טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
על ה XSI שלי יש רביעיית פאלקנים מדגם 326 במידה 14\55\185 האחיזה ביבש טובה אבל מאז שהתחיל החורף האוטו מחליק בכל הזדמנות שניתנת לו..... אחיזת הצמיגים ממש עלובה (לעומת TOYO TPT שמותקנים על הקאפה, והדאנלופ SP 2000 שמותקנים על ה HF) עוד מישהו נתקל בתופעה? (בהאצות ובלימות לא הכי חזקות)
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
לפני כשבועיים נסעתי לי בשלווה וברוגע באזור הרצליה בשעת לילה מאוחרת. עצרתי ברמזור אדום, הוא התחלף, לחצתי על הגז, האצתי עד כ-3500 סל"ד, העברתי לשני, לחצתי שוב על הגז - והמנוע השתנק ונכבה. המשכתי לגלוש באיטיות עד לעצירה מוחלטת והתחלתי לחשוב. טיימינג קרוע היה הדבר הראשון שעלה לי לראש (אני רואה שחורות מטבעי כשזה קשור לתקלות במכונית - פועל יוצא של בעלות על צרפתיה למשך מספיק זמן...), אז החלטתי לא לנסות להניע שוב. פעולה שהתבררה כנכונה במיוחד שכן האשם אכן היה הטיימינג (לפחות חלקית - הסבר בהמשך). הוזמן גרר (יורופ אסיסטנס, כמנוי מהביטוח), הגיע תוך חצי שעה, לקח את האוטו לחניון לילה ללא תשלום והסיע אותו למוסך שלי על הבוקר. (שזה במילים אחרות - אני מרוצה מהשירות). בהגיעי אל המ…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, בפיאט בראבו שלי החלון ימני עולה באיטיות רבה . מהי הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה? כמו כן התאורה מסביב למתג מצבי האוורור פעם עובדת ופעם לא. מה ניתן לעשות ?
הודעה אחרונה מאת SpeadBall, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי באוטו עכשיו נורות H 4 כחולות (בצבע כחול שיוצר בסוף צבע לבן) השאלה שלי האם הנורות האלה חוקיות?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם ושוב אנחנו בפינתנו - "עפר אולי יודע איך מחזיקים הגה אבל אין לו מושג איך כל העניין עובד". אז ככה, התקשרו מהממוסך (המרכזי) של רנו במסגרת הטיפול השנתי אחרי שהתלוננתי על רעש מרצועת המנוע כשהאוטו קר. לטענת המוסכניק: 1. צריך להחליף רצועת מנוע, כי היא יבשה. 2. צריך להחליף "פולי" כי הגומיה נקרעה. עכשיו, "פולי" זה סיפור י-ק-ר, כך שאני רוצה לראות על מה הוא מדבר בעיניים ואולי לקבל חוות דעת נוספת. ולהלן השאלות: 1. האם סביר שרצועת המנוע שהוחלפה לפני שנה תתייבש? 2. האם התקנה לא נכונה של רצועת המנוע לפני שנה היא שגרמה את הנזק או משהו אחר או שזה פשוט בלאי סביר במנוע שעובד חזק כבר 4 שנים? 3. איזה מין בלאי אני אמור לראות בעיניים אם המוסכניק …
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
זוהי שאלה שמאוד מטרידה בזמן האחרון, והמקרה של רוני גרם לי לפרסמה: באמצע הנסיעה כבה המנוע, בהנחה שאנו מצליחים להתגבר על האינסטינקט ואכן חושדים ברצועת הטיימינג, הדבר האסור (והארור) הוא להתניע. אז מה עושים? איך ניתן לאשש/להפריך את ההנחה שמדובר ברצועת תזמון קרועה? תודה לכולכם מראש! שחף בן צבי.
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 1 תגובות
- 676 צפיות
לאחרונה יש הרבה כתבות על תקלות ברצועת תזמון אז רציתי להציע את המערכת שבתמונה...
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום הרכב היה במוסך להכנות לטסט,המוסכניק החליט שזה לא בסדר שהנשם מנוע פתוח וחיבר אותו לצינור T שמתחבר לקרבורטור,לאחר נסיעה של כשעה ,פתחתי את המכסה מנוע בחניה , נחרדתי לגלות שהיתה התפרצות שמן דרך המדיד שליכלכה את תא המנוע. השאלה היא האם יש סיכוי שאטם מסויים ניזוק עקב כך,אני מדבר על האטם של האגן שמן או של הראש,זה החשש המרכזי שלי. תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
בולמי סנטה טראק
מאת ultra- 0 תגובות
- 997 צפיות
רציתי לשאול האם הבולמים מומלצים ומה מחירם ? http://www.monroe.co.il/frames3.htm תודה מראש ULTRA
הודעה אחרונה מאת ultra, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני צריך לעשות ניקוי קרבורטור בשרייד שלי. מישהו מכיר מקום שעושה את זה ויכול להמליץ על שירות טוב ומקצועי? תודה.
הודעה אחרונה מאת a.c, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , בוולוו 940 התקלקל כפתור , ניסיתי לתקן לבד לא עזר אבל החלון שליד הנהג פתוח קצת . אי אפשר לקחת כפתור מחלון אחר כי הם עשו את זה ככה שזה לא יתאים . האם ניתן לקצר את החוטים ולהרים כך את החלון , יש למישהו נסיון עם זה ? תודה גיל
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
צריך עזרה בשביל חבר (אריה, מה לא עושים בשבילך ) - זה ל-306S16 ולכן דרוש צמיג ספורטיבי בעיקר על יבש (רטוב פחות חשוב). העלות - עד כ-500 ש"ח לצמיג (כלומר אל תמליצו מישלין פיילוט ). אני יודע שיש חוסר בצמיגים ספורטיביים במידות האלו, אבל אולי מישהו מכם במקרה קנה לאחרונה? האם ה-SP2000 נמצאים במידה הזאת וטובים מספיק? פאלקן ZE512? האם ניתן למצוא משהו עדיף? אני יודע שכדאי לקנות אצל אנטון אבל אני לא יודע איזה צמיגים הם מחזיקים (ואני יודע מניסיון שבטלפון הם לא ממש יודעים לעזור) רוני
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה קלה עם ה206 שלי.(שנת 2002 אוטומטית). בלי שום אזהרה מוקדמת היא פתאום, באמצע נסיעה, (שלמזלי עד היום זה בהתחלת התנועה ולא חשוב אם המנוע חם או קר) היא נכבית. פתאום. מיותר לציין שההגה נהיה כבד אין בלמים כמעט וכל העסק מסוכן טילים. האם מישהו מכיר את הבעיה? מה עושים? ניסיתי לשים תוספים שמנקים את המערכת, מתוך חשיבה שיש משהו סתום במערכת סרק (זכרונות מהקרבורטור. לא בטוח שזה נכון) וזה לא עזר. אני מפחד שזה עלול לתפוס אותי פעם במהירות של מעל 20 קמ"ש ואז זה יכול להיות מסוכן מאד. אז אם מישהו מכיר את הבעיה נסו לעזור בעצה. במוסך אמרו לי ספקולציות בלבד לגבי הטיפול שלא ממש אהבתי לשמוע. תודה מראש ויום מקסים אלי
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. שבוע שעבר פרסמתי נושא בעניין תקלה בסובארו ג'אסטי. בנסיעה מהירה, ובמזג אויר קר, מתחילות רעידות והשתעלויות של האוטו עד כדי כיבוי המנוע בלחיצה על המצמד. (לנושא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58172 ) הבעיה נפטרה לאחר ניקוי המגעים במפלג (מכסה הדיסטרוביוטור), והחלפת פילטר דלק. כאמור בנושא המקורי, החלפת פלאגים, פלטינות, חוטי פיחם וקבל לא פטרו את הבעיה. לשימושכם!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אחרי שראיתי את התמונות של הפרוייקט של הטיימינג והראש של הסקסו, התחלתי להתלבט אם לעשות בעצמי ראש מנוע לרנו אקספרס דיזל שלי. כל הסימנים מראים על אטם פרוץ: המון לחץ במערכת מים, איבוד כח ואפילו יש שפריצים של שמן מהחיבור לבלוק באיזור היציאה לאגזוז. אני עושה בעצמי טיפולים ועשיתי גם כמה תיקונים קטנים. אבל זה קצת מפחיד... כמובן שאם אני אלך על זה, הכל יהיה בליווי צמוד של מוסכניק וגם את הכיוונים בסוף הוא יעשה. מה אתם אומרים? נ.ב. האם יש קשר בין האטם הקרוע לכמויות העשן שהאוטו מייצר?
הודעה אחרונה מאת סוזוקי2, -
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
שלום אנשים! אני צריך עזרה. אחד הרגליים של הבית מאוורר רדיאטור אצלי נשבר. עכשיו יש משהו מוזר. אצלי יש מאוורר אחד יחסית גדול בצד הפנימי של הרדיאטור. בפיג'ו, לפי מס' הרכב אמרו לי שיש שם כונס כפול והוא בכלל יושב בצד החיצוני - על המעבה. כך גם אני רואה תמונות של ראלי'ם כאן. אך בהתחשב בכם שהמזגן לא מקורי -נראה לי אלכס- אולי הם עשו את הדבר הזה או לחלופין אחד הבעלים הקודמים עשה תאונה והיה לו זול יותר לעשות את הקומבינה. תכל'ס אני לא מוצא דבר כזה. מצאתי יותר קטן אך חוששני כי בקיץ או סתם במאמץ - דבר שבשיגרה..- יתחמם לי הרכב. עוצו לי עיצה, חברים. תודה.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
דש בורד ל 205
מאת סוס- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש דש ל-205, אשמח לעזרה ולא: "סע לפירוקיה, בטוח יש שם", כי אין. חרשתי את כל המרכז ולא מצאתי דש בורד שלם ובמצב טוב לשימוש. ***ההודעה נערכה ובגדול, הודעות בסגנון ימחקו לאלתר בפעם הבאה*** עמית
הודעה אחרונה מאת AX GT, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש פירוקיות בבאר שבע, מה שאני צריך זה ידיות משיכה פנימיות לפולו 2002, וריפוד של דלת לזו של הנהג. אשמח לשמוע על מקומות קנייה אפשריים אמינים ובעלי מחירים סבירים, לא כאלה שיהיה עדיף לי לקנות את החלקים במוסך המורשה, בה"פ, במייל, אייסיקיו וכד'. תודה מראש. איתמר
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
יש לנו במשפחה פוקוס שנת 2002 אם אני לא טועה, דגם האצ'בק(5 דלתות). הבאתי וואחד דפיקה בדלת יום אחד(נסעתי רוורס, והדלת האחורית ימנית היתה פתוחה, והיה עמוד שם בדרך...) קיצר כל הדלת תפסה קונטרה ברוורס והתעקמה - כתוצאה מזה נהיה דנט יפה על הדלת מבחוץ, והמסגרת קצת התעקמה. שבוע הזה או הבא אנחנו צריכים למכור את הרכב. עכשיו, הדרך הדפוקה תהיה להביא מרים רצפה צפה ולמשוך את זה החוצה(ספק אם יעבוד בכלל)... והדרך הנורמלית, והיקרה, לדעתי, לפי מידת הנזק שנגרם לדלת, יהיה להחליף דלת(למרות שיש סיכוי טוב שפתיחה ש ל הפלסטיקה מבפנים, וניסיון לדפוק את הדפיקה החוצה יעבוד יופי - מה שלא ממש הצלחתי לעשות). מה נראה לכם יכול להיות הנזק של דלת חדשה? בלי פלסטיקה פנימית, אלא רק דלת(חלון עובד יופי…
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני חדשיים קניתי את האוטו הראשון שלי.אאודי 80 שנת 86 ולאחר הגשם צצו בעיות כמו פטריות. כשאני נוסע בלילה התאורה בלוח מחוונים חלשה ולא רואים טוב את המחוגים, אם מישהו יודע איך להחליף את כל העסק(מחוונים מנורות וכול מה שקשור לדבר) בבקשה תעזרו או תמליצו על מוסך טוב (אני גר בטבריה). עוד דבר-רציתי לצפות את הדשבורד בריפוד אחר ,שונה מהפלסטיק השחור המקורי,האם זה כדאי? אפשר לעשות לבד או עדיף לפנות למומחה? ואיך משחזרים חלקי פלסטיקה..או שאפשר רק לקנות חדשים? כל מי שיכול לעזור-אני פנוי להצעות.
- 15 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
חברה מה אתם אומרים, להונדה סיוויק 92 EX? P-TECH STYLE SILVER SINGLE WING ALUMINUM SPOILER 56 INCH SILVER ALUMINUM PERFORMANCE SPOILER P-TECH STYLE COMPLETE SET INCLUDES ALL NUTS/BOLTS/SCREWS UNIVERSAL APPLICATION,FITS MOST CARS 16" APPROXIMATE HEIGHT 14" AND 16" LENGTH BETWEEN MOUNTING BRACKETS -ADJUSTABLE TO YOUR PREFERENCE!
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מנסיון קודם עם סוזוקי סוויפט, האוטו נמוך וחוטף הרבה מכות וחיכוכים עם באמפרים ומחסומי דוקרנים. אני מוכר עכשיו את הרנו אקספרס דיזל ומתכנן לקנות טויוטה סטארלט שקראתי עליה שהיא מאוד נמוכה. האם יש דרך להגביהה את האוטו? איך? עלויות? תודה גברים
הודעה אחרונה מאת shayy, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
חברה הלך לי המצבר ב רכב שלי ( 206 ) ז אבא שלי קנה מצבר חדש הקבלה פה מולי אין הרבה פרטים רשום מצבר 55 אמפר ואבא שלי אמר שהוא של וולטה מה שכן המחיר היה כבוה מאוד 668 שקל כולל עבודה שזה נראה לי באמת הרבה אני לא מבין במצברים ולא מכיר מחירים זה המחירים בשוק 668 שקל ? דפקו את אבא שלי ? המצבר נחשב לטוב ? אני אשמח לכמה שיותר פרטים כי אני ממש בור בעניין הזה תודה מתן
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
יש לי שימשת צד של הרכב שאני מעוניין לעשות בה חור בקוטר של בערך 8 מ"מ אני מחפש בעל מיקצוע שמסוגל לעשות את העבודה בלי לשבור לי את השימשה האם זה בכלל אפשרי לעשות חור בשימשה ?? אם אני לא טועה פעם היו עושים חור בשימשה קידמית כדי להעביר אנטנה לדיבורית ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה רוחב הג'אנט של פונטו HGT ? תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם הרכב שלי היה במוסך שלושה שבועת,, כל התקלות והבעיות שהיו נפתרו וכל מה שרציתי הוחלף לחדש, כמעט הכל ! אני הולך להביא ואותו מהמוסך יום ראשון! הרכב מסוג אופל קליברה מנוע 2500 v6 ידני אז השאלות שלי: 1. אני רוצה להחליף לשמן חדש ברכב! אבל הבעיה שאני לא יודע איזה שמן יתאים לי מישהו אולי יכול לעזור? ואיזה חברה! 2. שמן גיר אני גם רוצה להחליף! אבל אני לא יודע לאיזה סוג שמן ? משנה החברות? 3.פילטר דלק ושמן אני מחליף יום הזמנתי חדשים מי umi הם מגיעים יום ראשון! 4. מיים ברדיטור אני גם מחליף! 5. גם מצבר אני מחליף! אז השאלות הם כאלה איזה שמן מנוע להחליף? איזה חברה? ואיזה סוג? ושמן גי ראיזה חברה ואיזה סוג?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת מס' פרטים על הנושא. א.איזה סוג מצתים אלו? ב.כל כמה זמן צריך להחליף אותם?[ע"פ קרסו] ותכלס באמת ע"פ יצרן. ג.היכן ניתן לרכוש אותם עצמאית [שוב,לא בקרסו]? ד.מה הדגם של המצתים [במיקרה שארצה להזמין מחו"ל או שיקנו לי]? ה.ומחיר . כמובן תודה מראש לכל מי שהתייחס לת'רד. נ.נ לא סתם העלתי את הת'רד הזה,שאלתי לא מעט במוסכים מורשים ובכלל מכונאים. העיניין הוא שכל אחד דאג לתת לי אינפורמציה שונה ,מוטעה או לא ידע מה לענות...
הודעה אחרונה מאת magician, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יכול להועיל מאוד
הודעה אחרונה מאת nko, -
- 15 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
יש לי רנו אקספרס דיזל ארורה עם מצבר ואלטרנטור תקינים לחלוטין. המצבר התרוקן לאחר כמה ימים שלא הונע וגם בגלל הצריכה הגבוהה שצורך חימום סלילי ההצתה. למזלי יש לי ביטוח גרירה וגררתי את האוטו למוסכניק שנתן למצבר "טעינת טורבו". אחר כך הוא הניע בסדר גמור. כנראה שלא הטענתי אותו מספיק ושוב הוא עושה בעיות. הפעם הגרירה תעלה לי כסף... הבעיה היא שהאוטו נמצא במקום שלא ניתן לגשת אליו עם רכב נוסף. איפה אפשר למצוא מכשיר לטעינת מצברים וכמה הוא עולה או כמה עולה לשכור אותו? אם בסופו של דבר אני אצליח לחלץ את האוטו מהמיקום הנוכחי שלו למקום נגיש יותר, האם אני יכול להטעין את המצבר שלי בעזרת מצבר של רכב בנזין או שרק לרכבי דיזל יש מצבר חזק מספיק? תודה אנשים!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
כיוון פרונט
מאת nissan- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם חובה לעשות כיוון פרונט אחרי החלפת בולמים ? מישהו אמר לי שאם הפרונט היה בסדר לפני החילוף אין צורך בכיוונו מחדש. מישהו מכיר אתר שניתן למצוא שם את התרשים של מערכת החשמל בסובארו לאונה 1600 ?
הודעה אחרונה מאת nissan,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,062 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- guy.a
- SlowRide
- Yuvalino
- GTאי
- topop
- davemustaine87
- נהג חדש תקציב קטן
- ofir1000
- `Infinity
- winner
- מלטבשי
- david3692