא

ניסתה בדרכים מכוערות למנוע מסונול למכור לנו דלק מתוסף במחיר של דלק רגיל.

:mm_nah:

סונול גלילות היא תחנה אחרת שבה אני כן מתדלק עם הראלי ומתדלק די הרבה

פעמים עם הדלקן בפולו. nice.

MCS 2008

פורסם

1. איזה דיווח יש על אלון דור?

2. ספר את הסיפור בקצרה לאלה שלא זוכרים.

תמיד טוב שיודעים מה הסיבה ששונאים את פז.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
1. איזה דיווח יש על אלון דור?

2. ספר את הסיפור בקצרה לאלה שלא זוכרים.

תמיד טוב שיודעים מה הסיבה ששונאים את פז.

דיווח מעורפל של אחד, צ. רועי... :roll:

לפרטים מלאים תוכל לשאול אותו, כי אלו רק חשדות ותו לא.

אני ממשיך לתדלק בדור-אלון פרט לתחנה הספציפית בקיבוץ עינת.

הכל לא לציטוט. :wink:

מזל שיש מספיק חברות תדלוק בארץ שאין צורך לעצור בצהוב... :?

שוק חופשי, לשם שינוי.

MCS 2008

פורסם

לאחר בירור, זו כנראה טעות שלי.

לי אישית אין בעיה עם דור-אלון למיניהן (אלון ראשל"צ-מערב, דור ראשל"צ-מזרח,

דור זכרון-יעקב :lol: ).

הפיל הפך לעכבר. :wink:

MCS 2008

פורסם

שלום לכולם ,אני במקרה עובד בבית זיקוק באשדוד וכל החברות שמניתם כאן קונות בדיוק את אותו הדלק , הבעיה מתחילה ברגע שהמיכלית עוזבת את בית הזיקוק, זה מתחיל מהנהג שעושה קומבינות משלו וממשיך ומתגלגל כמו כדור שלג ומה שיש לנו בתחנות דלק מהול במאה אחוז ,לא משנה איזה חברה.

מנסיון אישי שמתי לב שהדלק באיזור של חיפה והקריות הוא הרבה יותר טוב ,הרכב כאילו מתעורר מתרדמת .

פורסם

אנשים

כל חברות הדלק מוכרות את אותו הדלק, הם קונים אותו בבתי זיקוק. אין שום הבדל באיכות הדלק, אלה אם כן יש תחנות (כמו זאת שמסופר כאן בהתחלה) שפשוט מוהלות דלק בסולר, כיוון שסולר יותר זול וזה קשה לזיהוי בעין.

נזק מדבר כזה יכול להגרם, אך הוא לא מיידי, אלה נצבר לאורך שנים. מתדלוק אחד או שניים - זה שום דבר.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם

אתה מדבר שטויות כי עובדה שזה באמת מורגש וכבר דנו בזה מהתחלה אז זה סגור

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

• תוכן חדש...