Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לדים לאור ברקס לספויילר שאני עומד להתקין מחר

למשו יש מושג איפה אפשר לקנות כזה דבר באזור קריות ?

זה נראה כזה כמו פס מתכת עם הרבה לדים קטנים ונגדים קטנים ובסוף שני חוטים

פורסם

ישנו פס כזה, לא יודע את האורך אבל הוא מיוחד לספווילרים או כמחליף נורת ברקס בתא הנוסעים.

בחיפה יש 4 חנויות שתמצא שמה.

בתחנה המרכזית הישנה איפה שהכניסת אוטובוסים תגיד ללירון שסלבה שלח אותך יהיה לך מחיר טוב.

חנות בשם אוטוס , קצת לפני היציאה לכיוון הצ'ק פוסט מכיוון העיר התחתית, מצד ימין יש כביש שירות זה שמה.

חנות של חלקי חילוף המושבה הגרמנית הכיכר האמצעית.

ברחובות שליד הבניין טיל של משרד הפנים מפוזרות הרבה חנויות לשיפורים.

וכנראה שתמצא גם ב קארמרקט בחוצות המפרץ ליד מקודנלס.

פורסם

בצומת "מוצרט" אתה פונה לכוון המסעדה עובר מספר חנויות ותראה חנות לאלק' ( ....טרוניקס לא זוכר את כל השם).

הלד נקרא אולטרא ברייט ומחירו בחנות 7 שקלים לאחד ,ניתן למצוא ביותר זול.

יש חנות בצומת קרית אתא.....כשאתה פונה לכוון הבנקים ,שווארמת חאזן וכו' יש שם את הדואר (ממול לחנות ירקות) ,ליד הדואר חנות קטנה לאביזרי אלק' בפעם האחרונה שביררתי(לפני שנה) המחיר היה 5 שקלים ללד.

דרך אגב נפתחה שם חנות לגלגלי סגסוגת (מגנזיום) והמבחר ענק ובכל הגדלים האפשריים.

פורסם

אתם בטוחים שאנחנו מדברים על אותו דבר? 7 שקל? 5 שקל? נשמע זול... אבא שלי אמר לי שזה אמור לעלות בסביבות ה 50 שקל..

בכל מקרה צילמתי היום בבוקר את הלד השרוף שלי ככה שתוכלו לראות בדיוק מה אני צריך

מצטער שהתמונה גדולה אבל אני חייב שתדעו בדיוק על מה אני מדבר

12wt2.th.jpg

כזה בדיוק אני צריך משו יודע מאיפה אני יכול להשיג? האם באותם חנויות שהזכרתם?

פורסם

מה שאתה מראה פה זה סך הכל שורה של לדים ונגדים (כל "מנורה" קטנה כזאת זה לד)

זה באמת עולה בסביבות ה50 שקל

אבל... יכול להיות שמכול השורה הזאת נשרף לך רק נגד אחד או לד אחד וחבל להחליף הכל בישביל לד/נגד אחד.

מה שהם הציעו זה בידיוק ללד כזה ("מנורה" אחת) שאותו אפשר להשיג ברוב חנויות האלקטרוניקה.

:-) just smile
פורסם

"בצומת "מוצרט" אתה פונה לכוון המסעדה עובר מספר חנויות ותראה חנות לאלק' ( ....טרוניקס לא זוכר את כל השם)."

היפרטרוניקס סתאם יקר, בצומת קריית אתא ישנו יבואן והמחירים שם משמעותית יותר זולים.

החנות נמצאת למי שמגיע מחיפה - לוקחים שמאלה בצומת קריית אתא(מתחת לגשר), ממשיכים ישר ,עוברים רמזור אחד, אח"כ בפנייה אח"כ עושים פרסה וממשיכים כמה מטרים ישר , וחונים מצד ימין, החנות נמצאת בצמוד לדואר ולבנק = יבואן רכיבי אל"ק,יש לו שם הכל, מחירים מפתיעים = שווה.

פורסם

סבב אחי אני יקפוץ לשם... אבל איך אני "בונה" כמון שזה יהיה בתמונה? נגיד ואני קונה את הלדים מה אז?

איך אני מרכיב? שם נגדים? משיג בכלל תפס מתכת? נשמע מסובך

פורסם

הלוח שעליו יושבים הלדים זה לוח אלקטרוני מוכרים אותו בכל חנות אלקטרוניקה במידה שתבחר.

לכל לד צריך לחבר בטור לרגל הארוכה יותר (שהיא ה+) נגד של 490 אוהם.

אך בתמונה נראה כאילו שהלוח שיש לך יש עליו כמה לדים תקינים (כך לפחות ראוים בתמונה)

אז אתה יכול להחילף רק את הלדים השרופים ולהשתמש באותו הלוח.

:-) just smile
פורסם

ווואיי איזה סיפור אני לא מבין בחשמל בגרוש אין לי מושג איך לבנות..

תגידו אפשר לשים אולי משו ?

חייב דווקא לדים כאלה או לוח כזה?

אי אפשר לחפש משו אחר שיעשה אור ?

פורסם

אתה קורא מה כתבתי לך?

ידעתי שדיברת על פס כזה עוד לפני התמונה, והמקומות שכתבתי לך יש שם כאלה פסים מוכנים, רק לחבר למקור חשמל.

פורסם

סבבה אחי

הייתי בנתיים במקומות שקרובים אליי יחסית היפרטרוניקס קארמרקט מוסכים לחשמאלות רכב למינהם...

לאף אחד אין ..

אני יקפוץ היום לאוטוס.. דרך אגה אוטוס זה החנות של המגברים סאבים וכל זה? או שאני מתבלבל?

עדכון : גם באוטוס אין הרגע דיברתי איתם מזה יאללהה איך אין את זה בשום מקום???

משו אולי מכיר פירוקיות באזור הקריות? מגרש גרוטאות משו?

VOLK יש לך מספרי טלפון לחנויות שאמרת? זה די רחוק ממני עדיף שאני יברר בטלפון

• תוכן חדש...