Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני קונה רכב מיד שניה, אני מחפש רכב קטן, זול וחסכוני ועם זאת משהו שנחשב לרכב אמין. אני הולך בכיוון של סובארו ג'אסטי בערך או פורד פיאסטה, שניהם מודלים 92 עד 95 משהו כזה. מה אתם אומרים על המכוניות האלו? מומלצות? ואם יש לכם המלצות על רכבים אחרים או דברים שכדאי לדעת אשמח לשמוע זאת ממכם :)

נ.ב. עיינתי קצת בפורום ולמדתי הרבה דברים ממנו, אני ממש שמח שגיליתי את הפורום (דרך גוגל אגב)

תודה לכולם!

שבת שלום.

פורסם

הג"סטי אמינה ביותר ודיי מבוקשת כמשומשת נמכרת במחירי מחירון.

פשוטה מאוד לאחזקה, לא מתקלקלת וחסכונית.

כל זה בא על חשבון נוחות,ופשטות.

הפייאסטה לא חסכונית כמו ג"סטי, רועשת מאוד,יותר נוחה ונעימה למגע.

ג"סטי יש עד שנת 94 ואפילו ה- 1200 שנת 94 היא מוזרקת.

הפייסטות הגרמניות היו טובות ביותר וידוע לי שיוצרו בין השנים 89 עד 93 כך ידוע לי בכל אופן.

לאחר מכן היו דגמים שהגיעו מספרד ברזיל וכדומה.

הפייסטה 1400 בין השנים שציינתי היתה טובה מאוד.

הפייסטה היא יותר אוטו מאשר ג"סטי.

בהצלחה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קח בחשבון גם את הקאיה פרייד רכב קטן אמין וזול לאחזקה בתקציב של פיאסטה 94 תוכל לרכוש כזו שנת 97....גם דהייטסו סיריון באה בהחלט בחשבון...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

ג'אסטי 1.2 קרבורטור לא מכוון צרכה 1:17 בין עירוני.

שמע, כמו שנאמר, האוטו אמין, מאוד מאוד אמין (נסעתי איתו חולון-אילת-חולון-אילת-חולון בשבוע אחד!)

כמובן, זה בא על חשבון הנוחות (משהו שסידרתי עם המושב מסאג' שמוכרים באוטו דיפו ב120 ש"ח, תמיכה מעולה לגב), ואם אתה הולך על ג'אסטי, אז רק גיר רגיל, ורק קרבורטור, לאוטומט יש צרות כי זה גיר רציף, ולהזרקה מחלות ילדות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...