Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר מועדון פיאט נפל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יכו ללהבהיר לי מה קורה עם מועדון פיאט , שהאקרים מצריים, שונאי ישראל , עלו עליו לאחרונה, ועכשו הפילו אותו לגמרי, מבלי אפשרות לגלוש באתר?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מישהוא יכו ללהבהיר לי מה קורה עם מועדון פיאט , שהאקרים מצריים, שונאי ישראל , עלו עליו לאחרונה, ועכשו הפילו אותו לגמרי, מבלי אפשרות לגלוש באתר?!

בברכה

צביקה

כנראה בגלל עומס הגולשים אחרי המפגש השבועי.

פורסם

צביקה, האתר לא נפל פשוט הוסיפו לו עוד עמוד.

הפיתרון היה ברגע שאתה נכנס אליו לחץ "עצור" בסרגל הכלים, והופ- אתה באתר. עכשיו הוא עובד (למרות שלא רואים את הכתב...)

פורסם
צביקה, האתר לא נפל פשוט הוסיפו לו עוד עמוד.

הפיתרון היה ברגע שאתה נכנס אליו לחץ "עצור" בסרגל הכלים, והופ- אתה באתר. עכשיו הוא עובד (למרות שלא רואים את הכתב...)

ולא ניתן לכתוב בו , כל פעם שאני מנסה להגיב בפורום, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה, וגם אם אני כותב את שם המשתמש וסיסמה, הוא מבקש שוב ושוב, וכך לא ניתן להגיב!

מלבד זאת הפורמט כהה מדי ולא לרוחי, והכתב לא ברור!

אפוא גילי ???!

בברכה

צביקה

פורסם
אני מסכים איתך, הפורמט כהה מידי והכתב לא ברור בכלל.

תנסה להיכנס לפורמים דרך הכתובת הבאה:

http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums

אני הרגע הגבתי בפורמים שם ללא בעיות מיוחדות.

אני גם הגבתי עכשו, אך הפורמט לא לרוחי, וכשאתה מצטט הציטוט לא נראה לעין, ומעייף את העינים, ממליץ לחזור לפורמט הקודם!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...