Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מחפש רמקול קדמי איכותי הרבה זמן, אצלי ברכב המשפחתי יש רמקול איכותי מאוד של קנווד שאני שוקל לרכוש כזה בשנית אך חברים הציעו לי ללכת לכיוון של קומפוננט. אני חובב סאונד אבל אף פעם לא התעניינתי והשקעתי ברמקולים הקדמיים לרמה כה גבוהה.

אשמח לדעת מה נותן לי קומפוננט, מהו למעשה ההבדלים בינו לבין רמקול רגיל?

על מנת להפעיל קומפוננט חובה לחבר אותו למגבר? המגבר שלי כרגע מפעיל את הרמקולים האחוריים והסאב.

תודה מראש,

עידן.

פורסם

עידן,

קומפוננט יתן לך איכות צליל גבוהה יותר מאשר רמקול קואקסיילי. בקומפוננט הטוויטר מופרד מהמיד/באס, כך שאפשר למקם אותו באופן טוב יותר ברכב. חוץ מזה לקומפוננט יש קרוסאובר שמחלק את התדרים בין המיד/באס ובין הטוויטר. רצוי מאוד שתחבר את הקומפוננטים למגבר ואת הרמקולים האחוריים שלך תחבר להגברה הפנימית של ה - HU. תן בבקשה יותר פרטים על המערכת שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

"רמקול איכותי" ו "קנווד" לא מתחברים באותו משפט. קנווד יש להם מוצרי מדבקה ממוצעים ולא יותר.

אם אתה רוצה לעלות ברמה - תצורת קומפוננט תענה לך על הדרישות.

השאלה היא איזה גודל רמקולים נכנסים אצלך ברכב מקדימה (מה הגודל של הקנווד?) ואיזה סוג מוזיקה אתה שומע.

כמו ששלו אמר, את המגבר תחבר לקומפוננט ולסאב. אחוריים או שתבטל או שתחבר ישירות לרדיו-דיסק.

קח בחשבון שקומפוננט מתחיל במאות בודדים ויכול להגיע לאלפי שקלים. תקציב מאוד יעזור כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לשניכם,

שלו המערכת שלי מורכבת ממגבר JBL 75.4 רמקולים של לאנזר 400, HU של פיוניר 6750MP ובזוקה של JBL 500.

לידע כללי, ניתן להפעיל קומפוננט ללא מגבר?

תודה

פורסם

עידן,

כפי שכבר הצעתי לך קודם, חבר את סט הקומפוננט למגבר ואת הרמקולים האחוריים תחבר להגברה הפנימית של ה - HU, או שתבטל אותם בכלל כמו שהציע לך איתמר. בסה"כ יש לך מערכת טובה. אם תגיד איזה סוג של מוסיקה אתה אוהב לישמוע ואיך אתה אוהב לישמוע, צליל מתכתי ואגרסיבי או צליל רך ונעים ותגיד באיזה תקציב מדובר, תוכל לקבל המלצות לקומפוננטים שיתאימו לך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...