Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ובעיקר לחברים הותיקים.

שמי תומר ומידת ההבנה שלי במכוניות מסתכמת בנהיגה פשוטה מנקודה א' לב'.

עד היום נכוותי פעם אחר פעם בקניית מכוניות (טוב סך הכל פעמיים אבל זה מספיק).

אני זקוק לייעוץ מקצועי, אישי, כולל בדיקת הרכבים בשטח עם מישהו שמבין ואני מוכן לשלם על זה!

באופן טבעי זה המקום לחפש את אלה שהם גם מומחים וגם ישרים, על כן ההצעה היא לחברים הותיקים בלבד. מנהלי הפורום אבקש את עזרתכם בנושא זה.

פרטים כלליים:

אני מחפש רכב קטן לי ולאישתי (2 נפשות במשפחה).

רצוי שיהיה חסכוני ושלא יראה מוסך.

התקציב 12,000 ש"ח ועם יהיה משהו ממש טוב אפשר להוסיף איזה אלפיינ או שתיים.

הרכב עומד להיותרכב יחיד במשפחה למשך שנה ואחרי כן אני מקווה לקבל סוף סוף רכב מהעבודה.

אחרי שיהפוך לרכב שני ימשיך הרכב לגמוא מרחקים פשוט כי אנחנו אנשי הכפר.

אני גר באזור אשדוד, ככה שמבחינה גיאוגרפית מי שגר בחיפה לא ממש מתאים. פנוי בימי השבוע אחר הצהריים (16:00 והלאה) ובימי שישי מ 13:00.

מי שהפרוייקט נראה לו מעניין וגם ישמח להרויח קצת כסף כיועץ, מוזמן לכתוב לי מייל ואני אצור איתו קשר.

תודה לכולם,

תומר

פורסם

אתה לא חייב יועץ בתשלום, פה עוזרים ללא תמורה.

לפי הדרישות לדעתי כדאי לך לחפש סובארו DL/ג'אסטי.

קח אותם למכון בדיקה ותסרוק את התוצאות בפורום והמומחים כבר יודיעו לך אם להתרחק או לקנות את הרכב ואיך ליישר בו קו.

פורסם

מסופקני אם בנאדם יקח רכב של 12,000 שקל לבדיקה שעולה ~500 (אם לא יותר)..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אתה הולך על הג'אסטי עדיף לך לחפש ידנית , מנסיון של חבר הגיר האוטומטי קצת בעייתי

כמו שנאמר כדאי לך להעזר בשרות הפורום ולא לשלם "ליועץ" כזה או אחר

פורסם

חברים שלום,

זה שוב תומר זה שביקש את אותו יועץ בתשלום. הרעיון שלי מעט שונה... דווקא החלק של חיפוש הרכב הוא הבעייתי יותר בעיני. אני מאמין שחובב מכוניות אמיתי יוכל "להריח" ולבדוק בעצמו את הרכב ולמצוא את המציאה שכל אחד מאיתנו רוצה. אני לבדי לא יכול למצוא אותה - אני לא יכול "להריח" מכוניות.

הרעיון בכללי הוא כזה.

1. פגישה עם היועץ הפוטנציאלי כדי שאני אדע עם מי אני עובד (או מי עובד בשבילי), הקפה עליי. ביחד נאפיין את הרכב המתאים לצרכים שלי ונבחר את הדגם (או הדגמים שעליהם נתמקד).

2. היועץ יעשה מעט חיפוש בלוחות, עיתונים אינטרנט ויעשה גם טלפונים - והוא זה שיחליט מה כדאי לראות ועל מה חבל לבזבז את הזמן.

3. ביחד נלך לראות את הרכבים והיועץ ייתן חוות דעת מקצועית.

4. במידה וימליץ אקח לבדיקה במידה ולא ייתכן ואקח על פי חוות דעתו.

בכל מקרה על ייעוץ אישי (פנים אל פנים) + טלפונים וחיפוש + בדיקה משותפת יקבל היועץ הנאמם שכר טירחה (משהו של כמה מאות שקלים - בערך כמו בדיקה), אני חושב שזו הזדמנות לכם לתת עצה מקצועית ולהרויח קצת כסף. ולי ממשפחת הנהגים חסרי הידע הטכני הזדמנות להוציא תא הכסף בתבונה, ולרכוש רכב יותר טוב ממה שאוכל למצוא לבד!

פורסם

מוכן לייעץ לך (ללא תמורה כספית)

דבר איתי בפרטי.

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רוח הפורום היא ייעוץ ועזרה על בסיס התנדבותי / חברי בלבד.

אתה מוזמן להשתמש בשירותי ובמאגר הידע של הפורום לצורך הענין.

אם אתה מעוניין לשכור שירותיו של יועץ - פרסם מודעה בלוח דרושים, ואם אתה מעוניין בכ"ז לתגמל מישהו שיעזור לך פיזית בבדיקה - תעשה את זה איתו פנים מול פנים, ולא על גבי הפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...