Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קטנה לגבי איביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ניתקלתי באיביי גרמניה בפריט שבקישור למטה, שמתי לב שמופיעה בו המילה ישראל באנגלית ולא הבנתי באיזה הקשר ? כי זה בגרמנית.

השם ישראל מופיע מתחת לכמות ההצעות לפריט.

אז מה ההקשר ?

http://cgi.ebay.de/Kombiinstrument-Tachometer-Ford-Capri_W0QQitemZ4608013111QQcategoryZ96362QQrdZ1QQcmdZViewItem

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח מצאת שם משהו כמו "Nach Israel -- Nicht angegeben" - כנראה EBAY זיהה שאתה מישראל לפי שם המשתמש שלך, וזו הודעה שמשמעותה שהמוכר ישלח רק לגרמניה.

אתה יכול להעלות את הדף באנגלית - כנס ל- ebay.com ותבצע log-in. אח"כ תעשה חיפוש על מספר הפריט (4608013111) ותקבל את הכל באנגלית, כמובן חוץ מהטקסט החופשי שכתב המוכר.

כאשר העלתי את הפריט על ה-user שלי, לא היתה שום התייחסות מיוחדת לישראל, למעט ההודעה האוטומטית שהמוכר לא ישלח לי...

לקינוח, תרגום חופשי לאנגלית של הטקסט שכתב המוכר:

On offer is a used instrument cluster for Ford Capri 2/3. The instrument is suitable for models with V6 engines. Light use tracks on the view disc, otherwise in good state. Functionality is not checked.

Because it concerns the private sales of a used spare part, unfortunately, I can grant no guarantee rights and/or rights to exchange goods.

A lot of fun while offering.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה קובי,

ואני כבר חשבתי שמדובר על מוכר אנטישמי שכתב שהוא לא מוכן לשלוח לישראל.

אופיר

פורסם

מניסיוני באיביי למרות שיש מוכרים שמציינים את המדינות אליהם הם ימכרו,הם ישלחו גם לישראל אם תשאל ותבקש.

היו מקרים שהיה מצוין בפירוש USA CANADA ובכל זאת שאלתי כמה יעלה לישראל והמוכר ענה, וכמובן שלח.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
תודה קובי,

ואני כבר חשבתי שמדובר על מוכר אנטישמי שכתב שהוא לא מוכן לשלוח לישראל.

אופיר

זו כאמור הודעה אוטומטית - אם היית נכנס עם user איראני, אז היית מקבל הודעה שהוא לא מוכן לשלוח לאיראן...

כפי שציין אורן, ולמרות ההודעה האוטומטית, אפשר תמיד לנסות לשלוח שאלה למוכר ולבדוק אם הוא מוכן לשקול משלוח לישראל.

לפעמים תקבל תשובה קצרה בסגנון "No English", ולפעמים המוכר מוכן לשקול זאת, בעיקר אם אין הרבה מציעים... כבר קרו לי שתי האפשרויות. אם תמצא מישהו שיכול לשלוח למוכר email בגרמנית, תשפר מאד את סיכוייך.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כן אני יודע שיש מוכרים שמציינים שהם מוכנים לשלוח רק לאיזור מסויים וע"י מייל אליהם הם שמחים מאוד לשלוח לישראל, אפילו היה לי ניסיון עם זה, אני פשוט חשבתי שהמוכר הזה ספציפי כתב שהוא לא מוכן לשלוח לישראל.

ועוד שאלה, יש מוכרים שלא מצויין שיש להם חשבון ב-PAYPAL, האם יש מצבים שיש להם והם לא מציינים את זה בדף המכירה שלהם ? כי רוב המוכרים בגרמניה לא מצויין להם שיש להם חשבון ב-PAYPAL, אני נוהג לשלוח לחלקם מיילים עם השאלה הזו ועד עכשיו היה רק לאחד PAYPAL והוא לא ציין את זה.

אופיר

פורסם

הערה חשובה שקשורה באופן עקיף: במקרים רבים, מוכרים אירופאים אינם מוכנים לקבל תשלום ב PayPal.

אם (כמוני) עיקר הרכישות שלכם מתבצעות ממוכרים אמריקאים, והורגלתם שכולם מבקשים תשלום ב Paypal, זו יכולה להיות הפתעה לא נעימה להגיש Bid על פריט, לזכות בו, ואז לגלות שאין שיטה פשוטה לשלם עבורו.

אני מצאתי עצמי שולח במעטפה לגרמניה שטר של 20 יורו... :roll:

עריכה: וזו גם תשובה מתאימה לאופיר, למרות שנכתבה לפני שראיתי את השאלה. אפשר להציע למוכר לקבל תשלום ב Paypal, אבל ברוב המקרים שהצעתי זאת, המוכר לא היה מעוניין. בארה"ב אפשר להעביר בקלות כספים שהתקבלו ב Paypal לחשבון הבנק. כנראה שבאירופה זה מורכב יותר (או בלתי אפשרי, כמו בישראל).

פורסם

לפתרון קוראים BidPay ומנסון הם פשוט שולחים לך צ'ק הביתה ע"פ דרישה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפתרון קוראים BidPay ומנסון הם פשוט שולחים לך צ'ק הביתה ע"פ דרישה...

היי צביקה.

לא הבנתי מי שולח אליך את הצ'ק. המוכר ???

פרט נא איך השיטה עובדת. נראה לי שזה חשוב להרבה חברים.

מניסיוני האישי, עד היום שלחתי מזומן במעטפה, עד שבפעמיים האחרונות גנבו את הכסף, בארץ,

ומאז חדלתי.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לפתקוראים BidPay ומנסון הם פשוט שולחים לך צ'ק הביתה ע"פ דרישהרון 

גם אני אשמח לשמוע על הדרך הזאת כי גם לי גנבו כסף מזומן ששלחתי במעטפה.

פורסם

אפשר לשלוח כסף מזומן עם אישור מסירה.

לא ניסיתי לשלוח לאירופה, אבל לארה"ב עלה לי בערך 8.5 ש"ח, והיה לא מעט כסף במעטפה.

בנוגע לBidPay, עליהם השלום:

Effective December 31, 2005, BidPay.com, Inc. will be discontinuing operations. As a result, BidPay will no longer offer payment services to the online auction industry. We regret any inconvenience to our users and thank them for their loyal patronage. Customer service will remain available (Monday - Friday, 8am - 5pm MT) at [email protected] through the month of February 2006.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אפשר לשלוח כסף מזומן עם אישור מסירה.

לא ניסיתי לשלוח לאירופה, אבל לארה"ב עלה לי בערך 8.5 ש"ח, והיה לא מעט כסף במעטפה.

בנוגע לBidPay, עליהם השלום:

ערב טוב לך,

הכסף שנגנב לי נשלח כמובן עם אישור מסירה, ובכל זאת נגנב.

הבעיה היא שהמכתב לא יצא מהארץ, הכסף נגנב בארץ,

בדואר מצאו את המעטפה קרועה, אצלם במקום כלשהו.

יש לציין לטובה את מח' פניות הציבור של הדואר,

אשר האמינו לדיברתי ושלחו לי צ'ק על הסכומים שנגנבו לי.

פירוט על שיטת התשלום שצויינה קודם - יעזור לכולנו.

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

מעניין מאוד שמישהו העז לגנוב ממעטפה עם אישור מסירה, הרי יש מעקב אחרי השליחה, ואי אפשר לטעון שהיא לא נשלחה.

לגבי שיטת התשלום בBidPay, אין מה לפרט, החברה נסגרה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מעניין מאוד שמישהו העז לגנוב ממעטפה עם אישור מסירה, הרי יש מעקב אחרי השליחה, ואי אפשר לטעון שהיא לא נשלחה.

לגבי שיטת התשלום בBidPay, אין מה לפרט, החברה נסגרה.

גם בדאר רשום ללא אישור מסירה יש מעקב אחר המשלוח, אך "המעקב" הוא בערבון מוגבל.

אישור מסירה, הוא אישור שהנמען קיבל לידיו את המעטפה, ולא לדרך שעשתה המעטפה עד אליו.

בקשר לאפשרויות התשלום להבא, אני מבין אם כן שאין שינוי, נצטרך להמשיך לשלוח מזומן.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

השיטה שלי:

ללכת לבנק ולקנות צ'ק בנקאי לפקודת המוכר.

ללכת לדאר ולשלוח לו בשירות EMS. המעטפה שלך נכנסת למעטפה של EMS והצ'ק מגיע תוך 3-4 ימים.

זה עולה כמה שקלים אבל אתה רגוע.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...