Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקפיץ לטובת כמה שאלות על הבנייה , אז ככה אני דיי חדש בתחום והתיבה שאני מתכנן לבנות תהיה התיבה הראשונה שלי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129857

יש לי כמה שאלות אוליי הם ישמעו מצחיקות אבל כמו שאמרתי אני חדש בתחום :oops: .

אז ככה :

1. כשראיתי את הטרמינל הבחנתי שהוא בנוי מ 4 כניסות ויציאות ,לסאב שלי (Kicker Comp 12') יש רק שתי יציאות , אפשר פרוט על העניין ?

2. שנית גריל קוסטמייז , העניין נראה מעולה ואני מעריך שגם אפקטיבי מפגיעה בממברנה , עם אילו מוטות השתמשת ?ההגבהה שבנית מיועדת לגריל או שיש לה תפקיד אחר ?

3. לאחר שאני בונה את התיבה ומורח לקה שקופה , אני מדביק את יריעת הלבד או ממסמר ? בירייה אחת או חלקים ?

תודה על העזרה , אחלה פורום אחלה אנשים !

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. כשראיתי את הטרמינל הבחנתי שהוא בנוי מ 4 כניסות ויציאות ,לסאב שלי (Kicker Comp 12') יש רק שתי יציאות , אפשר פרוט על העניין ?תעזר בספר ההדרכה מאתר יצרן.

2. שנית גריל קוסטמייז , העניין נראה מעולה ואני מעריך שגם אפקטיבי מפגיעה בממברנה , עם אילו מוטות השתמשת ?ההגבהה שבנית מיועדת לגריל או שיש לה תפקיד אחר ? מוטות אלומיניום חלולים מולאו בקצף אטימה. ההגבהה מיועדת לטובת הסאב בכדי להרחיק אותו מהקיר האחורי ובנוסף ניתן להחליף את ההגבהה לגודל אחר מבלי לשנות את התיבה לטובת סאב אחר.

3. לאחר שאני בונה את התיבה ומורח לקה שקופה , אני מדביק את יריעת הלבד או ממסמר ? בירייה אחת או חלקים ? איזה לקה שקופה, למה? מדביק אם דבק מגע את הלבד וזהו.

תודה על העזרה , אחלה פורום אחלה אנשים !

עידן.

חג שמח

פורסם

את הספוג רכשתי בחיפה בעיר החתית, יריעה של מטר על שניים, עלתה בזמנו כ120 ש"ח.

בכל אופן ניתן למצוא אצל רפדים.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צמר הרים ? מאיפה אפשר להשיג את זה בחיפה לדוגמא ? זה משפר ?

עריכה : אה לא שמתי לב , איפה בדיוק בעיר התחתית ?

לא לקח את התרופות שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...