Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפ' עבודה בפג'ו 206 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קרה לי מקרה ואני רוצה לדעת האם מערכת הקירור תקינה

בנסיעה בעיר באיזור שיש כל 50-80 מטר פסי האטה המחוג של החום הראה 2 פסים מעל ה90 מעלות

לאחר מכן עצרתי בצד,האוטו נשאר על דרייב הטמפ' ירדה,וכששילבתי לניוטרל הטמפ' עלתה שוב ב10 מעלות בערך.

לאחר מכן בכביש החוף הטמפ' היתה על 90 ובכל האצה המחוג שוב עלה באיזה 10 מעלות.

האם זה נורמלי?

פורסם

בדרך כלל כשחום מנוע עולה בזמן האצה (סל"ד מנוע גבוה) זה כי רדיאטור הרכב סתום ומש' המיים המסתובבת גם היא מהר יכולה לספק ולהניע רק כמות קטנה של מיים/נוזל קרור מצוננים מהרדיאטור אל המנוע שחומו עולה.

יש גם לבדוק היטב את הארקות מרכב הרכב והמנוע שהן תקינות וללא מפלי מתח הגורמים לזיוף שעון חום המנוע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב הרכב היה במוסך

בחיבור למחשב התגלה שהמחוג מראה בין 8 ל10 מעלות יותר ממה שהמחשב מראה המחוג כוון.

בשביל השקט שלי מי הקירור הוחלפו,נוקז אויר,המוסכניק שטף את הרדיאטור מבחוץ הוא היה מלא בבוץ

ובדקנו במשך קרוב ל40 דקות במקומות עם תנאי נסיעה שונים והמחוג עולה גג 2 מ"מ מהסימון של ה90.

תודה :)

• תוכן חדש...