Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה אורך חיים של מנוע במידה והוא מטופל בזמן ?

איך הוא מאבד מהכוח סוס שלו עם הבלאי של הנסיעה ?

הסיבה שאני שואל כי ראיתי ב CARFOLIO שהמכוניות שלי צריכה לעשות אפס למאה ב10.9 שניות

לצערי זה לא ככה..

למה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אכן 16V

מזאת אומרת איך בדקתי עם סטופר ביד אחד והגה ביחד שניה

לקח לי 14 שניות ..

יכול להיות שהייתי בעליה קטנה

או שמגזימים שם?

ולאיתמר אני יודע שעם הק"מ של האוטו יורד ההספק השאלה שלי איך אפשר למנוע או להחזיר את ההספק האבוד...

חוץ מהלחליף גיר ומנוע שזה חלקים עיקרים ויקרים איזה חלקים יותר זולים משפיעים על כוח סוס

הבנתי שכבלי הצתה ופלאגים

רציתי לדעת מה עוד

EAT SLEEP BOOST

פורסם
לצערי זה לא ככה..
לצאת מהמקום זו תורה שלמה.. גם אם תמצא נהג מירוץ שיודע לעשות את זה כמו שצריך, אני די בטוח שהוא לא יוכל לשחזר את תוצאות היצרן (המאוד אופטימיות, בכל רכב).

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אהלן.

כמה ק"מ הרכב שלך עבר? איך טופל? אגב לגביי נתוני יצרן במקרה שלי הם היו מדוייקים, 12.3 שנ'. (חבר שלי מדד וביצענו את הבדיקה מס' פעמים) ככה שהנתונים שפולקס' מספקים לדעתי לא מופרכים או אופטימיים מדי.

אני מצטט מהאתר של רוני אהרנוביץ' ממדור FAQ לגביי שיפורים:

"אלטרנטיבה זולה וטובה לשיפור רכב שאינו חדש היא להחזיר את המנוע למצבו המקורי. כל מנוע מאבד במשך השנים מתפוקתו המקורית: תאי השריפה צוברים פיח, טבעות הצילינדר אינן אוטמות כהלכה, מובילי השסתומים פגומים, כבלי המצתים לא מוליכים כראוי, תפוקת מערכת הקירור יורדת, האגזוז נסתם...טיפול יסודי במוסך המורשה ואתחול המחשב ו...ריקון הבגאז' יכולים לחולל פלאים"

מה שאני חושב לבצע גם לפולו שלי הוא ביצוע ניקוי שסתומי יניקה ע"י אינפוזיה וניקוי אינג'קטורים (הרכב עבר 100500 ק"מ ) כדאי לך גם לשקול זאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

איתמר ג'ורג'.

פורסם

האוטו עבר 130K מטופל במוסך מורשה

בלי בעיות אצלי חודש החלפתי לו שמן מנוע שמן גיר פילטר שמן פילטר אוויר מים אפילו פילטר דלק

ויש שיפור בנסיעה

EAT SLEEP BOOST

פורסם

מאיפה כל התאוריות האלה???

בהרבה מקרים בפועל התוצאה טובה יותר מהצהרת היצרן.

אל תפתחו תאוריות לגבי איבוד כ"ס ושאר ירקות,

אין אורך חיים מוגדר למנוע.

פורסם

איך משפיע כיוון שסתומים על נסיעה ?

בטופס בדיקה רשמו לי לחץ גבוה בשסתום 8 8 8 20

אמרו לי פה שזה תקין

עוד משהו האוטו מאיץ מהר מאוד ל60 אבל מ60 ל100 לוקח לו יותר זמן

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...