Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לגבי שתי המכוניות האלו .אני מתלבט בין שתיהן ,האחת פיגו 306 דימונט 98 1600 5 דלתות גיר רגיל, השנייה פורד אסקורט 98 1600 גיר אוטומט רציף.אודה לכם אים תתנו לי דעות לגבי שתי מכוניות אלו.נ.ב אני נשוי + 2 ורוב נסיעותי הן בעיר.

פורסם

מזל טוב על האישה והילדים - חיים ארוכים לכולכם.

מה אתה מחפש ברכב?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

גם כשמכוונים עלייך נשק לא להתקרב לאסקורט אוטומט

יש לרכב צריכת דלק מזוויעה יחסית ל 1600 לא גדול

אם אתה ממש רוצה את הרכב לא חסרים כאלה ידני שמורים מיד ראשונה

ה 306 גם היא אחלה רכב אך צפוף יותר

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אגיב כקודמי.האסקורט רכב נהדר,אך לא בגירסת הגיר הרציף!!ה306 עולה עליו בתנוחת,ונוחות הנסיעה,התנהגות הכביש,הסחירות,ולרוב גם האמינות..בהצלחה:-)

פורסם

אל תשכח שהפיגו הוא רכב די כבד יחסית למנוע 1400 שלו.. אל תצפה לסחיבה מרשימה

וגיר רציף זה לא דבר מומלץ... לא נראה לי כדאי

בין שתיהם הפיגו ידנית עדיפה.

פורסם

אני מאוד מודה לכם על התיחסותכם וכמו שחשבתי עדיף ללכת על הפיגו,אים אפשר עוד שאלה .כמה אמורה להיות צריכת הדלק של הרכב?

פורסם

צפה ל-1:10 עד 1:13 בתנאי נהיגה משולבים (עירוני/בין עירוני), בהתאם לסגנון הנהיגה שלך ומצב המנוע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

שרון אחי תהייה מבסוט מהרכב שלך הוא באמת אחלה וכיף לנסוע איתו למרות ההילוכים

כמו שכבר אמרתי לך לא יצא לי לנסוע בהילוכים כ"כ נוחים כמו שלך

לגבי שאר התגובות אני מאוד מרוצה מהפורד שלי עם הגיר הרציף ואגב הגעתי איתו בנסיעה י-ם טבריה דרך כביש הביקה ל1:14 עם שמירה יציבה של טורים 2.5 עד קצת פחות מ3

בכל אופן האסקוטר אחלה רכב וגם ה306 למרות הבגז המיניאטורי שלו

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

• תוכן חדש...