Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניתי בדיוק עפ"י נתוני היצרן.

בחרתי בתיבה אטומה משיקול האיכות הדיוק ומהירות התגובה של הסאב.

לגבי המגבר, תפרסם לפחות את שמו כי יש עוד אנשים שרוצים לדעת חוץ ממני.

בנושא הMDF

בחנתי את הנושא ולפי דעתי אם מהנדסים בחו"ל אשר בדקו את כל סוגי התיבות וסוגי העץ החליטו כי הMDF הוא המומלץ אז מי אני שיתווכח על החלטה זו.

MDF זה סוג העץ הכי ממולץ לרמקולים ולא מסנדוויץ' !!

התיבה אטומה..??? כי אם כן , ואתה מחפש SPL .. אז הייתה כבר בונה תיבה עם פורט וגם לפי נתוני היצרן..

לגבי התיבה שלך ..למה לא הלכתה לפי הנתוני יצרן!!!??

נ.ב. אם אתה רוצה מגבר שיפוצץ לך את הסאב הזה ,מגבר באמת ברמה אז דבר איתי בפרטי...

משהו הרבה יותר טוב מהקיקר 1200.1 בהרבה!!!!!

פורסם

לגבי הדמפינג פקטור

מצורף קישור אם הסבר

http://www.classic-audio.com/marantz/mdampingfactor.html

מה שלא כ"כ מובן לי הוא למה אני חיפשתי כרגע באתרי החברה של קיקר, רוקפורד והייפוניקס לגבי נתוני הדמפינגפקטור ולא מצאתי אפילו זכר לנושא!

אין קשר בין דאמפינג-פקטור בלהפיק מין הסאב את המיירב.

תמיר

פורסם
לגבי הדמפינג פקטור

מצורף קישור אם הסבר

http://www.classic-audio.com/marantz/mdampingfactor.html

מה שלא כ"כ מובן לי הוא למה אני חיפשתי כרגע באתרי החברה של קיקר, רוקפורד והייפוניקס לגבי נתוני הדמפינגפקטור ולא מצאתי אפילו זכר לנושא!

בכל המגברים של היפוניקס נותנים התייחסות לגבי נתון הדאמפינג פאקטור.

זה בטבלאות שלהם בSPEC.

גם רוקפורד מציינים זאת בMANUAL של המגברים.

under construction..

פורסם

מה לגבי הנתון אצל קיקר??

בכל המגברים של היפוניקס נותנים התייחסות לגבי נתון הדאמפינג פאקטור.

זה בטבלאות שלהם בSPEC.

גם רוקפורד מציינים זאת בMANUAL של המגברים.

פורסם

המגבר שדיברתי עליו הוא רוקפורד 1500.1BD מפלצת אמיתית!!!!

מגבר מקורי ונדיר בארצנו הקטנה...

ל- lanosforce כן , אני ידעתי את כל מה שכתבת לגבי בניה של תיבה עם MDF כי את התיבה שלי אני בנית עם MDF ןקדחתי בו לפני כל בורג ואפילו מרחתי דבק נגרים בין כל פלטה קדי שיהיה אטום באמת..!!!

אז מה אתה אומר על זה.. אתה לא היחיד שיודע לבות תיבה עם MDF .. תהיה בטוח...

תתחדש על הסאב.. הוא ברמה חבל על הזמן (היה לחבר שלי כזה...)אתה יכול להעיר איתו את השכנים שלך מתי שאתה מיחוץ לשכונה!!! חחח

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

שכחתי לציין אבל המחיר של הבנייה הזאת עבר את סכום ה500 ש"ח רק על החומרים.

בקשה ממישהו מאיזור חיפה

המגבר שלי יגיעה רק בעוד חודשיים

אני זקוק לחיבור למגבר שיורד ל1 אוהם בשביל לבדוק את הסאב.

פורסם

לגבי השאלה של MDF או סנדוויץ, אז 99% מהתיבות של הרמקולים המיקצועיים (אלה שמישתמשים בהם במופעים הגדולים) בנויות מסוג מסויים של סנדוויץ שניקרא בירץ'.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לפי מה שהבנתי שיהיה קל לסחוב אותם, אם הם היו בנויות מMDF כול תיבה 3 אנשים היו צריכים כדי לסחוב אותה.

תמיר

פורסם
לגבי השאלה של MDF או סנדוויץ, אז 99% מהתיבות של הרמקולים המיקצועיים (אלה שמישתמשים בהם במופעים הגדולים) בנויות מסוג מסויים של סנדוויץ שניקרא בירץ'.

שלו.

שלו, לי יצא לעבוד 3 שנים עם מערכת TURBOSOUND שמיועדת לטראנס ולאלקטרוני,ואני מניח שאם יצא לך להתעסק עם ציוד רציני אתה יודע על מה אני מתכוון.

והיא בנויה כל כולה מMDF.

הבירץ' הוא סנדוויץ מאוד דחוס והוא עולה הרבה מאוד כסף פר מטר.

בפועל עדיין MDF, הוא הכי טוב מבחינה אקוסטית, הבעיה היחידה היא המשקל שלו ,ולכן רמקולים גדולים מאוד עשויים מסוגי עץ שונים מפאת הכובד של אותו רמקול.

אבך כאשר אנחנו דנים בנושא של תיבות לרכב, עדיין MDF הוא המנצח בקטגוריה הזאתי.

under construction..

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תתחדש גאי כל הכבוד זאחלה עבודה

וגבר אמרתי לך שבראשון אני אקפוץ לחיפה ואדבר איתך שאגיע ותנסה את הסאב עם המונו 1200-1

באמת אחלה בניה עצמית תתחדש אחי

kICKER בגלל אני מת על זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...