Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום את הקומפוננט שכרגע לא מחובר,עכשיו יש לי את המגבר של אינפינטי ה-6 ערוצים שכרגע מגביר רמקולים 6*9 קומפוננט וסאב.

עכשיו המגבר יכול לעבוד גם כמגבר 3 ערוצים והינה הנתונים שלו:http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP

השאלה היא האם הקומפוננט יקבל הספק יפה מהמגבר ביחס להספק שהוא יכול לקבל או שזה לא מספיק בישבילו והוא לא ישמע טוב?

פורסם

ב 2 ברידגים המגבר יספק את הקומפוננט , ואת האחוריים תחבר לר"ד

בחיבור רגיל אתה לא תמצא את היכולת של הקומפוננט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זה שהמגבר יחובר לקומפוננט בשתי גישורים לא יגרע מאיכות הסאונד של הקומפוננט ואים כן עד כמה ?

האם באמת אני ירגיש בשינוי?

פורסם

היום אני וסלבה מהפורום (מיצובישי רולס) התקנו את הקומפוננט שעובד די טוב, הבעיה היא שהמגבר נכנס לפרוטקשיין בווליום 40 בפיוניר 6700mp לפעמים אפילו ב-35!

המגבר הוא אינפינטי 6 יציאות:http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP

המגבר כרגע עובד כמגבר 3 יציאות, כל הערוצים מגושרים!

המגבר מגביר גם כן קיקר קומפ ויאר.

לפני זה היו לי זוג 6*9 שהיו מחוברים למגבר :http://zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=29604

וקומפוננט של ג'יביאל:http://zap.co.il/model.asp?model_id=37790

והסאב כמובן ולא היו שום בעיות אפילו בווליום של 45-50!

האם זה בגלל שהמגבר חלש בשביל הסאב והקומפוננט של מורל או שיכול להיות גם משהו אחר??

פורסם

אנשים הגיין נבדק! הבעיה היא היציאה של הסאב היא ממש חלשה לסאב הזה! ברגע שאני מנמיך לו את הגיין ביציאה של הסאב הכל עובד אבל אז לא מרגישים את הסאב כמעט,כך שפה העניין או שאתה לא מרגיש את הסאב כמעט בווליום גבוהה או שאתה לא מגביר מעבר ל 35!,זה מה שאני גם הסברתי לבחור.

אני לא רואה פה פתרון אחר חוץ מלמכור את המגבר הנ"ל ולקנות מגבר 2 יציאות טוב+מגבר מונובלוק שיסחוב את הקומפ וי אר או שלהוסיף מונובלוק בנפרד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אנשים הגיין נבדק! הבעיה היא היציאה של הסאב היא ממש חלשה לסאב הזה! ברגע שאני מנמיך לו את הגיין ביציאה של הסאב הכל עובד אבל אז לא מרגישים את הסאב כמעט,כך שפה העניין או שאתה לא מרגיש את הסאב כמעט בווליום גבוהה או שאתה לא מגביר מעבר ל 35!,זה מה שאני גם הסברתי לבחור.

אני לא רואה פה פתרון אחר חוץ מלמכור את המגבר הנ"ל ולקנות מגבר 2 יציאות טוב+מגבר מונובלוק שיסחוב את הקומפ וי אר או שלהוסיף מונובלוק בנפרד.

סלבה ו LEVEL1986 שלום,

ישנם 3 סיבות למה המגבר נכנס לפרוטקשיין והם גם יסבירו את כלל הבעיה:

1.כיווני גיין לא נכונים.

2.עבודה בהתנגדות נמוכה מההתנגדות הנומינלית של המגבר.

3. עבודה בעומס מלא ואובר.

כל אילו קשורים זה בזה.

נתחיל מהראשון,

1. אם אתה מרים "ווליום" במערכת מעל 35 והוא נכנס לפרוטקשיין זה כבר אומר שהגיינים אינם מכווונים בהתאם ליציאת הפריאווט של המכשיר.

הגיין הוא אינו פוטנציומטר עוצמה או כפתור ווליום נוסף למערכת, גיין נועד להשוואת מתח הכניסה של המגבר לבין מתח יציאת הפריאווט של הHU, כל פתיחה מעבר לאותו מתח של סיגנאל תוביל לעיוות(קליפינג).

2. הCVR של קיקר הוא סאב DVC, של 4 אוהם כל סליל, משמע --> התנגדות סופית של 2 אוהם.

בפועל המגבר יציב בגישור ומוצהר בהספק של 287 וואט RMS ב4 אוהם, כאשר אתה מחבר למגבר הזה סאב בעל התנגדות סופית נמוכה מההתנגדות הנומינלית של המגבר את גורם לא להכנס לפרוטשיין בדיוק בנקודה בה הוא עובר את ההספק המוצבר ב4 אוהם.

3.אתה עובד עם מגבר 6 ערוצים, אך בפועל אתה עובד איתו בעומס מלא, כלומר 3 גישורים, ובנוסף לכל אתה גם מחבר סאב של 2 אוהם התנגדות סופית, למה ציפית?

ועוד עניין קטן, המגבר הנ"ל מוצהר 287 וואט RMS בגישור ב4 אוהם, בפועל הוא יוציא פחות מכך כי אין לנו תנאי מעבדה, והCVR של קיקר דורש הספק עבודה של 400 וואט RMS, בפועל על מנת לנצל את הסאב הזה דרוש הספק גבוה בכ20-25 אחוז מהספק העבודה שלו, כלומר 480-500 וואט RMS על מנת להפיק את המירב.

בגלל בעיות של התנגדות נמוכה של הסאב מול המגבר, ובגלל הספק עבודה לא מתאים לדרישות הסאב , הייתי שוקל להחליף את המגבר.

ורצוי להביא מגבר מונובלוק ייעודי לסאב שיודע לעבוד בעכבה של 2 אוהם ולתת באיזור ה450-500 וואט RMS, על מנת באמת להגיע לניצול מקסימלי.

ניר

under construction..

פורסם
מה יתן לא שהוא יבדוק GAIN? אם הוא לא עלה על תקלה לבד אז זה שהוא יסתכל על GAIN לא יעזור לו.

תנמיך את הGAIN עד הסוף תישב באוטו ו תישמע ו תעלה אותו עד גבול מסויים שתישמה טוב אבל לא חלש מידי.

ספציפית לדברייך - אתה קולט ששללת את דברי והמלצת לו לעשות בדיוק מה שאמרתי, נכון?!

מה זה לבדוק גיין?! לכוון שוב...

בקיצור - לפני שאתה שולל דברים - תבין מה אתה קורא.

זה יעזור לך הרבה בחיים.

פורסם

אני מבין דברים כמו שצריך אני חושב. הבעיה היא ש אתה רושם "תיבדוק את הגיין" ו לא מפרט מה בידיוק לעשות אם הדבר הקטן שמסתובב שמה, שנימצא על גב המגבר. יתכוונתי לזה שאם בן אדם לא חשב לבד לעשות את זה אז זה אמרתה לו "ליבדוק" לא בידיוק יעזור לו. כי הוא צריך הסבר מדוייק. ככה אני חושב.

בקשר להבנה: מה קרה לאנשים...? אין מה להגיד חוץ מלהציע "תקרא שוב ואולי תבין מה רשמת או רשמתי" להבין? הכל בסדר אל תדאג הבנתי את השלוש מילים שרשמת. עכשיו תנסה להבין אתי.

חה חה חה... :-D אני רק יכול ליצחוק מזה זה הכל...

פורסם

ובכן חברים הבנתי שאני חייב לספק לסאב שלי מגבר מונובלוק על מנת שיפיק ממנו את המירב אבל מצד שני אני לא רוצה למכור את המגבר 6 יציאות של אינפינטי כי הוא חדש ובקושי היה בשימוש ואני רוצה לנצל אותו עד כמה שאפשר על מנת שיגביר לי שתי זוגות קומפוננט, אז אים כן השאלה שלי כזאת: האם אני יכול לחבר את הקומפוננט של מורל ליציאות שהיו של הסאב, ה- 2*107 ועוד זוג קומפוננט של ג'יביאל לעוד שתי יציאות ואת השתי יציאות הנותרות להשאיר פנויות?

או האים יש אפשרות לגשר בין אחת מיציאות ה-107*2 אים אחת מיציאות ה-56*4 בשביל הקומפוננט של מורל?

קישור למגבר:http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP

תודה!

• תוכן חדש...