Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביאריס 2006 TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב באמת אחלה אוטו.

ממש יפה התמונות אומרות כמעט הכל ונהנתי לקרוא את תוצאות הנהיגה בה ואת הציונים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל, תתחדש :-)

שנית, מהנסיון הקצר שהיה לי עם היאריס (שנה ו20,000 ק"מ) :

הגה לא רע בכלל, מתלים קשיחים מדי, תנוחת נהיגה לא ספורטיבית בעליל, קורת הצד באמת מפריעה (וגם המראה הפנימית), המושבים טובים (אבל לא מתקרבים לאלו של הRSI שהייתה לי...), הכוח מתקבל בצורה ליניארית מאוד וזה מפריע למי שמחפש בעיטת כוח, אחזקה (דלק\טיפולים וכו') מצחיקה.

הסה"כ - רכב חביב ביותר שלא הייתי קונה שוב, בוודאי שלא במחיר הנוכחי שלו.

אריאל, אתה משבית שמחות, לא שומעים ממך שנה ואז באה הבומבה :roll:

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

את השמחה שלי קשה להשבית ...

זה חלום שהגשמתי כמה שנים לפני שצפיתי שזה יקרה, בעזרת עבודה קשה ובעזרת השם ( אני לא דתי אבל בהחלט צריך כוח עליון לא קטן ) .

פורסם

כל הכבוד, זאת הרוח,הכי חשוב שאתה מבסוט מהאוטו,תאמין לי בשוק הישראלי שלא ניחן בהרבה ספורטיביות ליאריס יש הרבה מה להציע.

עוד פעם שיהיה בהצלחה.

פורסם

כמו שאמרו קודמי הכי חשוב שאתה מרוצה ואם מישהו שלא כל כך מרוצה אז בבקשה לא לכתוב הודעות כמו "אוטו חביב אבל לא הייתי קונה שוב" כי זה באמת לא נעים

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה רבה על הפרגון חברה .. באמת .

בכל מקרה שום דבר לא יכול לקלקל לי את המצב רוח... בשבילי זאת הגשמת חלום.

פורסם

למה לא נעים? לבחור הייתה אחת כזו (וזה יותר ממה שאפשר להגיד על רוב האנשים כאן), והוא בהחליט זכאי להגיד מה הוא חושב עליה. אם היה מדובר על פיאט 127 גם היית אומר את הדברים הללו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תראה אולי אני לא צודק ואם כך תקנו אותי אני אשמח אם שיתקנו אותי.

אבל פותח התרד אמר התחדשתי בככה וככה,ולא אמר תגידו לי חוות דעת או יעוץ לפני קניה פשוט בן אדם השקיע את רוב כספו (ויותר מזה) על חלומו הרטוב רכב בעל התנהגות ספורטיבית ואפילו מבית יפן שיהיה יפני וקיבל את מבקשו

אם אני לא צודק שוב אני אקבל תיקון

פורסם

וואי וואי... לא יודע ש"פולניות בע"מ" נותנות חסות לפורום שלנו...

חבר'ה, השורה הראשונה בהודעה שלי הייתה "תתחדש" והשורה האחרונה הייתה דעתי על הרכב אחרי שנה שהיה בבעלותי.

פותח הת'רד הינו ילד מספיק גדול כדי להבין שבסה"כ הבעתי את דעתי ולא ניסיתי להשבית שמחות, להיפך - אני מברך שמחות כאלה.

לגבי ברשד - חכה לבומבה שתבוא עוד שבועיים שלושה... היא תהיה הרבה יותר... איך נגיד את זה... מוגדשת ;-)

:-)

פורסם
וואי וואי... לא יודע ש"פולניות בע"מ" נותנות חסות לפורום שלנו...

חבר'ה, השורה הראשונה בהודעה שלי הייתה "תתחדש" והשורה האחרונה הייתה דעתי על הרכב אחרי שנה שהיה בבעלותי.

פותח הת'רד הינו ילד מספיק גדול כדי להבין שבסה"כ הבעתי את דעתי ולא ניסיתי להשבית שמחות, להיפך - אני מברך שמחות כאלה.

לגבי ברשד - חכה לבומבה שתבוא עוד שבועיים שלושה... היא תהיה הרבה יותר... איך נגיד את זה... מוגדשת ;-)

אריאל, סוף סוף מצליחים להעיר אותך ולהוציא ממך קצת אינפורמציה.......יאלה תתחיל לשפוך, אין טעם להשאיר את הליצנים במתח.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אריאל, סוף סוף מצליחים להעיר אותך ולהוציא ממך קצת אינפורמציה.......יאלה תתחיל לשפוך, אין טעם להשאיר את הליצנים במתח.

זו בעיה...

ליבם של חלק מחברי הפורום כבר לא כתמול שלשום, וחבל לי לפגוע בהם.

אני מאמין שהפתעה תהיה עדיפה :twisted:

:-)

• תוכן חדש...