Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי 205 1.4 שנת 94 הזרקה.והפעולה של המנוע בסרק לא ממש מוצאת חן בעיניי הוא עובד לא רגוע והבעיות שהיו בהתנעה עדיין ממשיכות לצערי crybaby.gif גם אחרי ניקוי "חיישן הבוקר" זה מתבטא בכך שתמיד מתי שאני מתניע המנוע מתחיל לעבוד ואחרי כמה שניות כאילו נחנק ונכבה..אפילו שאני מתניע בשלבים נותן למשאבה להתחיל לעבוד ככה 5 שניות ואז מתניע..לא עוזר crybaby.gif ולרוב אחרי ההתנעה השנייה-שלישית הרכב נוסע במאמץ כזה ודיי מקרטע וככה חוזר לעצמו דיי מהר...ולפעמים זה חוזר גם בזחילה בראשון שקשה לו והוא מקרטע ונכבה..אבל הכיבוי בזמן נסיעה לרוב לא קרה...

מה דעתכם??

תיאור כללי...הרכב נמצא בבעלותי חודש וחצי ועבר ישור קו דיי רציני שכלל בלמים קדמיים משאבות אופן אחוריות החלפת פאקונג ראש תושבות מנוע גיר וניקוי רדיאטור עד כמה שידוע לי ובנוסף כיוון שסתומים. כמו כן עד עכשיו עד כמה שאני בדקתי אין נזילות והכל נשאר ברמה שהייתה שזה כולל שמן מנוע, נוזל קירור ונוזל בלמים...

בנוסף הלך לי הסטרטר לפני שבועיים והוא עבר שיפוץ ועכשיו הכל בסדר...לפחות עד עכשיו..

והמצבר אגב בן 4 חודש בערך...

מצטער על האורך ומקווה שמישהו יוכל להושיע כי זה דיי מתסכל והייתי כמובן רוצה שיהיה לי מוסך שאני יוכל לסמוך עליו ושבאמת יוכל לסדר לי את הבעיה...

חוץ מזה אני ממש מרוצה הרכב ממש אין cool.gif הרכב הראשון שלי...נוסע יפה רק התחלות הנסיעה מתסכלות...הייתי רוצה להיכנס להתניע ולנסוע האם זה עוד אפשרי...או שהשנים עושים את שלהם..וזה חזון לא ראלי? embarassed.gif

תודה לעונים!

פורסם

לדעתי מדובר בחיישן למבדה או בחיישן הטמפרטורה שנמצא בתוך בית ההזרקה.

אבל הניחוש שלי הוא בחזקת ניחוש כל עוד לא הגיע הרכב לדיאגנוסטיקה מקיפה.

בחיפה, שלמיטב זכרוני לא רחוקה בכלל מנהריה, יש את דני ממצת אור.

בטח כבר נמאס לו לטפל במונוג'טים של ה205, אבל הוא יודע ומכיר את המערכת ויוכל לעזור לך לפתור את הבעיה.

http://www.musach.co.il/details.asp?id=238

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...