Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אבי רכש לאחרונה סוזוקי ויטארה 3 דלתות מודל 2002

היום התקנתי לו דיבורית ברכב, ולהפתעתי, לאחר חיפושים נרחבים לא מצאתי את תיבת הפיוזים.

נשמע דבילי ביותר, אני יודע. אתם בטח חושבים, "עוד אחד שחושב שהוא מתקין.."

אז פה הטעות. זה לא רכב ראשון שאני מתקין בו (דיבוריות מערכות וכו'..)

בספר הרכב אמרו שזה צריך להיות ליד הרגל השמאלית של הנהג.

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי.

אני כנראה דפוק בשכל, וצריך את עזרתכם בחיפושים.

אני ינסה מחר לצלם תמונה - לאלה שלא יאמינו שחיפשתי מספיק. זה לא דבר כזה קטן.

תודה מראש לעוזרים והאופטמיים,

אלון

פורסם

אתה יכול לקחת מתחים ישר מהסוויץ' (ממתג ההנעה) ובתנאי שאתה יודע לזהות את החוטים ולחבר נתיכים בעלי ערך נומינלי תואם . (מתאים להוראות התקנה של החברות הסלולריות)

עוד דבר: את המינוס חבר לפח הרכב עם בורג קודח ודיסקית משוננת בין הפח לבין הסופית (שהחוט מולחם עליה) (גם זה לפי תקן החברות הסלולריות)

לחילופין את החוט מינוס אתה יכול לחבר לכל מקום שהוא מחובר לפח הרכב עם בורג קיים(עם מוטרה קיימת) (מוטרה=בעיברית זה אום)

את העריסה אל תתקין בקו פחות מ45מעלות מדפנות כריות האוויר, הן משמאל לפתח הקצוני הקרוב של כריות האוויר הימנית, והן בזווית כלפי מטה. (מאוד מסוכן במצב של תאונה חס חלילה)

אם תרצה עוד המלצות לגבי התקנים (המחמירים) של חברות הסלולר כדי למנוע "הד" ורעשים שונים, שאל ואענה.

בהצלחה

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

או-קיי,

את הדיבורית הצלחתי להתקין באותו יום, אבל היה לי מוזר שאני לא מוצא תיבת פיוזים ברכב...

באמת לקחתי מתח להפלוס הקבוע שמגיע לסוויץ' (קשה שלא לזהות אותו..הוא הכי עבה מכולם...)

ואת מוח הדיבורית התקנתי מעל רגלי הנהג - שם יש יותר מקום מאשר לעל לרגלי הנוסע.

לצורך ההתקנה פירקתי את הפלסטיק שמתחת להגה - כך שאני רואה את כל מה שהולך שם.

אין שם תיבית פיוזים. אני לא צוחק.

יכול להיות שזה קשור להתקנה של איתוראן? היה ברכב איתוראן לפני שקנינו אותו.

אך המוכר הוריד את האיתוראן לפני שמכר.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...