Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לי ברכב שמעתי מוזיקה, הגברתי קצת, לא נראה לי שיותר מדי כי כבר שמעתי יותר חזק מהסאב, ופתאום לא שומעים ת'סאב. המחשבה הראשונה הייתה שהלך הסאב, נשרף, הסליל או לא יודע מה.

כשיצאתי מהרכב, ראיתי שאחד הכבלים של החיבורים, יצא כאילו מהחיבור למגבר.

הפעלתי מוזיקה וניסיתי לחבר ת'סאב למקום שהוא היה אמור להיות מחובר - אין צליל.

אני כנראה אבוא למפגש מחר...

יכול להיות שזה הכבלים ולא הסאב? אם זה הסאב, כמה עולה לתקן (כמובן שתלוי מה)?

תודה.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

קודם כל לא צריך לקפוץ לזה שהסאב נישרף

אם יש לך אופציה חבר במקומו סאב אחר

אולי נישרף פיוז

אולי המגבר בפרוטקשן

מקסימום באמת ניראה במפגש אולי נוכל לעזור לך

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

יצא עשן? היה ריח של שרוף? פתחת את הוופר מהתיבה לראות שהחיבורים של הסלילים תקינים ומחוברים?

בדקת את היציאות של המגבר[ידוע שבטח הסאב אצלייך היה מחובר בגישור של 2 ערוצים מתוך ה4-לכן השאלה הנישאלת האם בדקת כל יציאה מהיציאות המגושרות לראות אם היא תקינה]?

המגבר ניכנס להגנה ?[נורת הפרוטקשן דלקה? המגבר היה חם? אחרי כמה זמן של שמיעה הסאב הפסיק לעבוד?]

בדקת את תקינות כניסות הRCA במגבר [כניסות השייכות ל2 יציאות שאתה משתמש לסאב בגישור ].

אם אתה מחר במפגש אני מאמין שיעזרו לך לנסות לאתר את הבעיה, גם אני.

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא היה ריח של שרוף, היציאה שהתנתקה היא מהפלוס של הגישור במגבר.

לא פתחתי שום דבר כדי לא לפגוע לא באחריות לא בטיח לא יודע מה.

לא ראיתי שנורה אדומה נדלקה על המגבר. המגבר עבד יופי על הקומפוננט, פשוט לא היה באס - כי לא היה סאב. =\

אני לא מבין בזה ולא רציתי להסתכן, אני אגיע למפגש כנראה ב2/3 ככה, זה נראה לי הכי מוקדם שאני אוכל כי אני בצפון, מגיע מאזור חיפה.

מקווה שהכל יסתדר לטובה. תודה.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

בדקת פיוזים במגבר? איך שניארת בהודעה מעל יכול להיות שהחוט + המשוחרר מהיציאה נגע וקיצר במהלכו וכניראה נישרף פיוז [אני מקווה שלא היציאות]בכל אופן

תגיע מחר, אני והחברה נישמח לנסות לעזור במטרה לפתור את הבעיה.

שבת שלום.

פורסם

לפי ההסבר שלך כנראה שמדובר בפיוז של היציאה של הסאב, שנשרף, ככל הנראה כתוצאה מקצר שנגרם בעת שהחוט של ה+ נגע ב - ויצר את הקצר. תחליף פיוז, ותבדוק את העניין.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

על פי החתימה של פותח השירשור מדובר במגבר JBL GTO 75.4, למגבר הזה אין פיוזים ביציאות לרמקולים. למגבר יש 2 פיוזים, שמחוברים במקביל בינהם, בטור לכניסת המתח הראשית של ה - 12VDC. כך שתקלה של פיוז שרוף לא יכולה להיות במיקרה הזה. אם הפיוזים היו שרופים אז המגבר לא היה עובד ביכלל, ופותח השירשור אמר שהקומפוננטים, שמחוברים למגבר, כן עובדים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אמממ.

אז מה האפשרויות של הבעיה שלי?

את האמת, כשניסיתי לחבר את הסאב מחדש, הייתי יחסית על ווליום נמוך, כי זה היה יחסית בלילה, ולא רציתי להרעיש, ולא הרגשתי שהוא זז בכלל, אני אנסה שוב על ווליום יותר גבוה.

אם אכן הסאב מקולקל - מה אני עושה?

נ.ב. יש אפשרות שהכבלים דפוקים ולא הסאב עצמו?

פורסם

קשה לי להאמין שהכבלים נידפקו. מה שכן תבוא היום למפגש ניבדוק לך את הסאב על מגבר אחר [במטרה לראות שהסאב תקין ] ניבדוק לך תקינות חיבורים בין הסאב לטרמינלים ומהטרמינלים למגבר. ניבדוק לך את תקינות 2 היציאות המגושרות שחוברו לסאב שלך[במטרה לראות שהן תקינות ולא ניגרם להם נזק /נישרפו ..]

ועוד כמה דברים שיעלו בראש .

אגב, הר"ד שלך כולל יציאה לסאב? האם היציאה הזו מחוברת למגבר? האם המגבר שלך מוזן בסיגנל דרך 2 זוגות של RCA מהHU?[בהנחה שכן יש מצב גם שאחת היציאות סיגנל מהHU נידפקה]

מקווה שנצליח לסדר לך את הבעיה[בהנחה וניתן לסדר ולא למשל היציאות במגבר שלך נידפקו ,דבר המצריך הפעלת האחריות על המגבר ותיקון הנזק ע"י היבואן]

שבת שלום.

• תוכן חדש...