Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1- זה תערובת של 2 סוגי תוספים שמערבבים ביחד ומרססים את זה לתוך הבית מצערת שהמנוע נמצע בטמ' עבודה (זה של חברת BG והשמות שלהם הם : 1-INDUCTION , והשני אני לא זוכר ) ,אני חושב שהתפקיד שלהם זה לנקות את תאי השרפה ואת המעברים ואת הראש מנוע ואת הבית מצערת .

אם מישהו יכול להסביר לי מההם עושים והאם כדאי לשים את התערובת הזאת למכונית שעברה 200K קילומטר שנת 98 מזדה לנטיס .

2-תוסף לניקוי השסתומים שנקרא לפי מה שאני זוכר שהמוסכניק אמר לי : QUICK CLEANER והוא מנקה את השתסומים , הוא הסביר לי שמכניסים אותו דרך הפתח מילוי שמן .

כנ"ל לגבי התוסף הזה האם כדאי לשים אותו והאם הוא משפר את איכות המנוע ומאריך את חייו ?

בתודה מראש ושבת שלום שושו .

פורסם

דרך אגב אני ממש אבל ממש לא מתכוון לK44 ואם זה עושה את אותה העבודה אני אשמח לקבל מה ההבדל בכל זאת ביניהם .

פורסם

אל תכניס תוספים לנוזלים השונים, ועל תבצע טיפולי אינפוזיה סתם כך. אתה תעשיר את חשבון הבנק של מישהו אחר, ועלול לגרום לנזק במכוניתך. כל עוד הכל תקין, הקפד על שגרת טיפולים נכונה תוך שימוש בחלפים איכותיים. במקרה של תקלה, הוועץ בבעל מקצוע מנוסה לפני החדרת תוספים.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...