טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
יש לי רנו אקספרס דיזל ארורה עם מצבר ואלטרנטור תקינים לחלוטין. המצבר התרוקן לאחר כמה ימים שלא הונע וגם בגלל הצריכה הגבוהה שצורך חימום סלילי ההצתה. למזלי יש לי ביטוח גרירה וגררתי את האוטו למוסכניק שנתן למצבר "טעינת טורבו". אחר כך הוא הניע בסדר גמור. כנראה שלא הטענתי אותו מספיק ושוב הוא עושה בעיות. הפעם הגרירה תעלה לי כסף... הבעיה היא שהאוטו נמצא במקום שלא ניתן לגשת אליו עם רכב נוסף. איפה אפשר למצוא מכשיר לטעינת מצברים וכמה הוא עולה או כמה עולה לשכור אותו? אם בסופו של דבר אני אצליח לחלץ את האוטו מהמיקום הנוכחי שלו למקום נגיש יותר, האם אני יכול להטעין את המצבר שלי בעזרת מצבר של רכב בנזין או שרק לרכבי דיזל יש מצבר חזק מספיק? תודה אנשים!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
כיוון פרונט
מאת nissan- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם חובה לעשות כיוון פרונט אחרי החלפת בולמים ? מישהו אמר לי שאם הפרונט היה בסדר לפני החילוף אין צורך בכיוונו מחדש. מישהו מכיר אתר שניתן למצוא שם את התרשים של מערכת החשמל בסובארו לאונה 1600 ?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עובדה ידועה שרבים ממוסכי ארצנו (בעיקר הוותיקים שבהם) אינם מבינים דבר וחצי דבר במחשבי רכב. כך נוכל למצוא מכוניות רבות שנוסעות שנים עם חיישנים לא תקינים אילו ואחרים - אולם המקרה שנתקלתי בו ביום ו' עבר את כל הגבולות. לדודי היקר (אחיו של אבי) יש דייהו סופר רייסר שהוא רוצה למכור (הוא קיבל אותה מתנה לפני עשר שנים - ולכן לא יכולתי למנוע ממנו לקנות אותה - פשוט משום שהוא לא קנה...) בשל העובדה שהרכב הינו במצב תחזוקתי לאט מזהיר (בלשון המעטה) לקחתי על עצמי לעשות לו יישור קו ע"מ שיהיה אפשר למכרו במחיר הוגן, ולא במחיר זנות. אחד הדברים הראשונים להם שמתי לב הוא שהמנוע מזייף בטירוף (מה שמוכיח את העובדה שהאוטו לא נוסע 5 ק"מ לליטר סתם...) ובכן כפי שאתם יודעים אני חסידו של מ…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, איפה ניתן לרכוש בולמי KONI צהובים לרכב זה, ומי יכול להתקין ? מאיר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 783 צפיות
הייתי רוצה לשאול, ממה יכולות לנבוע רעידות ברכב, רעידות קטנות ומעצבנות, התושבות מנוע בסדר, נראה לי שיש בעיה של חיבור המינוס למנוע, האם יתכן שהרעדות נובעות מבעיות חשמל ? האם יש לזה השפעה על מע' ההזרקה ולכן יש ויברציות ? לאחרונה ביצעתי שיפוץ גיר אוט', ויכול להיות שהגיר חובר לא טוב/נכון לתושבת? מאז השיפוץ גיר הויברציות משמעותיות יותר. תודה, מאיר.
הודעה אחרונה מאת שמוליק יהוד, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 21.5 אלף צפיות
להלן תמונות מפירוק לוח שעונים בוולקן (misterb, stay tuned ). המטרה: תיקון מד מתאפס לא עובד. הפתרון: פירוק השעון, ניקוי+שימון, הרכבה. בוולקן של מתן הבעיה נפתרה ע"י שימון וגירוז. מי שמכיר את התחושה יודע שהמד לא מתאפס ונותן הרגשה שהכפתור תקוע. ברכב ספציפי זה מצאנו גם חלק נוסף ששיך ללחצן המאפס שנשבר עקב כך שמישהו לחץ בעוצמה על הכפתור התקוע וגרם לשבר קל בפנים. גירוז קל, בדיקה שהכל תקין (אפילו שהחלק שבור), תיקון החלק השבור (אילתור פין מתכת במקום הקודם מהפלסטיק ע"י מסמר דק שננעץ חם בחלק השבור) - והכל עובד. פירוק ברגים למכסה בית הגה בית הגה ללא מכסה פלסטיק בית הגה ללא כיסוי עליון פירוק בורג ימני תחתון פירוק בורג ש…
הודעה אחרונה מאת Punkmobile205, -
-
מה זה אגזוז לחץ ? כמה כח זה תורם ? מה ההבדל בין זה לבין FREEFLOW ? איפה ניתן להשיג לVOLVO ?
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברי יש פונטו שנת 2001 עם מנוע 1250 סמ"ק. כאשר הוא מגיע ל-3500 סל"ד יש מן רעש של חיכוך, ממש לשניה. ברגע שהסל"ד הנ"ל עולה או יורד הרעש נעלם. זה לא משנה אם הסל"ד עולה מהר (מכת גז חזקה) או לאט (בעדינות) תמיד כאשר מגיעים ל-3500 סל"ד יש את הרעש. מה יכול לגרום לזה ? לאיזה חלק במנוע זה קשור? שאלה טפשית: להמשיך לחיות עם זה או לרוץ לתקן לפני שיהיה נזק ? אני יודע שקשה לעשות דיאגנוזה על גבי הפורום, אבל בכל זאת אם אפשר.
הודעה אחרונה מאת K..TiTo, -
2 שאלות לגבי ZX
מאת sadea- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי שתי בעיות: 1. המכונית שלי ZX 94 מתחממת רק בזמן נסיעה איטית. הסיפור התחיל רק לאחרונה. האם המצנן סתום או שזה טרמוסטט? כמה צריך לעלות תיקון של כל אחד מאלה? 2. כמה צריך לעלות החלפת תושבת מנוע תחתונה ל-ZX? תודה
הודעה אחרונה מאת sadea, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בימים האחרונים ישנם קולות חריקה ודפיקות מכיוון התא מנוע. לאחר חיפוש קצר הגעתי למסקנה שהוא מגיע מהדיסטרבוטור (מפלג)שמתי את היד עליו והרגשתי גם את הדפיקות,הלכתי למוסך והוא אישר את האיבחון שלי, הוא פתח את המכסה שלו ריסס ספריי שימון נגד חלודה וסגר,הרעש נעלם לכמה שעות וחזר עכשיו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת honda91, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם חובה לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת בולמ"ז או רפידות מטלים? ואם כן,האם הכיוון חייב להתבצעה במכון או שניתן לבצע אותו לבד?
איזון צמיגים
מאת Tar- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שמתי לב שבטאסה יש ברזל קטן שמצמידים לפי מה שהבנתי זה מאזן תצמיגים אבל איך? ולמה בגאנטים אין את זה? ואיך יודעים איפה לשים תברזל הזה?
הודעה אחרונה מאת yosi05, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום, אז ככה: ברשותי פאסאט שנת 94, לפני מספר ימים שקמתי בבוקר ראיתי שהסמל שלי סדוק, כניראה אנשים מזד*%$ שניסו לגנוב אותו. ועכשיו אני רוצה להוציא אותו לראות מה אפשר לעשות בנידון, להדביק אותו עם 3 שניות או משהו כזה, ואני לא יודע איך מוציאים את הסמל בדגם הנ"ל, וניראה לי שהדרך היחידה היא לפרק את החלק שמקיף את הסמל. הוספתי תמונה שתראו על מה מדובר, אבל השאלה אם מישהו יודע איך מוציאים את הסמל בלי לפרק את כל החלק שמכסה . נ.ב התמונה להמחשה בלבד, הלוואי שיהיה לי מנוע כזה (VR6) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בעצירה חזקה (מורגש ביותר בכביש רטוב) הגלגלים ננעלים כאילו אין ABS ואין נעליים. החלטתי לבדוק את הסוגייה , לקחתי את האוטו למגרש גדול ומבודד ותוך כדי בלימה חזקה (הגלגלים ננעלו) הפניתי את ההגה בחדות (ניסיתי לדמות מצב של התחמקות מעצם על הכביש תוך כדי בלימה חזקה). מה שקרה בבדיקה: הגלגלים ננעלו עם הבלימה החזקה. הרכב המשיך להחליק בקו ישר ובאמצע ההחלקה אני הפניתי את ההגה. בשנייה או שתיים הראשונות שלאחר הפניית ההגה , הרכב המשיך בהחלקה קדימה , ופתאום , ה ABS "נזכר" להתעורר ושיחרר את נעילת הגלגלים כך שההיגוי יחזור (ככה שגם הפנייה מפתיעה וחדה, כי ממצב של חוסר היגוי , ההיגוי חוזר בפתאומיות...). יש לציין שה"ניסוי" הנ"ל נעשה על כביש יבש ועל כביש רטוב , במהירות של כ -50-60 קמ"ש , וה…
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי, לאחרונה משאבת הדלק ברכבי התחילה לזמזם בצורה מטרידה במיוחד,ושאלתי היא מה יכול לגרום לכך וכיצד יש לטפל בתסמין? מדובר באודי 80 102i,שנת 92. לצערי אין לי מידע על סוג או דגם המשאבה,הדבר היחיד שידוע לי עליה שהיא בת 7 שנים לפחות. תודה מראש, יוני
הודעה אחרונה מאת Tubular speaker, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 983 צפיות
הסטרטר בכלל לא זז , אין רעש או קליקים , ניקיתי טרמינל שלילי , ניסיתי כבלים לא עוזר . בדקתי אורות , נעשים חלשים כשמנסים להניע . מסקנה , בעיה בסטרטר לא ? אין לי ביטוח גרירה וגם עמוס היום יום ראשון אצל כולם , יש למישהו עיצה מה לנסות עוד חוץ מדחיפה כי האוטו תקוע בין מכוניות כרגע ( והשיפוע הוא נגד כיוון התנועה ) ? ואם זה סטרטר , כמה צריך לעלות במוסך פיאט , ללכת על חדש או משופץ ? תודה גיל דרך אגב לפי דעתי האוטו לא אוהב שמטפלים בו , כל פעם שאני מגיע למוסך ( מורשה ) צצה אחר כך בעיה אחרת , לפני שבועיים בערך החלפת רצועות ולפני יומיים משולש שמאלי ( לא קשור ) .
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן! אני מביא לכם את הסיפור שהעליתי פה לא מזמן- על שריקה מעיקה שבקעה לי מהסיאט. שאלתי את החברים מה דעתם בעניין- הרבה תשובות היו. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57212 (השירשור המקורי) והנה אני מביא לידיעתכם מה וכיצד נגמרה הבעיה: החלטתי לעשות בדיקה ספציפית למקור הרעש- לקחתי סטטוסקופ (המכשיר של הרופאים לשמיעת הדופק) ועברתי לאט לאט ליד כל גלגל של הרצועות- מה שמאפשר לשמוע רק את הרעש שבוקע מהגלגל הנדבק בדיוק שהפתיע אותי. אז פשוט שמעתי שאחד הגלגלים החלקים (גליל מתכת על לאגר) של רצועת הטיימינג שורק לו... (בני- כניראה שאין תחליף לנסיון- שבא עם הזמן! תודה-רבה!) פירקתי בהזדמנות זאת את שני הגלגלים הללו- שהם לאגרים פשוטים בתוך גליל. …
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 7 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
הרכב לא מניע, כאשר אני מסובב את המפתח רואים בקושי את הנורות דולקות והרכב לא מניע. נעזרנו בכבלים והארכב הניע תוך שנייה. נסיעה עם אורות של דקה והכל תקין מדמימים את הרכב ושוב הכל מת. מה הבעייה? מה מת פה?
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
שיפורים לרכב
מאת bombbass- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני בעל מזדה MX3 ואני מעוניין להוסיף שיפורים לרכב (שעונים,ספויילרים, חצאיות, פנסים...) יש מקום מומלץ?? אני מחפש בעיקר שעונים.
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה שכשאני דוחף פנימה את רגלית הגז אז בקטע בערך באמצע האוטו לא מקבל דלק, נחנק ונכבה ! זה קרה לי פעם אחת והלכתי למוסך והסברתי לו את הבעיה והוא סידר לי את זה אבל אחרי חודשיים בערך הבעיה חזרה... אגב כשאני נותן גז טיפה האוטו מקבל דלק ואם אני מכניס אותה טיפה יותר הוא נחנק... אשמח לשמוע חוות דעת מה יכולה להיות הבעיה שלי .... תודה מראש
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלשום סוף סוף קיבלתי את ספר ההינס של הרכב שלי (קניתי ב-eBay) אני פונה בעיקר למומחי (או מומחה) הקרבורציה של הפורום... לאחר ששיפצתי, גם אני, את הקרבורטור שלי אצל צביקה מנתניה, צריכת הדלק אמנם השתפרה מאד, אולם אינני מצליח להגיע לכיוון מושלם של הצ'וק האוטומטי... אינני מאשים חלילה את צביקה, משום שהוא מנסה לעזור לי שוב ושוב במסרים אישיים ובטלפון (ואפילו קפצתי אליו שוב למקצה שיפורים) הקטע הוא - שכיוון טוב של צ'וק אוטומטי יכול להתבצע רק כשהרכב קר, וקצת קשה לי להשאיר את הרכב בנתניה כל הלילה, כשאין לי איפה לישון (צביקה - רמז רמז) בכל מקרה, עכשיו כשהספר בידי, והידע קיים, רציתי לדעת האם המסקנות שלי נכונות: יש לכוון את המנוף (1) ביחס לשיניים (2) - זה ברור... כש…
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה קניתי יאריס 2שנת 2000 שבקרוב תגיע ל90K ק"מ, המוכר לא מסר לי את ספר הטיפולים, ולכן אני לא יודע כלום על היסטוריית הטיפולים של האוטו חוץ מזה שהוא טופל במוסך מורשה במשך 3 שנות האחריות הראשונות... ברצוני לבצע טיפול ישור קו, אבל אני מתלבט מה הוא יכלול, כמו שאני מכיר את מוסך טויוטה הם יבדקו ויגידו שמצב האוטו בסדר ויחליפו רק דברים בסיסיים(למרות שאולי יש דברים נוספים שצריך להחליף...) מה דעתכם על הטיפול הבא בתור ישור קו: החלפת מסנן אויר החלפת מסנן שמן החלפת שמן מנוע - סינטטי מלא החלפת 4 פלאגים החלפת חוטי פלאגי החלפת רפידות קדמיות ואחוריות (האם יש צורך להחליף גם דיסקים ותופים בגיל כזה???) החלפת שמן גיר החלפת נוזל בלמים האם משהו מיותר? האם הייתם…
הודעה אחרונה מאת kobebas, -
סאנרוף באוטו
מאת DUDUSL2- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה מי יכול לעזור לי בקשר לסאנרוף ברכב:השאלה היא כזאת יש לי קליאו RSI והגומי בסאנרוף נוזל למי אני הולך פונה או מתקן אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת sfaians, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ! יש לי צריכת דלק גבוה 1 ל6 ( פונטיק טמפסט 92 שלוש מאה V6 ) אני לא יודע מה לסדר בשביל להוריד את הצריכה חשבתי אל אינפוזיה או מנוע חדש ?! המנוע עצמו במצב סביר הראש מנוע לא משהו ?!?! אם יש למשה הצאה טובה אני השמח לישמוע . תודה ישי
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
דור 2 אבל מוזנחת ורציתי לדעת כמה יעלה לי לתקן אותה (חיצונית) כדי לדעת אם אני אוכל להשקיע את הסכום ... http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3659 תודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום אני בקרוב מאוד קונה אוטו כניראה סוזוקי בלאנו ואני רוצה להתקין לו כנף כמו פה בדיוק http://discover.staff.fresh.co.il/wing.jpg עכשיו אני יודע שגונבים אותם מלא וחבל לי להביא אותו ושאחרי שבוע יגנבו רציתי לשאול אם יש דרכים למנוע את הגניבה כי כמו שראיתי זה מחובר בברגים שזה ממש לא בעיה לפרק תודה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
טעינת מצברים לרכב
מאת 12V- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאשר טוענים מצבר שהתרוקן והמצבר מתמלא אך לא חוזר למלוא הכוח הדרוש להתנעת הרכב.. שמעתי שניתן להוסיף לו מעט חומצה ובכך להאריך את חייו. האם מישהו מתמצא בנושא ??
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בזמן נסיעה ועמידה במקום מד סל"ד נתקע על טורים גבוהים {מד טורים} אשמח לתשובה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב, לאחרונה, הצופר התחיל לעשות בעיות... הרעש שהוא משמיע חלש מאד ונשמע שבור... מבט קצר על הצופר מגלה סדק דקיק בשבלול - האם יכול להיות שזה פוגע עד כדי כך בעוצמה ובאופי הצליל השלו? כמו כן בדקתי את החיווט שמגיע לצופר, והוא נראה תקין. כיצד ניתן לבדוק בוודאות את הצופר לפני שאני הולך וקונה אחד חדש? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום , באופטרה שלי נדלקה נורית CHECK מרובעת ואין לי שמץ על מה היא מצביעה, אפשר לראות את הנורית בצד ימין למטה, ממש מעל נורית השמן בתמונה הבאה : למי שרוצה את התמונה בגודלה המקורי : http://www.canadianautoreview.com/optra-gauges-800.JPG מישהו עם דייהו אמר לי פעם שזה קרה לו ואחרי שהוא מילא מים במגבים זה הסתדר :-\ בדקתי, וזאת לא הבעיה אצלי.. אין ברשותי את הספר של הרכב, כמו כן ב-UMI אומרים לי דברים שונים ואף אחד לא באמת יודע.. המנהל הטכני הארצי שלהם אמר שאין בעיה בטיחותית ואפשר להמשיך לנסוע, אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי על מה מצביעה הנורית, תודה רבה! תומר.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 328 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- benny62
- dani666
- zvigolden
- SlowRide
- blackpolo
- baer
- davemustaine87
- Michazzz
- Yuval Oren
- axSupreme
- osheri