Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מרשים למדי כמו שהכותרת מציינת, מרצדס.

מאחור הופיע הכיתוב KLEEMAN (כמדומני - צפיתי בו אלכסונית אליי מעט רחוק) ו CL 60 בצידו השני.

על מה מדובר?

תודה מראש,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

ישנה עוד אחת שחורה בחולון ... :D

זה בסיס של CL60/65 , על הרכב לא מופיעים סמלים של מרצדס ובמקומם ישנם סמלים של הסדנה עם האות K .

הם לוקחים את ה CL60/65 ומשפרים אותה קלות , אם אני זוכר נכון לאיזור ה 650 כ"ס עם צמד מפוחים איכותיים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

ואם כבר אנחנו בתצפית, במשכית פינת אבא אבן בהרצליה נצפו, תוך בערך 5 דקות (הזמן שלוקח לחצות את הכביש):

1) ריינג' רובר חדש

2) 645Ci

3) CLS350

4) M6 עם מספר ישראלי

בדרך חזרה, SL55AMG.

ובדרך הביתה, 911 Carrera S (הדגם החדש, 997).

אכן, אחד מהיתרונות של עבודה במתחם הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עמוס - יש לך תמונות פנים ותמונות מנוע.. מה עוד אתה צריך ? :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתם בטוחים שזה לא בודיקיט של קלימאן בלבד?

עמוס

לפי התמונה הזו בודאות ניתן להבין שלא מדובר בבאדי קיט...

050310_021726-494_kleemann4.jpg

פורסם

השחורה עם K מקדימה במקום הסמל של המרצדס...

לפני כשנה ההיתי בשנקין והקלימן השחורה עשתה שם סיבובים, כמה חבר'ה צעירים שבאו לעשות פוזה.

עשו את שנקין 4 פעמים, וכל פעם שהגיעו פירפרו את האמא של הצמיגים והוציאו עשן כמו מטורפים.

אוי למה אין לי אבא מולטי מיליונר :\

Maserati.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...