Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה מ- YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237925,00.html#n

אותי אישית זה מאוד מעצבן... , ( ראו תגובה 408 )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מאוד מעצבן... , ( ראו תגובה 408 )

קראתי שאתה עצבני, אבל נימוק אחד מובנה אין לך, מלבד: ככה בא לי ושכולם ייקפצו (אותה מנטליות שהכתבה יוצאת נגדה). אופנת רכבי השטח נוגדת את האינטרס הציבורי לא רק בעניין שימור הטבע אלא גם בענייני זיהום האוויר, עומס תנועה, מידת הקטלנות של תאונות דרכים בהם מעורבים רכבים אלו ועוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה אתם מתייסחים אליהם.. כולה איזה 10 בומבולות כאלה, שעברה עליהם איזה הפכה עם הזן שלהם.

באמת אבל מה שאני אומר זה , בשביל מה להתייחס? כאילו שיש סיכוי שמשהו ממה שהוא אמר יעבור.. אפילו התגובות של אנשים שם היו יותר נומראליות עם הצעות יותר הגיוניות..

אבל לצורך העניין, אם כבר נגיב, כל עוד אין רצון מצד המפלגות שכן נכנסו לכנסת לחוקק משהו בסגנון, אלא שרק איזה "טמבל" אחד רשם את הדעה שלו, כל אחד יכול לרשום עכשיו איזה שטות ולפרסם את זה..

אז נתעלם ונבליג..

ומן הסתם לדעתי זה לא המקום לשאול פה את השאלה הזאת (מה דעתכם על זה), פה יש 99% חובבי מוטוריקה, לדעתי 97% מהם יתמכו בדעה נגד מה שהוא אמר..

פורסם
קראתי שאתה עצבני, אבל נימוק אחד מובנה אין לך, מלבד: ככה בא לי ושכולם ייקפצו (אותה מנטליות שהכתבה יוצאת נגדה). אופנת רכבי השטח נוגדת את האינטרס הציבורי לא רק בעניין שימור הטבע אלא גם בענייני זיהום האוויר, עומס תנועה, מידת הקטלנות של תאונות דרכים בהם מעורבים רכבים אלו ועוד.

אתה דיי צודק מצד אחד , כתבתי את התגובה מתוך עצבים על מטומטם שלא מבין כלום ורוצה להרוס לעשרות אלפי אנשים את התחביב...

מצד שני נהגי רכבי שטח הם בדרך כלל אנשים שאוהבים לטייל בטבע ולא מלכלכים את הסביבה שלהם.. , דוגמא לכך היא הנגב , אתה יכול לראות שכל המעלות , השבילי והחניונים שם נקיים מאוד! - ואלו מקומות לרק רכבי שטח יכולים להיכנס לשם! , ואילו כל אתרי קק"ל ( אלו שמלאים בפרייבטים בד"כ ) מלאים זבל ולכלוך... - כמובן שיש יוצאים מן הכלל , אבל מעטים!

משאיות מזהמות את האויר הרבה יותר , הם גורמות לעומס תנועה פי כמה מרכבי שטח ומפגש עם משאית קטלני הרבה יותר ממפגש עם רכב שטח! - אז למה מר עזרא לא רוצה להוריד גם אותם מהכביש???

עוד דבר שמר עזרא לא חשב עליו ( אולי כי הראש שלו היה "ירוק" מדי באותו רגע ) זה שילד בן 16 שמקבל רישיון לאופנוע\טרקטורון\מיול או כל דבר דומה - עולה על הכביש בגיל 17 עם הרבה יותר ביטחון וניסיון ממישהו שלא הוציא רישיון כזה לפני הרישיון לרכב.. , ככה שהסיכוי שמישהו כזה יעשה תאונה בשנים הראשונות על הכביש קטן יותר.

נ.ב. , מנגל מזהם את האויר בצורה משמעותית ויש גם כאלה ששופכים את הגחלים על האדמה ומזהמים את הסביבה - אז אולי מר עזרא יוציא גם את המנגל מחוץ לחוק???

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
אתה דיי צודק מצד אחד , כתבתי את התגובה מתוך עצבים על מטומטם שלא מבין כלום ורוצה להרוס לעשרות אלפי אנשים את התחביב...

העלת טיעונים טובים ותגובתי היא:

1. יש חובבי טבע אמיתיים שמשתמשים ברכבי השטח כחוק וכראוי (נוסעים רק בשבילים), אבל הם לא הבעיתיים ואפילו לא הרב. הרב בכלל לא יורד לשטח ואלו שכן וגם משחיתים הם אולי (אולי!) מיעוט, אבל הנזק שהמיעוט הזה גורם הוא אדיר ולעיתים בלתי הפיך (לדוגמא: קוליסים שמשאירים רכבי שטח במדבר).

2. משאיות אינן חלק מהוויכוח. משאיות הן הכרח לפעילות כלכלית. באותה מידה ניתן לטעון שהצבא מחריב את הנוף באימוני הטנקים שלו. רכב שטח הוא בילוי פנאי ואיננו תורם לאיש מלבד זה שמשתמש בו.

3. אני מאוד בעד רישוי נאות לנהיגה בכלי מוגבל בכביש מגיל 16, אבל זה לא ממש קשור לדיון ונימוקיו.

4. מנגל איננו מזהם כמו מכונית. מדובר בפליטה אחרת לגמרי ולכן גם נימוק זה איננו קשור.

אני לא סבור כמו כותב הכתבה שהפתרון הוא חרם כולל, אבל יש פה בעיה והמדינה צריכה לתת עליה את הדעת. למשל, מיסוי גבוה יותר על רכבי כבישטח (להבדיל מרכבי שטח נטו) ואכיפה מוקפדת יותר על התנהלותם בשטח

פורסם

אקדחים הם לא מחוץ לחוק.

אבל לא לכל אחד נותנים לקנות אותם.

כנראה שיש דברים בגו...

הגיע הזמן שיתחילו להתעניין בסביבה כל המטיילים עם המפלצות בעלות ה-2 טון שלהם.

אותי הרבה יותר מעצבן מהכתבה הזאת זה אותם אנשים שנוסעים בשבילים לא מסומנים, שעוצרים לעשות ארוחות באמצע השטח ומשאירים זבל מאחוריהם, שלא מצליחים לעלות על הר וחורשים את הצורה עם הדיפרנציאל האחורי שמכרו להם בסוכנות, את כל המצפצפים על הטבע שחושבים שזה מקום של אבא שלהם. זה לא מקום של אבא שלכם ! תתחילו לשמור עליו !

אף חיה\אדם לא צריך להפגע מהטיולים חסרי המטרה האלה.

אני מאמין שיש דרכים לעצור את התופעה מלבד להפסיק למכור מכוניות 4X4.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני לא סבור כמו כותב הכתבה שהפתרון הוא חרם כולל, אבל יש פה בעיה והמדינה צריכה לתת עליה את הדעת. למשל, מיסוי גבוה יותר על רכבי כבישטח (להבדיל מרכבי שטח נטו) ואכיפה מוקפדת יותר על התנהלותם בשטח

שקול את דברייך - היום זה הם, מחר אלו מכוניות קרובות יותר לליבנו. למשל, איזו הצדקה יש למכור כאן EVO? מזהמת (אני לא אתפלא אם יותר מזהמת מלנדקרוזר), שתיינית דלק (לנדקרוזר...), לא פאר הבטיחות הפאסיבית, ומעודדת התנהגות א-סוציאלית בעליל (הרבה יותר גרוע אפילו מהאמר).

כל מדיניות של "הפרד ומשול" ביחס לקהילת חובבי המוטוריקה תביא למצב עגום לכולנו. גם אני לא אוהב ג'יפים, ואני מבין מצויין את הבעיות שהם מציגים - אבל אני יודע שאם יפגעו בהם היום, יפגעו ביכולת שלי לרכוש אופנוע שטח מחר וSTI מחרתיים.

מיסוי גבוה יותר יביא לכך שפחות אנשים יוכלו לרכוש את הג'יפים, לפחות בעודם חדשים, אבל לא ישנה במאום את צורת הנהיגה של בעליהם. הפתרון הוא אחר, וכולנו יודעים את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון שהוא הגזים עם האיסור אבל מצד שני כשמישהו נמצא על חוף ים ואיזה טרקטורון או גיפ כמעט דורס אותו זה לא נעים (לי זה קרה פעם אחת).

אין שום הבדל בין רכב שנוסע בחוף או באזור אסור אחר לבין רכב שלא עוצר באדום או שנכנס באין כניסה כולם מסכנים חי אדם ביודיעין ותוך כדי ציפצוף על החוק.

אז נכון שלא צריך לאסור על להחזיק טרקטורונים וגיפים אבל בהחלט צריך יד קשה(מישהו הזכיר החרמות?)

ואולי אנשים שלא ידעים להתנהג עם כלים כאלו אולי לאסור עליהם להחזיק אותם.

כמו כן אני לא רואה שום סיבה שאיזה אמא תסיעה את 4 ילדיה ב גיפ מפלצתי רק כי זה אופנתי גיפ זה לא כלי עירוני. ועוד לא חסר מצבים שהיא בקושי משתלתת עליו ועל חניות אני בכלל לא מדבר.

אני חייב גם לציין שאין מה להשוות בין אירופה לארץ זה מתחיל מתרבות התנהגות בסיסית-שכמעט לא קיימת בארץ ומסתיים בתרבות נהיגה-שלא קיימת בארץ.

לכן הנער בן ה16 שעולה לכביש אירופאי עדיף כמעט על כל נהג ישראלי - וכמובן שכולנו מקצוענים ויודעים הכל.

על תשכחו את השרשור של הבחור שהתנסה בפונטו 1.3 (לטענתו ספורטיבי) וטען עד כמה הרכב מהיר ויציב כמובן שהוא ציין שהוא בעל ניסיון על רכבים רבים (חצי שנה ניסיון כולל).

אז אם אחד יהיה לו גיפ מעניין מה הוא יעשה איתו הוא בטח תוך מספר ימים יצבור ניסיון שטח ויהיה מומחה בעל ניסיון בנהיגת שטח. למרות ששאר נהגי העולם עוסקים בזה שנים

ויסע על החוף ובשמורת הטבע ולך תדע איך זה יגמר.

לא רציתי להעליב פשוט רציתי להביא דוגמא של הישראלי ממוצע.

פורסם
שקול את דברייך - היום זה הם, מחר אלו מכוניות קרובות יותר לליבנו. למשל, איזו הצדקה יש למכור כאן EVO? מזהמת (אני לא אתפלא אם יותר מזהמת מלנדקרוזר), שתיינית דלק (לנדקרוזר...), לא פאר הבטיחות הפאסיבית, ומעודדת התנהגות א-סוציאלית בעליל (הרבה יותר גרוע אפילו מהאמר).

אני העלתי את הטיעון הציבורי, לא האישי. ברמה הציבורית מכוניות ספורטיביות הן אכן א-חברתיות בעליל.

ברמה האישית אני בעד לשים קצוץ על כולם...

פורסם

אני שונא את כל רכבי השטח.שאין לי.

ה"מאבק" ברכבי השטח אבסורדי.

אם כבר להילחם ברכבי השטח,אז צריך גם להילחם בטיסות ומטוסים,מפייפר ועד ג'מבו.בתאונת מטוס נהרגים יותר אנשים מאשר ביום שלם במכוניות,והדלק של המטוסים גורם לזיהום חמור בגובה(מישהוא יכול להגיד:"אוזון"?).

צריך כמובן גם להילחם בתחנות הכח המספקות לנו חשמל על הזיהום ועל סביבת העבודה המסוכנת.

צריך גם להילחם במשאיות,כי הם גדולות.ובאוטובוסים,מאותה סיבה.

ובל נישכח את האוניות ומיכליות הנפט.

לכותב הכתבה ב-YNET:אתה לגמרי מט**טם או מה?! אפשר לחשוב שאנחנו צריכים לחזור לימי הביניים.

בעצם,לא, אי אפשר,כי הסוסים שנצטרך לרכב עליהם פולטים גזים הפוגעים באוזון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הטמבל?

אתה בטח טועה ומתכוון לכל בעלי בעיות הדימוי שנוסעים עם הג'יפים שלהם בכל חור

צריכת דלק בהמתית

זיהום אוויר מפה ועד אחר כך

התנהגות ברוטאלית וגסה לאן שלא מגיעים

דריסה של כל מה שסביבם

כל זה מאפיין את רוב נהגי הג'יפים

לא ברור לי למה אנשים צריכים מפלצות מגודלות, שפוגעות בהולכי רגל, מזהמות ותופסות נפח חניה של סמי-טריילר בעודם גרים בעיר.

אני חושב שהכותב שם לקח את זה קצת רחוק - אבל ככה זה במדינת היהודים - או אתה לוקח דברים באופן קיצוני או שלא מתייחסים אליך.

אישית אפשר למחוק את כל הג'יפים גם מבחינתי - רוצים ללכת לטייל? קנו סנדלים ותתחילו ללכת !

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...