Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

caravell חדשה לאוסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לכולם .לפי דעתי התירו לרכב הזה לעלות לכביש מאחר והוא היה זהה לדגמים שהיו מיובאים לארץ ביבוא סדיר. גם לי כל העיניין מאוד מוזר אבל זה המצב כל הפרטים מופיעים גם ברשיון הרכב כך שזה לא מצוץ מהעצבע מה גם שיש לוחית זיהוי על כנף ימין עים כל פירטי הרכב וגם ארץ המוצא שהיא בלגיה הרכב נימכר במקור בבריסל לוחית זהוי כזאת אין ברכבים שיובאו לארץ ושוב תודה לכולם כפיר78 ד"א הינה כל המישפחה

00000037.JPG

תמונה 035.jpg

תמונה 065.jpg

פורסם

איפה האדומה ? איפה הלבנה ? ... אם כבר צילום משפחתי אז שתהיה כל המשפחה...

אה סליחה ... אין מקום בפריים...

פורסם

רכב מוברח שנתפס?

מה האנשים הללו חשבו לעצמם?שהם יבריחו את הרכב ואז מה?!

בכל מקרה מזל טוב

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
איפה האדומה ? איפה הלבנה ? ... אם כבר צילום משפחתי אז שתהיה כל המשפחה...

אה סליחה ... אין מקום בפריים...

הכוונה היא למישפחת הT3 מהלבנה כבר לא נישאר הרבה מה לצלם והאדומה מאוד מלוכלכת אבל בכל זאת הנה תמונה של הלבנה ליפני שפורקה

תמונה 149.jpg

פורסם
כיתה א' :wink:

לאבא החורג שלי לשעבר היה אוטו כזה, כל שבת טיול. לא היו תקנות בטיחות כמו היום, הייתי יושב על הרצפה מאחור ומשחק.

מצטער לאכזב - גם במאה ה-21 עדיין תמצא ילדים "משוטטים" ברכב בלי השגחה בעת נסיעה, ולצערנו לפעמים הם ממשיכים את הטיול לכביש, דרך החלון הקדמי... ראה חרדים/ערבים (או שזה אותו דבר?)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תתחדש:-) .משפחה יפה יש לך שם.אני אשמח אם תשלח לי שם וכתובת.-מי מטפל בבעיה שלך ,ואיזה כדורים אתה לוקח..יש לי בעיה מסוג דומה:wink:

פורסם

לפי דעתי עדיין לא מצאו תרופה למחלה הזאת זה עדיין במחקר במכון וייצמן . ד"א היתה לי אוטוביאנקי A112 שנת 84 וגם אוטוביאנקי אברט 84 רכב מגניב שתמיד הצליח ליסחוט מימני את כל השובבות שבי וגם חיוך שטני לאחר עקיפה או איזה הישתחלות מטורפת בין מכוניות תהנה מהאחיות בברכה כפיר 78 ( האים אתה מאזור נתניה לפי התמונה ניראה שזה צולם באזור התעשיה בפולג)

פורסם

תתחדש

אני רואה אתה ממש אוסף טרספורטרים

אם אתה מעוניין יש בקרית גת קראוול שנת 87 למכירה

והוא נוסע רק צריך לתקן נזקי חלודה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מת מקנאה!:wink: -אני עדיין לא וויתרתי על הראיון להשיג לעצמי אחד כזה - אחת מהמכוניות האהובות עליי ביותר, מכל הבחינות - גם חיצונית, וגם מבחינת הנהיגה בה! טוב, נהגתי רק על חד-קאבינה, אבל זה בטח לא ממש שונה, לא?

לפני זמן קצר הייתה קראוול 82' נידמה לי, אוטומטית (!) במצב מצוין למכירה בחולון, אבל בגלל שלא כ"כ רציתי אוטומט, כלומר, לא ממש הייתי בטוח, האם אני רוצה או לא, אז עד שתפסתי בעלים בטלפון (לאחר כמה שבועות) היא כבר נימכרה!

כאמור, אני עדיין לא וויתרתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני מת מקנאה!:wink: -אני עדיין לא וויתרתי על הראיון להשיג לעצמי אחד כזה - אחת מהמכוניות האהובות עליי ביותר, מכל הבחינות - גם חיצונית, וגם מבחינת הנהיגה בה! טוב, נהגתי רק על חד-קאבינה, אבל זה בטח לא ממש שונה, לא?

לפני זמן קצר הייתה קראוול 82' נידמה לי, אוטומטית (!) במצב מצוין למכירה בחולון, אבל בגלל שלא כ"כ רציתי אוטומט, כלומר, לא ממש הייתי בטוח, האם אני רוצה או לא, אז עד שתפסתי בעלים בטלפון (לאחר כמה שבועות) היא כבר נימכרה!

כאמור, אני עדיין לא וויתרתי!

בשבילך רק טרנזיט!!!!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

דאבל-ג'אנט MK1, אני מבקש!:wink:

וברצינות - כפי שרבים וודאי יודעים, אני אוהב וואנים ומסחריות (אולי אפילו יותר, ממכוניות "יותר אקזוטיות" האחרות).

אז, ככזה, ובנוסף, כרכב הראשון, שממש נהגתי עליו בעצמי, אחרי שקיבלתי רישיון, ומאד נהנתי, יש לטרנספורטר (הגדם הספציפי של שנות ה-80- תחילת ה-90 בלבד) מקום מאוווווד מכובד אצלי!

האמת, ואני כאן מסתכן בלקבל מכות מחובבי הטרנספורטר ה"קלאסית" :-D , אבל אני הרבה יותר אוהב את הדגם הזה, מה"קלאסי"! ה"קלאסי" לא ממש מדבר אליי, אם כי, אני מאד מכבד אותו, אבל לו הייתי צריך לבחור - הייתי בוחר בדגם הין 85-90 מפואר, עם פנסים הכפולים, וכמובן, לא משיקולים הפרקטיים!

• תוכן חדש...