Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

1. אני מחפש צמיגים במידה 145/70/13. הייתי אצל אנטון בשישי, יש רק SONAR וSAVA במחירים של 175 ש"ח ליחידה. אומנם הוא אמר לי כי יוכל להשיג לי כל פירמה וכל סוג, אבל המחיר יהיה בהתאם. התפתחויות מחר.

בנתיים, מישהו בעל מידה דומה קנה איפשהו צמיגים טובים? מה ובכמה?

2. בשבת רציתי להחליף פילטר דלק, על הצינורות המגיעים לפילטר ישנם מן הידוקים מיוחדים שלא הצלחתי לפתוח. בספר הטכני לרכב, מצוין כי יש להשתמש בפלייר מיוחד של היצרן. את הפלייר ראיתי רק בחו'ל (איביי) במחיר של כ-50 ש"ח לא כולל משלוח.

למישהו יש אחד כזה להלוות? למישהו יש מושג איפה ניתן לרכוש משהו כזה?

מצ"ב תמונות הסבר.

בתודה מראש,

filter.JPG

plier.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

פלייר מיוחד לחבקי (בנדים) צנורות הדלק תוכל לרכוש בחנויות של כלי עבודה למוסכים ולדוגמא:

"אספקה לתעשיה" שברח' יצחק שדה 33 ת"א, טל' 03-5617851 ובקש את חגי.

אם תביא איתך התמונה שצרפת אל החנות אז זה יסייע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

SONAR חברה מאוד אמינה בתחום הצמיגים, צמיגים שעושים עבודה יפה

וללא כל בעיות.

הסוואה אני לא הייתי הולך עליהם עקב בעיות ייצור שונות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

רפי, תודה. אני יודע כי זוהי הוצאה חד פעמית, אך בשביל להחליף פילטר כל 25K, אני מעדיף תחילה לנסות להשאיל.

אביב, אני מקווה שאתה צוחק.

תודה על התייחסותכם,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

צוחק אני ממש לא, סונר חברה טובה כמובן לא נשווה אותה למישלין, יוקוהמה ושאר הירקות

אבל הצמיגים הנ"ל טובים ועושים עבודה יפה בחצי מחיר של מישלין או כל מותג אחר.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כן, בדקתי. המחירים לא רעים. ויש צמיגים במידה המדוברת.

קיבלתי בטייר-קלאב (במבצע של ה4 במחיר של 1) הצעה על רביעית הנקוק ב650 ש"ח כולל התקנה, אולם הם לא מן החברות המובילות. אך במחיר שכזה, אם יהיו טריים, כנראה שאקח אותם.

משכנתא זה קל

פורסם

ניר, לפי החבקים המקוריים על האוטו הייתי שואל את עצמי אם הוחלף אי פעם פילטר דלק, ממליץ בחום לעבור לבנדים מתברגים ולחסוך את עיגול הפינות המיותר של הצרפתים האלה.

50$ על חתיכת פלאייר שמוריד חבק חד פעמי זה בזבוז כסף אם אתה לא מוסך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון, כנראה שהוחלף. כי רואים סימני פציעה בחבקים הקיימים.

בקסארה של אבי החלפני את החבקים עם הקליפסים, לכאלה עם הברגה תוך החלפה של הצינורות לצינורות גומי מסוככים, מה שגרם לסיבוכים ונזילות. כך גם כאן, יש לגשר בין הפילטר לצינור הפלסטיק ע"י צינור אחר, מה שעלול לגרום לבעיות.

והמחיר הוא 50 שקל, לא דולר ($). הבעיה היא שלא אצטרך אותו, אלא אחת ל25K ק"מ.

מדובר ברנו טווינגו 1995.

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch,

לגבי המחבר - אכן הוא דורש את הפלאייר הייחודי, המופיע בתמונות שצירפת.

חשוב להכיר שעפ"י הוראת היצרן, בעת החלפת הפילטר, יש להשתמש בגריז רב תכליתי (מק"ט 7701422308 למקפידים) למריחה על 2 קצוות הפילטר, כדי למנוע הידבקות צינורות הדלק לפיות הפילטר, עם הזמן.

אם תבחין בקושי חריג בעת הסרת הצינורות, דע כי זה שהתקין את הפילטר אחרון לא פעל עפ"י ההוראה.

אם אכן תגיע לידי כך, השתמש בספריי חודרני כדוגמת WD-40 והמתן מספר דקות לאחר הריסוס.

לגבי רכישת הפלאייר - ממליץ לך לרכוש את הכלי, ולו רק בשביל ללמוד ולהנות מתחזוקת הרכב בעצמך (וכמובן שלכך מתווסף היתרון להחלפות הבאות).

אם תזדקק למידע נוסף - בשמחה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

עדכון קל,

קניתי צמיגים. Hankook H415 במידה המבוקשת תמורת 650 ש"חים כולל הכל. הצמיגים טריים (4805) והשירות היה מהיר ולבקשתי.

לגבי הפלייר, עברתי ב5 חנויות לאספקה טכנית באיזור חיפה והמפרץ. ואין באף אחת. :|

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...