Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קטנה לגבי איביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השיטה שלי:

ללכת לבנק ולקנות צ'ק בנקאי לפקודת המוכר.

ללכת לדאר ולשלוח לו בשירות EMS. המעטפה שלך נכנסת למעטפה של EMS והצ'ק מגיע תוך 3-4 ימים.

זה עולה כמה שקלים אבל אתה רגוע.

האם אין בעיה למוכר לפדות בחו"ל שיק בנקאי של בנק ישראלי?

האם יש לבקש שיק "מיוחד" עבור נפרע שנמצא בחו"ל?

להבנתי ואם אינני טועה,גם אם שיק בנקאי אובד,אין החזר כספי מהבנק,החזר כספי כזה אפשרי רק אם מחזירים לבנק את השיק המקורי?

תודה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין בעייה כי הצ'ק הוא של השלוחה בחו"ל. למשל בנק דיסקונט ניו יורק או משהו כזה...

המשלוח ב EMS מנסיון הוא בטוח.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלח לו 10 ותגיד לו שישלח לך את העודף יחד עם המוצר.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תרשו לי להתעלק על השירשור,אני קניתי כבר 7 דברים מאיביי לGT שלי,מגרמניה,אנגליה ואוסטרליה.

בכל מקרה רוב הפריטים היו בגודל שנכנס לקופסה ממוצעת,עכשיו אני מעוניין לקנות טמבון קדמי של GT דור שני (הרבה יותר יפה מדור ראשון) מאיביי,המוכר הסכים לשלוח לי את זה מאנגליה.

השאלה שלי איך בדיוק יגיע אליי טמבון ? זה לא בדיוק משהו שנכנס בקופסת נעליים?

ובכלל מה דעתו של המכס בנידון?

בבקשה תשובות מבעלי נסיון.

תודה מראש.

פורסם

נסה לפרוט ב-CHANGE הקרוב למקום מגוריך (או אצל הגרוזיני בפינה;) - תרתי משמע :D)

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
...עכשיו אני מעוניין לקנות טמבון קדמי של GT דור שני (הרבה יותר יפה מדור ראשון) מאיביי,המוכר הסכים לשלוח לי את זה מאנגליה.

השאלה שלי איך בדיוק יגיע אליי טמבון ? זה לא בדיוק משהו שנכנס בקופסת נעליים?

ובכלל מה דעתו של המכס בנידון?

המוכר יגלה שלא ניתן לשלוח חפצים בגודל כזה דרך הדואר. ניתן לשלוח דרך חברות כמו DHL או FedEx, אבל העלות אסטרונומית.

המכס בד"כ מסתכל על הטופס שמצהיר על ערך המשלוח. במקרה של חבילה גדולה במיוחד, כנראה יפתחו אותה כדי לאמת את תוכנה. אם זה נראה משומש ונטול ערך (למי שלא מבין ב GT, כמובן), רוב הסיכויים שלא יבקשו ממך תוספת מיסוי.

פורסם

דווקא בעל פירוקיה באנגליה ביקש ממני 80 פאונד משלוח שזה המון,אני מחכה למוכר אחר ,נראה אם הוא לא יצא רמאי ויבקשה מחיר יותר הגיוני.

האמת שנאמר לי שניתן להשיג כזה טמבון חדש,בעלות של קרוב לאלף שקלים כאן בארץ,השאלה כמה זה כדאי מבחינה כספית לעומת חו"ל.

תודה על המידע.

פורסם
דווקא בעל פירוקיה באנגליה ביקש ממני 80 פאונד משלוח שזה המון,אני מחכה למוכר אחר ,נראה אם הוא לא יצא רמאי ויבקשה מחיר יותר הגיוני.

למה אתה חושב שהוא רמאי ? דווקא נשמע מחיר די סביר. מחיר המשלוח בחברות בלדרות הוא פונקציה של משקל ונפח החבילה. אתה יכול להיכנס לאתר של אחת החברות, להזין את מימדי החבילה המשוערים, ולחטוף "שוק" מעלות המשלוח.

בדואר החישוב מתבסס, למיטב ידיעתי, רק על המשקל, אך יש מגבלה על גודל החבילה. פגוש לא ניתן לשלוח בדואר. זו לפחות התשובה שאני קיבלתי כשניסיתי להזמין מחו"ל.

פורסם

אני מצטרף לדעתו של ארנון. זה שהסכום אסטרונומי זה לא אומר שהמוכר רמאי. ניתן לקבל קנה מידה אם תיכנס לאתר הדואר האנגלי (וכך גם לגבי גרמניה,ארה"ב וכיו"ב) ולהקיש את נתוני החבילה והמען,אני מציע שזה יעשה בישיבה כי התוצאות יהיו קשות. הפרשים של 10 עד 20 אחוז הם נורמלים כי לא כל מה שתקיש במחשב יהיה זהה להתרשמות והערכת פקיד הדואר בסניף ממנו תישלח אליך החבילה.

הרבה יותר נורא כשמדובר ב UPS או FEDEX .

זהו האבסורד,בחו"ל קל יחסית למצוא חלקים,לפעמים הם גם זולים אבל היבוא (משלוח+מכס) הופך את התחביב ליקר ביותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פגושים לא ניתן לשלוח בדואר בגלל האורך, ולגבי חברות שילוח אחרות המחיר כל כך גבוהה שיותר כדאי לדעתי לטוס לאותה מדינה באותו הסכום וגם להנות מטיול, אבל צריך לבדוק עם חברת התעופה אים ניתן להכניס חפץ ארוך למטוס בלי תשלום נוסף, יצא לי לראות 2 בחורים ישראלים שהחברת תעופה לא הרשו להם להכניס ספויילר ונורת פלורוסנט ארוכה למטוס בדרך חזרה לישראל בגלל האורך ודרשו תשלום נוסף.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יהיה יותר טוב לשאול את זה את חברות התעופה ולא ספקולציות של חברי הפורום, נניח את אל-על...

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

• תוכן חדש...