Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פורד פיאסטה 83

רציתי לדעת אם כדאי בתור רכב לאספנות עתידית

כמו כן רציתי לדעת האם קלה לטיפולים ואחזקה

ובכלל התרשמות מיודעי דבר

אשמח לפרטים

פורסם

רכב נפלא, אמין ופשוט בצורה לא רגילה.

בשנת 83 יש בנפח 957 סמ"ק (+-40 כ"ס) ו-1117 סמ"ק (45-50כ"ס).

מנוע קנט, OHV, בעל 4 בוכנות.

ערך אספני אין לה ממש היות והיא רכב מאוד נפוץ. עדיין מסתובבות כאלה הרבה וזה בזכות האמינות הנפלאה שלהם.

חלפים יש בשפע והמחירים כיום הם סביב ה-1000 ש"ח.

שנת 83 ביא השנה האחרונה של הדור הראשון ובשנה זו (למען הדיוק, בסוף 82) הוחלף הפגוש לפגוש מתכת עם פינות פלסטיק להבדיל מהדגם הקודם שבו הפגוש כולו מתכתי.

2 רמות גימור בארץ: רגיל ו-L שזה luxury. לדגם הזה יש חלונות משולשים נפתחים.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

הפיאסטה מיום יצורה הראשון, נחשבה כרכב אקזוטי ונדיר ויש אומרים שיוצרה ע"י פורד כמתחרה סמויה למרזרטי והלמבורגיני שיוצרו במקביל... פורד עצמם יצרו גם את ה-GT 40 כדגם שאמור היה להיכנס ליצור במקרה שהפיאסטה תיכשל במכירות, דבר שלא קרה בפועל... כל שועי העול עמדו נפעמים מול יצירת המופת והיו מוכנים לשלם כל סכום שידרש עבור הזכות לבעלות על אחת כזאת... רשימות ההמתנה היו כו ארוכת שרכב מודל 83 נימכר בפועל רק בשנת 85 לבעלי פרוטקציה מקושרים-גם היום הרכב נדיר ברמות וקשה להשגה והשנים רק יטיבו עימו בקיצור....אם אהבת קנה אם לא מצא משהו אחר...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הפיאסטה מיום יצורה הראשון, נחשבה כרכב אקזוטי ונדיר ...... לבעלי פרוטקציה מקושרים-גם היום הרכב נדיר ברמות וקשה להשגה והשנים רק יטיבו עימו בקיצור....אם אהבת קנה אם לא מצא משהו אחר...רן
רן

תזמין תה עם עלים אצל סבתא ולך איליה לנוח מעט. ויפה שעה קודם.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
הפיאסטה מיום יצורה הראשון, נחשבה כרכב אקזוטי ונדיר ויש אומרים שיוצרה ע"י פורד כמתחרה סמויה למרזרטי והלמבורגיני שיוצרו במקביל... פורד עצמם יצרו גם את ה-GT 40 כדגם שאמור היה להיכנס ליצור במקרה שהפיאסטה תיכשל במכירות, דבר שלא קרה בפועל... כל שועי העול עמדו נפעמים מול יצירת המופת והיו מוכנים לשלם כל סכום שידרש עבור הזכות לבעלות על אחת כזאת... רשימות ההמתנה היו כו ארוכת שרכב מודל 83 נימכר בפועל רק בשנת 85 לבעלי פרוטקציה מקושרים-גם היום הרכב נדיר ברמות וקשה להשגה והשנים רק יטיבו עימו בקיצור....אם אהבת קנה אם לא מצא משהו אחר...רן

ענק :lol: .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
רן

תזמין תה עם עלים אצל סבתא ולך איליה לנוח מעט. ויפה שעה קודם.

ישי

ניראה לי שהוא כבר שתה את התה עם העלים... השאלה איזה עלים...

;)

אני נוטה להסכים עם בני, לא נורא, מעט הומור לא יזיק לנו...

בכל אופן, אחת החוויות נהיגה הזכורות לי (לטובה?) היו מהפיאסטה של ידידה שלי...

הנסיעה דומה ל50CC, כל עוד אתה לבד באוטו והכביש מישורי או בירידה, האוטו מיתקדם בצורה סבירה ביותר...

ברגע שאתה מכניס עוד מישהו לאוטו אתה כבר לא יכול להשוויץ "בביצועי הרכב"...

שאלת על אמינות, קשה לומר, כי זה אוטו שעבר לא מעט ידיים וסביר להניח שלא מעט אילתורים כאילו ואחרים. כמו כן, מנוע בן 20 שנה שעבר אי אילו תהפוכות בחייו הוא לא "סטנדרטי"...

כשהאוטו יצא מהמיפעל הוא היה אמין...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי, מושג האמינות בפיאסטה הוא קצת שונה ממה שמכירים היום על רכבים יפניים שלא נכנסים למוסך כל עוד לא עושים שטויות.

אלוהי המכוניות עוד יעניש אותי על מה שהעברתי חלק מהפיאסטות שהיו לי...הדבר הזה נבנה בשביל לנסוע וזה מה שהוא עושה. על 4\3\2 צילינדרים - זה לא ממש משנה.

סוג דלק? לא משנה.

יש תושבות מנוע\אין תושבות מנוע. לא משנה.

גם מה שמקולקל כ"כ קל לתיקון שזה מצחיק.

יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שפחות, אבל זה מה יש.

מי שלא מתאים לו שיתחיל לחפש GT40 :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

:lol:

הרגת אותי.........

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היה עובד איתי מישהו שכל פעם שהוא נכנס לשלולית המנוע היה נכבה.

יום אחד הוא הגיע למבדק כשעובד אחר גרר אותו עם האיסוזו טרופר עד המכון....

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
היה עובד איתי מישהו שכל פעם שהוא נכנס לשלולית המנוע היה נכבה.

פורדים - אוהבים יד קשה, שונאים מים. כל אחד והסטייה שלו.

קצת wd40, וספריי פלאגים כדי לנטרל לחות... והפיאסטה הופכת לצוללת הראשונה מבית פורד. (תשאל את בנצי, הוא ראה אותי חולץ ומדלג מעל שלוליות)

התכנון הדפוק הזה של פורד להציב את המפלג מאחורי הגלגל הימני הוא אחד הפאקים הרצינים שלהם.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ציטוט מפי חבר שהוא בעלים של פורד פיאסטה:

''נסעתי על הכביש המהיר ,עם זוגתי ברכב.

פתאום בא חצוף עם לאנטיס ועקף אותי על 120.

הורדתי הילוך לרביעי,נתתי פול גז ותוך כדי צעקה: אף אחד לא עוקף אותי,התחלתי להעלות מהירות:

120...120...121....121....122....122...122...123.''

ענק:lol: .

תאמין לי,תותח אתה...

פורסם
ציטוט מפי חבר שהוא בעלים של פורד פיאסטה:
אתה צריך לראות אותי עושה את זה בLive - כל הפרספקטיבה שלך עלי תשתנה...

"א-ף...אחד...לא...עוקף...אותי"**

רק עד שעקפתי אותו, נגמר לי הכביש. באסה באסה, צנון וחסה.:splat:

וזאת הייתה אופל אסקונ...שברולט קאווליר (:roll:) . ללאנטיס אני מפנה דרך ברצון.

_____

** אין הנאמר בהודעה זו מאפיין אותי באמת. במציאות אני כן מאפשר לנהגים לעקוף אותי, מגיב להבהובים, לא מתנחל בשמאלי ונותן בגז.

בנוגע לפותח השרשור - שלח הודעה פרטית למשתמש בשם Dannyboy - הבחור שיפוץ פיאסטה מהדגם הנ"ל (בצד המכאני בכל אופן). חפש את השרשור שלו בפורום טכני.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...