Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא לא!

ללא ספק התוכנה MBM פשוט מדהימה, אתה בונה לעצמך פאנל (אם תרצה חצי שקוף), שבו יש את הדברים אותם אתה בוחר, מתחים שונים, מהירויות של מאווררים, טמפרטורות של כל חלק במחשב שמסוגל לדווח טמפרטורה, תוכנה מקצועית מאוד, פשוט מדהימה.

לבחור שמתחתיי - EMULE?

פורסם

תודה חברים, בדיוק את שתי אלו חיפשתי :-)!

עשיתי שינוי במבנה של המארז לקירור אקפטיבי יותר. לא עברתי עדיין לקירור מים כי זה לא ניתן לביצוע אצלי במחשב.

עריכה: ארז תן בבקשה לינק לאתר התוכנה (לא להורדה).

פורסם

עשיתי שינוי במבנה של המארז לקירור אקפטיבי יותר. לא עברתי עדיין לקירור מים כי זה לא ניתן לביצוע אצלי במחשב.

כשתעשה את זה בעתיד, אל תשכח להחליף פרסטון כל שנתיים... :roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה לוח אם יש לך???

כי אם זה asus , אז יש להם אחלה של תוכנה שמראה לך את הטמפ' במחשב של המעבד ושל הלוח בזמן אמת.

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם
ומה דעתך לשאול את השאלה הזאת בפורום מחשבים?

אני בטוח שפריקים של מחשבים יוכלו להמליץ טוב יותר מפריקים של מכוניות....

יכול להיות שחלקינו מוגבלים, אבל חלקינו לא מוגבלים לתחום אחד של התעסקות בחיים, מעבר לעבודה, לאוטו, יש עוד דברים שאנשים עושים, לא יודע מה איתך... אבל אצלי זה בטוח ככה.

פורסם

לוח אם של GIGABYTE

זה שאמר על פורום מחשבים. אז זהו גם אני חשבתי שפה זה רק מכוניות. הופתעתי לטובה כאשר נתנו לי תשובות טובות ובזמן קצר על בעיות/שאלות שהיו לי במחשב. מעכשיו גם אני ימשיך באותה הדרך בענייני מחשבים פה. או כל תחום אחר שיש לי בו ידע.

פורסם

התוכנה היא asus probe , היא מגיע ביחד עם הלוח אם ,

אם אני לא טועה אז התוכנה מתאימה אך ורק ללוחות של asus !!!!

הנה הלינק תבחרו איזה לוח אם יש לך ,ואז תורידו את התוכנה ,

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

ארז, כשאני בא להתקין את הMDM, הוא מציין שהוא מתקין איתו איזשהו דרייבר - האם במקור הוא מגיע עם איזשהו לוח של חברה מסוימת?

• תוכן חדש...