Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ברשותי פיג'ו 205 XRi 1.4 עם פז"מ של 180K. בחודשים האחרונים הצריכה של הדלק נהיית יותר ויותר גרועה כאשר השבוע כבר ירדתי ל 8-9 ק"מ לליטר (בעיר). התופעה החלה לפני חצי שנה ומאז רק הולכת ומחמירה ( פעם האוטו היה עושה 14 ק"מ בעיר כמו כלום . .) . הטיפולים האחרונים שעבר האוטו זה החלפת קלאצ' לפני חודשיים וחצי ואטם ראש לפני שנה בערך . .חוץ מזה כמובן טיפולים תקופתיים רגילים . כמו כן האוטו פיתח עצלנות יתר בסלד נמוך ושאני עוצר ברמזורים יש מין זיוף בטורים כלומר הם נמוכים מידי ומשחקים כאשר לחיצה קלה על הגז ועזיבה מייצבת אותם.

אם יש למישהו מושג מה זה אני אשמח לשמוע, כמו כן האם יש אופצייה להכניס את האוטו לבדיקה מקיפה של כל החיישנים/לחץ/מחשב . . לא יודע מה שיתן תמונת מצב לגביו וכמה דבר כזה עולה.

דבר נוסף - האוטו לא מעשן בכלל. לא שורף שמן ( אני מוסיף אולי כוס וחצי בין הטיפולים ) וסוחב יפה מאוד במהירויות גבוהות .

בתודה מראש .

אופיר

פורסם

14 ק"מ לליטר בעיר? הוא נוסע על אוויר?

שום סיכוי.

אתה בטוח שאתה יודע איך למדוד צריכת דלק?

צריכת דלק צריך לחשב כך: למלא מיכל מלא ולאפס את מד המרחק המתאפס. נסיעה של 100+ ק"מ, תדלק מיכל מלא וחילוק הליטרים שנכנסו במס' הק"מ שנסעת. זה ייתן צריכה אמיתית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידידי היקר 570 ק"מ לחלק ל 42 ליטר אכן יוצאים 13.57. צודק שיקרתי. זה לא 14.:-D

אבל לצערי זה היה בימים הטובים של האוטו . . לפני שנתיים . כרגע הוא מפצה על זה . .

וכיוון שאני לא שייח סעודי . אנא עזרו לי ....

פורסם

אוהו, הנה עוד Top-XRi שהגיעה לפורום :smile:

קודם כל - הבעיה שלך מוכרת לי מקרוב.

להלן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=88600&page=1&pp=15

תצרוכת הדלק שאתה מתאר מוכרת לי היטב, וגם אני שחזרתי אותה לא אחת, והגעתי גם ל1:16 בנסיעות בין-עירוניות רגועות.

גם תצרוכת הדלק של 1:8 מוכרת לי, תעיף מבט בהודעה הראשונה של העמוד השלישי בלינק שקיבלת.

בקיצור - במקרה שלך כל הקצוות מובילים לדיאגנוסטיקה. גם רעידות בסל"ד סרק, גם תצרוכת דלק גבוהה וגם הפז"מ.

בדיקה של הרכב עם סורק תקלות תעלה לך משהו כמו 300 ש"ח. במקרה של ה205 סביר להניח שהיא לא תגלה הרבה, אבל היא תיהיה התחלה.

ההימור שלי - TPS או ראש הזרקה שהחזירו נשמתם לבורא עולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חיישן מצב מצערת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ידידי היקר 570 ק"מ לחלק ל 42 ליטר אכן יוצאים 13.57. צודק שיקרתי. זה לא 14.:-D

תמשיך לחכות עד שהמיכל כמעט ריק ותצטרך גם משאבת דלק חדשה :idea:

פורסם

הTPS ב205 מדמה גם נתונים אחרים מלבד מצב המצערת עבור מחשב הרכב, ולכן חשיבותו הרבה.

פורסם

צביקה תודה . קראתי את הת'רד ולמרות שלא הבנתי הכל אני אתחיל עם הכיוון שלך.

איפה יש מקום רציני ואמין במרכז שאפשר לעשות אצלו אבחון ?

וצביקה . באיזה פלאגים אתה משתמש ??? ( אני באמת משתמש בבוש . . . )

תודה. אופיר.

פורסם

במרכז? לצערי אני לא מכיר. ראית לאן אני נסעתי כדי לתקן את ההזרקה, וזה במרחק של פחות משעת נסיעה מהמרכז.

אולי רפי לין האגדי יוכל להמליץ על מקום טוב במרכז.

כרגע מורכבים על הרכב פלאגים של דאנסו. לא יודע בדיוק את המק"ט, היות ודני הרכיב אותם ומאז הם נשארו בתוך הרכב (טפו טפו טפו). עוד 8K קילומטר אדע בדיוק :smile:

• תוכן חדש...