Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת סטריאו = נחמד.

מזגן = איכות חיים,נוחות יום יומית.

אתה מתכנן את הרכב לנסיעות בשימוש יום יומי או רק בסופי שבוע\ארועים מיוחדים ?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי החשמל של הרכב:

האם השארת הכל מקורי קרי: חוטי הארכה,קופסאת פיוזים,האם הפיוזים עצמם מהסוג הישן(בננה).?

חוטי פלוס מקוריים? מצבר בקיבולת מקורית ?

בתא המנוע של הקורטינה אתה יכול לעשות הרבה דברים: יש המון מקום.

אם אתה מעוניין, לקורטינה יש כל מיני שיבצורים שקשה למצא בארץ כגון:תאורת תא מפות,משענות ראש קדמי+אחורי מתכווננות,ידית נוחות במושב האחורי+קדמי,קונסולה מרכזית,שפריצרים למנורות מקדימה,מראות מתכווננות גריל עם פנסי עראפל ועוד. הכל ניתן למצא באיביי.

פורסם

בינתיים מה שאני כן מחפש זה משענת ראש למושבים הקדמיים.

תביא מושבים של קורטינה 82. אמרתי לך שראיתי שתיים שלמות (גם חיצוני גם פנימי) אצל בירגר (השוחט הזה יצטרך עוד לשלם לי על הפרסום שאני עושה לו).

ומה תגיד על קורטינה עם מערכת סטריאו ומזגן?:wink:

חיייגויייי (בבוכרית. אם תהיה מלצר תבין את זה. גם לי לקח זמן)

"מערכת סטריאו ומזגן"... כולה רדיו 6 ערוצים ומאורר שנגנב מלאדה בת-ימית באישון לילה...:lol:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ואיפה בדיוק משיגים ראש של 1.3?

הם זן נדיר (שטוב) שחלף מהעולם....

אפשר להשאר עם 95 נכון?

אתה יכול לשאול מוסכניקים "וותיקים" לגבי החלפת ראש 1.3 ב 1.6, בשנות ה 80 זה היה דיי להיט, למעשה מספר לא מבוטל של קורטינות סיימו את חייהם בתוך עץ או עמוד חשמל בעקבות זה.

לגבי חלקי חילוף,אני משוכנע שראיתי קורטינה אחת לפחות פירוקייה בצפון,בכפר יאסיף יש שתי פירוקיות טובות וזולות.

פורסם

אני לא חושב שאתה מבלף או משהו אני מאמין לך בנושא ההחלפה פשוט אף פעם לא ידעתי שהראש של ה1.3 נמוך יותר...

השאלה היא מאיזה רכבים ניתן לקחת את הראש?

ה1300 נדירות מאוד, בקושי רואה כאלו.

לגבי ההחלפה...

הקאמשאפט של ה1.6 אותו דבר כמו 1.3?

או שכשמחליפים צריך להעביר אותו גם?

פורסם

היי לירון

קיימות משענות ראש מקוריות של פורד שהיו מורכבות על על המשענת גב של המושבים הרגילים, מאוד קשה להשיג אותם אבל זה ממש שווה וממש קלאסי, הם ניתפסות על המשענת גב משתי הצדדים וגם נותנות תמיכה נוספת לגב.

לי יש זוג כאלו מקוריות שאני מחכה להרכיב אחרי שאני ארפד את הקפרי, אין לי תמונה שלהם כרגע אבל אני אצלם אותם בקרוב והראה לך.

אגב אריק הזמין כאלו לא מזמן מחו"ל.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לגבי משענות ראש, ניתן להוריד בעצם מאיזה רכב שתרצה , כל מה שעליך לעשות זה 2 חורים בכיסא המקורי ולתקוע אותם בכיסא,זה מחזיק מצויין בלי שום שינוי נוסף וזה לא עושה שום נזק למשענת, כנ"ל במושבים האחוריים,אתה יכול לשים שם 3 משענות ראש מאחורה.

מבחינת נוחות ואסטטיקה אין מה להשוות בכלל עם לעומת בלי.

לגבי המשענות שאתה מדבר עליהם,אלה שמתלבשות על המושב בעצם, זה סלח לי אבל נראה ממש מכוער וישן משנות ה 50.

או לחילופין לחפש קורטינה מתחילת שנות ה 80 בפירוקייה ולהוריד לה 2 מושבים קדמיים,זה מתאים 1 ל 1.

פורסם

רצוי לפתוח את המשענת לפני הריפוד מחדש ולרתך לשלדת המושב שני צינורות מקבילים (שירותכו גם לחלק העליון של המסגרת וגם למוט אנכי נוסף- בקצה התחתון של הצינורות- שירותך בשני קצותיו למסגרת) שלתוכם יכנסו מוטות המשענת.

NIR .Y

פורסם
לגבי משענות ראש, ניתן להוריד בעצם מאיזה רכב שתרצה , כל מה שעליך לעשות זה 2 חורים בכיסא המקורי ולתקוע אותם בכיסא,זה מחזיק מצויין בלי שום שינוי נוסף וזה לא עושה שום נזק למשענת, כנ"ל במושבים האחוריים,אתה יכול לשים שם 3 משענות ראש מאחורה.

מבחינת נוחות ואסטטיקה אין מה להשוות בכלל עם לעומת בלי.

לגבי המשענות שאתה מדבר עליהם,אלה שמתלבשות על המושב בעצם, זה סלח לי אבל נראה ממש מכוער וישן משנות ה 50.

או לחילופין לחפש קורטינה מתחילת שנות ה 80 בפירוקייה ולהוריד לה 2 מושבים קדמיים,זה מתאים 1 ל 1.

אההה..... יש לי משום-מה בראש תסריט, שבעת (חס וחלילה) תאונה, המוטות (שדי ארוכים) של המשענת כזו, שרק "תקעת" בכיסא, מסתובבים וניתקעים בגב! אז, אני מניח, שאם באמת עושים דבר כזה, רצוי, כפי שהמליץ ניר, לחשוב על "מבנה" נוסף, שימגן ויחזיק טוב-טוב את כל ה"עסק", ולא רק ליתקוע סתם! כמו כן, מי יעשה את העבודה- צריך להיות רתך-מומחה, שידע לעשות חיזוקים כמו שצריך. אבל זו רק דעתי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...